הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב פאוורקלינים בAB

• פותח/ת השרשור edenby
  • פורסם בתאריך

edenby

משתמש פעיל
313
290
נק' מוניטין:
721
313
290
אני מתאמנת בAB, אני כרגע בחיטוב
ותמיד רציתי לנסות פאוורקלינים, היום ניסיתי בפעם הראשונה אחרי שחרשתי מדריכים ביוטיוב, אני משתדלת לעבוד כרגע על הטכניקה, על פניו נראה לי שהיא בסדר בשביל פעם ראשונה, רק השאלה שלי היא איך לשלב את הפאוורקלינים בAB, כי אני ממש אוהבת את התרגיל הזה... אולי בימי מנוחה להתאמן על זה? להחליף תרגילים אחרים בתרגיל הזה? אין לי מושג מה לעשות

הדדליפט שלי 65 קילו ל6 חזרות
סקוואט 70 ל6
אני מצליחה להרים בפאוורקלין 32.5 קילו וזה אחרי שתרגלתי היום את הטכניקה המון עם משקל 20-25 קילו אז כבר הייתי מותשת, אני מאמינה שאני אוכל 35, אין לי שנץ של מושג אם זה טוב או לא, או אם זה פרופורציוני ביחס להמשקלים האחרים שלי
עזרה 🙄

• פותח/ת השרשור
איך התוכנית שלך בנויה?
תכירי שפאוורקלין הוא תרגיל שמאוד קשה ללמוד לבד.
יום A רגליים חזה ויד קדמית
יום B גב כתפיים ויד אחורית
אני חושבת אולי להשאיר את הסקוואט ואת שאר התרגילים לרגליים להחליף בפאוור קלין... יש הגיון?

לאיזו מטרה את עושה את הפווארקלין? בכל מקרה אם את מהמרכז ורוצה ללמוד אותו כמו שצריך את מוזמנת למכון שלי (בסביון) ואני אלמד אותך את הטכניקה למרות ששוב, לא יודע כמה זה מתאים לך עם תוכנית כזאת

ום A רגליים חזה ויד קדמית
יום B גב כתפיים ויד אחורית
אני חושבת אולי להשאיר את הסקוואט ואת שאר התרגילים לרגליים להחליף בפאוור קלין... יש הגיון?
תראי זה לא אידאלי אבל אמרת שאת עושה דדליפט, אפשר לעשות איתו רוטציה בינו לבין הפאוורקלין(פעם דדליפט ופעם שניה פאוורקלין).
זו היא דעתי, תחכי לעוד דעות.

• פותח/ת השרשור
לאיזו מטרה את עושה את הפווארקלין? בכל מקרה אם את מהמרכז ורוצה ללמוד אותו כמו שצריך את מוזמנת למכון שלי (בסביון) ואני אלמד אותך את הטכניקה למרות ששוב, לא יודע כמה זה מתאים לך עם תוכנית כזאת

אין שום מטרה, אני פשוט ממש אוהבת את התרגיל הזה
המכון שלך לצערי רחוק לי, כך שזה לא יתאפשר
תודה בכ״ז 😃
תראי זה לא אידאלי אבל אמרת שאת עושה דדליפט, אפשר לעשות איתו רוטציה בינו לבין הפאוורקלין(פעם דדליפט ופעם שניה פאוורקלין).
זו היא דעתי, תחכי לעוד דעות.

זאת אומרת שבכל אימון שבו אני עושה דדליפט, פעם אני אעשה דדליפט ובאימון הבא אני אעשה פאוורקלין?

אפשרי אולי שיום אחד בשבוע (אחד מימי המנוחה) אני פשוט אתאמן נטו על פאוורקלין? כאילו אימון רק בשביל זה, מבחינתי זה מספיק לי, העיקר שאני אבצע אותו ואדע אותו, לא מחייב מבחינתי למצוא דרך לשלב אותן בתכנית האימונים

אין שום מטרה, אני פשוט ממש אוהבת את התרגיל הזה
המכון שלך לצערי רחוק לי, כך שזה לא יתאפשר
תודה בכ״ז 😃

זאת אומרת שבכל אימון שבו אני עושה דדליפט, פעם אני אעשה דדליפט ובאימון הבא אני אעשה פאוורקלין?

אפשרי אולי שיום אחד בשבוע (אחד מימי המנוחה) אני פשוט אתאמן נטו על פאוורקלין? כאילו אימון רק בשביל זה, מבחינתי זה מספיק לי, העיקר שאני אבצע אותו ואדע אותו, לא מחייב מבחינתי למצוא דרך לשלב אותן בתכנית האימונים
ואז איך בדיוק זה יום מנוחה?

פאוור קלין זה תרגיל בעיקר שעובד על כוח מתפרץ
עד כמה שידוע לי , אין צורך בו בתוכניות פיצולים על מנת לעבוד על פיתוח גוף
זה נועד לקרוספיטרים , פאוור ליפטרים , וויט ליפטרים , וכו' , על מנת לשפר את כוחם המתפרץ , שבסוגי אימון אלו ממש נחוץ
אם את ממש רוצה אותו (לא יודע מה הסיבה , אבל שיהיה) , לדעתי תוסיפי אותו באימון הרגליים , אך לא יותר מדי סטים , הייתי ממליץ על 2-3 סטים של 3-5 חזרות
שורה תחתונה , זה לא כזה נחוץ ,לדעתי אפשר לשלב , אבל לא אידיאלי

בשלב למידת הטכניקה התרגיל לא יעיף אותך אבל שתתחילי להגיע למשקליי עבודה רציניים, הוא ייגמור אותך במיוחד בהתחלה ככה שאין לך כל כך למה לשלב אותו.
בכל מקרה כמו שנאמר לםני תחילת אימון (a או b) את יכול לתרגל קצת טכניקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית