הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שאלה חשובה

Daniel83

משתמש פעיל
546
14
נק' מוניטין:
38
546
14
אפשרי להיות גדול לא מידי. חטוב ויבש מבלי סטרואידים ?
או זה דבר חובה ?
מתאמן שנה.
בן 30

זה לא מורכב ? שתי מחטים אמפולות ועוד דברים ? אגב למה שתי מחט. סליחה שני
לא כזה מורכב, אחרי הפעם-פעמיים ראשונות זה יהיה לך כל כך רגיל כמו לצחצח שיניים, אני בפעם הראשונה ששאבתי היה לי טיפה בועות קטנות במזרק אז העפתי את כל המזרק ושאבתי חדש והחלפתי מלא פעמים את המחט של ההזרקה כי אני כבר דקרתי את עצמי ואז פחדתי והוצאתי והחלפתי מחט וחיטאתי שוב, ככה זה היה כמה פעמים ועכשיו זה כבר רגיל ומשתמשים בשתי מחטים משתי סיבות עיקריות:
כשאתה מכניס את המחט לויאל אז המחט כבר לא ״בתולה״ והיא פחות חדה וכשתרצה להחדיר לגוף שלך זה יהיה יותר כואב וקשה.
עוד סיבה היא שאתה שואב עם מחט די עבה בשביל שיהיה נוח ולא נצטרך שעה לשאוב ולחכות עד שהנוזל יתחיל לצאת, ומזריקים עם מחט דקה בשביל שפחות ייכאב ופחות לצלק את האיזור.

קראתי את התגובות שלכם חברים
ארנולד הוא בר מזל מין יחיד סגולה כזה
לוחמי wwe,wwf כל שני וחמישי דמות אחרת מתה. כולנו יודעים בגלל מה.
זאן קלוד ואן דם אגדה בשבילי חטף שני התקפי לב. בשני בםוקוס הצילו אותו
אחרי זה הוא אמר בשקט לא שווה את השנים האלו שהייתי לוקח סטרואידים בשביל הסרטים והגוף. כמעט לא ראיתי את ילדי יותר.
ועוד כל מיני מפורסמים שלקחו
מבאס לחשוב שתוצאות שאני רוצה להגיע צריך סייקל. באסה. לא רוצה לא ארנולד ולא כל המפתחי גוף הענקיים האלו. גם כמו כריסטיאנו רונאלדו מתאים לי
יודע כמה אנשים בני 50 שאני מכיר לקו בהתקף לב..?
צריך לבדוק את הקשר במחקר לאורך שנים אשמח לראות כאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית