הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עייפות במהלך חיטוב

just me

משתמש מתחיל
66
4
נק' מוניטין:
4
66
4
אני מרגיש ממש עייף במהלך היום וקורה שאפילו אני הולך לישון בצהריים לאיזה שעתיים מה שבחיים לא הייתי עושה.
האם זאת תחושה נורמאלית?
ואיך אפשר להתגבר על זה?

תודה לעונים!

תחושה נורמלית, הגוף לא רגיל להפיק אנרגיה משומנים ולא מפחמימות, בנוסף אתה בגירעון קלורי מה שמקשה על כל התהליך, ועוד מתאמן תוך כדי.
עם הזמן זה אמור להשתפר עם ההשתפרות של המערכות בגוף בהפקת אנרגיה משומן ולא מפחמימות.
איך אפשר להתגבר על זה? העמסות זה חלק מאוד חשוב-אתה עושה?, הרבה ירקות,הרבה קפה שחור וזירו חח, ואם המצב גרוע ארוחת צ'יט פה ושם לא תהרוס את החיטוב תהיה בטוח.

• פותח/ת השרשור
תחושה נורמלית, הגוף לא רגיל להפיק אנרגיה משומנים ולא מפחמימות, בנוסף אתה בגירעון קלורי מה שמקשה על כל התהליך, ועוד מתאמן תוך כדי.
עם הזמן זה אמור להשתפר עם ההשתפרות של המערכות בגוף בהפקת אנרגיה משומן ולא מפחמימות.
איך אפשר להתגבר על זה? העמסות זה חלק מאוד חשוב-אתה עושה?, הרבה ירקות,הרבה קפה שחור וזירו חח, ואם המצב גרוע ארוחת צ'יט פה ושם לא תהרוס את החיטוב תהיה בטוח.
תודה על התשובה אחי.
עושה בערך את כל מה שאמרת חוץ מהעמסות שמפחידות אותי, כי אני מפחד להיכנס למצב של בולמוס אכילה וזה קרה לי הרבה פעמים ודפק לי את כל החיטוב... אז אני מעדיף שלא לעשות.

תודה על התשובה אחי.
עושה בערך את כל מה שאמרת חוץ מהעמסות שמפחידות אותי, כי אני מפחד להיכנס למצב של בולמוס אכילה וזה קרה לי הרבה פעמים ודפק לי את כל החיטוב... אז אני מעדיף שלא לעשות.

העמסות לא מעלות בשומן לא משנה איך תחשוב על זה , גם אם זה מנפח טיפה את הבטן אל תהיה ישר פסיכי זה יורד אחרי יום - יומיים.

חוץ מזה אם אתה באמת ככה אז הייתי מציע שתדבר עם מומחה , למה להיכנס לסרט הזה של בולמוסי אכילה? מה אתה עושה בדיוק?

, גם אם זה מנפח טיפה את הבטן אל תהיה ישר פסיכי זה יורד אחרי יו

תודה על התשובה אחי.

העמסות הם חלק בלתי נפרד מדיאטה דלת פחמימות, התיזמון שלהם תלוי כבר בכמה פחמימות אתה אוכל, זה יכול להיות פעם ב-6 ימים ופעם ב-12 ימים, אבל הם חלק מאוד חשוב!
התועלת שבהעמסה זה בעיקר עניין של מילוי מאגרי גליקוגן ( שזה ה"עלייה" במשקל שאתה מרגיש- הגליקוגן סופח אליו נוזלים), עלייה בחילוף חומרים,איזון קצת של הורמונים מסויימים ועזרה פסיכולוגית בחיטוב.
למה אתה מתכוון בבולמוס של אכילה?

• פותח/ת השרשור
זה כשאתה מתחיל לאכול משהו ולא מפסיק עד שזה הופך ל 3000 קלוריות מיותרות, לכן אני מעדיף להישאר בחיטוב שהוא לא דל פחמימה ולהיות מאוזן.

זה כשאתה מתחיל לאכול משהו ולא מפסיק עד שזה הופך ל 3000 קלוריות מיותרות, לכן אני מעדיף להישאר בחיטוב שהוא לא דל פחמימה ולהיות מאוזן.

אפשר גם לאכול 3000 קלוריות ביום שאתה מעמיס .. זה יותר מתבסס על רוב פחמימה , מינימום שומן וחלבון 1.5 למשקל גוף ~.

וזה לא נקרא בולמוסי אכילה , חשבתי שאתה מקיא את האוכל שאתה אוכל פשוט..

שמע, זה כבר עניין פסיכולוגי והחלטה שלך אחי ולהגיד לך את האמת זה די טבעי כל עוד זה קורה בהעמסות לדוגמא, בהעמסה טבעי שתאכל, והרבה.
אם לעשות דל פחמימה או לא, זה כבר החלטה שלך, ובכל מקרה עד א.ש שומן די נמוך אין ממש צורך לדל פחמימה.

• פותח/ת השרשור
אפשר גם לאכול 3000 קלוריות ביום שאתה מעמיס .. זה יותר מתבסס על רוב פחמימה , מינימום שומן וחלבון 1.5 למשקל גוף ~.

וזה לא נקרא בולמוסי אכילה , חשבתי שאתה מקיא את האוכל שאתה אוכל פשוט..

זה בולמיה אחי.. עדיין לא השתגעתי.

עכשיו נגיד אני רוצה לעשות העמסה איזה פחמימה כדאי לי לאכול? ונגיד ואני אוכל ביום 100 גרם פחמימה כמה גרם זה נחשב העמסה?

Back
למעלה תחתית