הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון שאלה חשובה

Daniel83

משתמש פעיל
546
14
נק' מוניטין:
38
546
14
אפשרי להיות גדול לא מידי. חטוב ויבש מבלי סטרואידים ?
או זה דבר חובה ?
מתאמן שנה.
בן 30

גנטיקה +תזונה +התמדה יקבעו זאת אך אם בירצונך להיות כמו כל דוגמני הפיטנס אני בספק שתצליח לעשות זאת טיבעי

• פותח/ת השרשור
מבאס אז ): גורם לי לחשוב למה אנחנו הולכים 4-5 פעמים למכון. קונים אוכל נותנים את הנשמה ובסוף קשה להגיע למשהו נחמד ויפה. שזה גודל סבבה וחטוב.
לא כולם בנויים לסייקל
גם כל הזמן אומרים תקרא תבין
קראתי פה. ובפורומים של זרים. ומה שהוחלט פה אחד זה שסייקל יכול לקצר לך באופן משמעותי את תוכלת החיים לטווח הארוך. לטווח הקצר אתה מבסוט אש. אבל בגיל 50 טיפה בעיה בכליות או בלב ואתה כבר מתחיל להסתבך. שון וייגרמנט רשם את זה בפורום של בודי בילדינג

איך זה ייגמר זה שאלה של מזל וגנטיקה.
יש אנשים מעשנים עד גיל 100 ויותר בריאים מכולם....

נראה לי שמייחסים חשיבות גדולה מידיי לכל עניין הסייקלים. מה שחשוב זה איך אתה אוכל ומתאמן...
רוב הסיכויים שאם אני אתן לך פלסבו ואז יאכיל אותך ואאמן אותך כמו שצריך "על סייקל" אתה תראה תוצאות כמו שלא ראית מעולם.

שורה תחתונה, זה כמו כל תוסף אחר שאתה משתמש בו לאימונים שלך. קצת יותר מורכב, יותר מסובך ויותר מסוכן... ( רק נקודה קטנה למחשבה - קריאטין מעמיס על הכליות, מעלה לחץ דם ועוד שאר ירקות. עדיין כל ילדון שרק התחיל לעשות 5 מתח שותה את זה שלוש פעמים ביום )

אנחנו פה מדברים על סייקלים עדינים מאווד של טסט לבד אוו במיקרה הכי קשה דיבול ובכדי להגיע לתוצאה הרצויה לדעתי מספיקים 1-2 סייקלים טובים .
יש מפתחי גוף של לדוגמא ארנולד שוורצנגר שהוא מר אולימפיה וניראה לי שחצי מהחיים שלו אוו יותר הוא היה בסייקל יש הוא ניראה לי הגיע לגיל 70 ועדיין חי נושם מתאמן ומוציא סרטים ופה אנחנו מדברים על בנאדם שעבר עשרות רבות של סייקלים .

• פותח/ת השרשור
קראתי את התגובות שלכם חברים
ארנולד הוא בר מזל מין יחיד סגולה כזה
לוחמי wwe,wwf כל שני וחמישי דמות אחרת מתה. כולנו יודעים בגלל מה.
זאן קלוד ואן דם אגדה בשבילי חטף שני התקפי לב. בשני בםוקוס הצילו אותו
אחרי זה הוא אמר בשקט לא שווה את השנים האלו שהייתי לוקח סטרואידים בשביל הסרטים והגוף. כמעט לא ראיתי את ילדי יותר.
ועוד כל מיני מפורסמים שלקחו
מבאס לחשוב שתוצאות שאני רוצה להגיע צריך סייקל. באסה. לא רוצה לא ארנולד ולא כל המפתחי גוף הענקיים האלו. גם כמו כריסטיאנו רונאלדו מתאים לי

תשמע זה גם עניין של תגובה של הגוף לחומר.
יש כאלה ויש כאלה,אחד יקבל את כל התופעות לוואי האפשריות והאחר כלום.
אחד מהר מאוד מתנקה ולשני לוקח הרבה יותר זמן.
יש משפט מצחיק שאני מכיר שאומרים על מי שלא לוקח סטרואידים,זה ככה:
או שאתה חטוב וקטן או שאתה גדול ושמן,בלי סטרואידים לא תוכל להיות גדול וחטוב (כמובן באופן יחסי זה נאמר)
אל תעשה הכללה אגב,אתה יכול לקרוא ראיון עם דוריאן ייטס ולראות הרבה משפטים חכמים שלו וכמה אירוניה נעשת
בנוגע לסטרואידים לעומת שאר הדברים שהאוכלוסייה עושה חופשי,בתאכלס היום אין בריא בכלל,אפילו האוויר שאנחנו נושמים נהיה מסריח...
יש סטיגמה מאוד גדולה כי יש מקרים של אנשים שפוגעים בעצמם ברמות בעקבות טמטום אדיר ובגלל זה נהיה גל של דיבורים על זה.
מה שאני מתכוון להגיד בעיקר,שאף אחד לא יכול להכתיב לך שאם תקח סטרואידים אתה לא 'בריא',המושג הזה איבד ערך אצלנו היום
כולם נוגעים בתרופות מרשם עם תופעות לוואי עצומות,כולם מעשנים,כולם שותים אלכוהול,כולם עם תזונה גרועה ממש שגורמת לבדיקות דם בעייתיות נורא.
מקווה שהבנת את הנקודה שלי

• פותח/ת השרשור
יפה סהר (; הבעיה פה בארץ הכל סודי כולם לא אמיתיים.כל אחד 90 קילו חטוב אומרים אני מתאמן 5 שנים אז אני ככה.
אף אחד לא מודע ולא עוזר. לא יודע ממה מתביישים אנחנו בשר ודם
אני בן 30 מתאמן שנה ואני מת לעשות סייקל כבר.האמת שאנשים שכן אמרו שעשו סייקל אמרו שאחרי כמה חודשים אתה חוזר לאותה גנטיקה שלך. שהכל יורד בסוף וחוזר לאיפה לפני שהתחלת את הסייקל. רק במידה וכל תקופה אתה תעשה סייקל. סהר לדעתך אפשר להגיע לתוצאות ללא כל סייקל. ?

יפה סהר (; הבעיה פה בארץ הכל סודי כולם לא אמיתיים.כל אחד 90 קילו חטוב אומרים אני מתאמן 5 שנים אז אני ככה.
אני בן 30 מתאמן שנה ואני מת לעשות סייקל כבר.האמת שאנשים שכן אמרו שעשו סייקל אמרו שאחרי כמה חודשים אתה חוזר לאותה גנטיקה שלך. שהכל יורד בסוף וחוזר לאיפה לפני שהתחלת את הסייקל. רק במידה וכל תקופה אתה תעשה סייקל. סהר לדעתך אפשר להגיע לתוצאות ללא כל סייקל. ?
תשמע אפשר להגיע לתוצאות אבל זה לוקח זמן והרבה שנים והשקעה וגם ככה בשלב מסויים את תתקע ואם תרצה לגדול עוד אתה תצטרך סטרואידים, אני למשל מתאמן די הרבה שנים ורק לאחרונה הבנתי שאני כבר שנה-שנה וחצי עומד במקום, אחרי הרבה מחשבות החלטתי (לא בלב שלם) לעשות סייקל, כמובן שלפני זה עשיתי מחקר וקראתי קצת בשביל לדעת פחות או יותר מה אני עושה.
מי שראה את הפוסטים הראשונים שלי יודע שאני הייתי מאוד מאוד לחוץ בכל מה שקשור לחומרים, כל דבר הכי קטן שהיה לי ספק פתחתי אשכול בשביל לוודאות.
ככה זה, אני מאמין שאם אתה בן שלושים אתה אחראי מספיק בשביל לדעת מה אתה רוצה וכמה אתה מוכן להקריב בשביל זה, כל דבר בחיים זה סיכון, סטרואידים אם עושים הכל כמו שצריך אז לא אמורה להיות בעיה.
דרך אגב אני עכשיו באמצע סייקל ראשון ומרגיש מעולה!

אני יגיד לך משהו.
המצב אצלנו מגעיל,דוחה ומבזה.
יש הרבה מפתחי גוף פה בארץ שדוגלים פשוט באינטרס אישי שלהם ולא מדברים תאכלס,לא באמת אכפת להם מההתקדמות שלך
הם יגידו לך כל כך הרבה דברים שהם רחוקים מהמציאות.
לצערי אני שומע כל כך הרבה מקרים כאלה על אנשים שבאים ואומרים לי על מפתח גוף מסויים שרצו ללכת אליו . אנחנו מצויים פה בתרבות מסריחה בנוגע לפיתוח גוף.. וחבל.
לא מציע לך לסמוך כמעט על אף אחד,יש בודדים שהם באמת חבורה של אנשים זהב שאין לי מילים עליהם.
תלמד אתה,תשכיל,תדע את הגוף שלך וככה פשוט תהיה יותר חכם. אתה לא צריך בחור שבגלל שהוא 100 קילו אז יש לו כוח הרתעה כלפייך וכל מה שיגיד,כך יהיה.
לשאלה שלך אין לי מענה. אני לא יודע איך אתה מתאמן\איך התזונה שלך,מהי רמת הרצינות וההשקעה שלך,
איך ההתקדמות שלך..ובעיקר הגנטיקה שלך
לתוצאות תמיד אפשר להגיע בכל דרך,העניין שכשאתה בסייקל ואתה יודע מה אתה עושה,הכל נהיה ורוד ואופוריה אחרת.
שיהיה לך בהצלחה מקווה שחידדתי את הדברים טוב.

• פותח/ת השרשור
סהר אתה אדיר. חבל שלא יוצא לי לשוחח איתך וללמוד ממך (;
מנסה כל פעם ללמוד יותר. כבר הבנתי שהabc לא טוב לי ואני צריך להחליף תוכנית לab. רק שבab אתה מפספס הרבה תרגילים. לגביי תזונה אני משתדל. לא תמיד רעב זה קשה. והאוכל כבר ממש מגעיל לי לצערי אסי תוכל לפרט לי איזה סייקל ראשון אתה עושה ? אפילו בפרטי. ממש תודה

סהר אתה אדיר. חבל שלא יוצא לי לשוחח איתך וללמוד ממך (;
מנסה כל פעם ללמוד יותר. כבר הבנתי שהabc לא טוב לי ואני צריך להחליף תוכנית לab. רק שבab אתה מפספס הרבה תרגילים. לגביי תזונה אני משתדל. לא תמיד רעב זה קשה. והאוכל כבר ממש מגעיל לי לצערי אסי תוכל לפרט לי איזה סייקל ראשון אתה עושה ? אפילו בפרטי. ממש תודה
טסטוסטרון ודיבול, כמובן שגם פרגניל ופיסיטי והכל.
בינתיים אין לי תלונות (חוץ ממעט ספיחת נוזלים, למרות שכבר התגברתי עליה והורדתי איזה קילו או שניים של נוזלים) העלתי משהו כמו 14-15 ק״ג

[QUOTE
אני לא יודע מאיפה. לא יודע איך. לא יודע ממי.
וקראתי. קל להבנה קשה לביצוע
זה הקטע הקל, בטח יש לך חברים שאתה מתאמן אתם והם קצת מעורבבים בזה תשאל אותם.
כלל ברזל- בכל מכון כושר יש לפחות 2 דילרים, זה קבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית