הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בקשירת חוט למוט של מטאטא - התרגיל הפצצה לאמות

• פותח/ת השרשור NSH
  • פורסם בתאריך

NSH

משתמש מתחיל
61
0
נק' מוניטין:
0
61
0
היי.. אילתרתי דגם של פלטה, חוט, ומוט של מטאטא מנוסר [התרגיל רולר לאמות, תרגיל מעולה למי שמכיר].

אני מחפש קשר טוב למוט של המטאטא שאני אוכל ישר לסובב בלי שהחוט יסתובב במקום אלא ישר יתחיל להתלף..

אשרי המבין שיוכל לעזור לי .. 😃 יום טוב.

דפוק מסמר באמצע המוט. סביבו תוכל לקשור בקלות את החוט בלי שהוא יסתובב.

למה אתה רוצה לעשות תרגיל לאמות?
מיותר וגם יכול לגרום לפציעה...

אתה מתכוון בתוכו [החור], לא סביבו? בלי מסמר אלא חור שיחדור עד הסוף

אני חשבתי על להשאיר שם את המסמר ולהשתמש בו כעוגן בקשירה, אבל גם לקדוח חור ולהשתמש בו יעבוד.

למה אתה רוצה לעשות תרגיל לאמות?
מיותר וגם יכול לגרום לפציעה...

תעשה לי טובה כל תרגיל יכול לפצוע אותם. סמוך עליו שהוא יעשה את התרגיל כמו שצריך ולא יחפף וישמור על עצמו.
מה זה לא לעבוד על האמות גועל נפש היד נראת לא פורופציונאלית בגרוש אם אתה מסתגל מהצד

תעשה לי טובה כל תרגיל יכול לפצוע אותם. סמוך עליו שהוא יעשה את התרגיל כמו שצריך ולא יחפף וישמור על עצמו.
מה זה לא לעבוד על האמות גועל נפש היד נראת לא פורופציונאלית בגרוש אם אתה מסתגל מהצד
גם צריך תרגיל לכל אחד מהראשים של הבייספס אחרת אין לך פרופורציה

שישתפר בדדליפט,חתירה ומתח והאמות שלו יהיו במצב מצויין

• פותח/ת השרשור
לכל אלו עם התסביך על התרגילים המורכבים - גנטית כנראה הגירוי לא מספק אצלי כי האמות נשארות מאחור
בשביל זה אני מאלתר תרגיל לאמות..

חחח פשוט תקנה מBB ולא ישבר לך על הרגל, זה לא כל כך פשוט, אתה צריל לקחת מוט ברזל לקדוח
חור באמצע לקשור חבל 1-2 סמתימטר כל דבר אחר יישבר.

מניסיון אם המוט עבה מספיק (עץ איכותי כזה ) הכי טוב לקדוח ולהשחיל את החוט

גם צריך תרגיל לכל אחד מהראשים של הבייספס אחרת אין לך פרופורציה
הצניות שלך לא עוזרת בכלום. מאה שנה אתה כותב באינטרנט מידי יום, ולא העלת פעם אחת תמונה בחיים שלך, ואתה יורד על כולם, ומתנשא. אתה חושב שאתה מקס BB דוקטור.

לצערך אין לך תעודה, סמכות, כלום. אתה בשכל הכל, אדם שמגיב באינטרנט, וקורא באתרים של ליל מקדולנד וכו'. אז עד שלא תעלה תמונות של הדיפלומה שלך, תפסיק לרדת על אנשים. כי החיים הווירטואלים שבחרת לעצמך לא ממש עוזרים לך כפי שאתה שם לב אתה עדין לא דוקטור מוסמך.

האמות זה שריר, כמו כל שריר בגוף ברגע שיקבל גירוי הוא יגדל... אין כל סיבה לא לאמן אותו. אתה רק תקוע אם המיתוס של האמות לא יגדלו כי זה גנטי בלה בלה .. תביא מחקר שמוכיח את הטענות שלך, ובלי לצאת בהצהרות שווה.

וגם במידה, ומישהו טועה, אתה יכול להסביר ולתקן בצורה יפה, אין צורך לרדת על אנשים!
ולנסות להצחיק. מטרת הפורום היא לעזור, ולא להיות ליצן חצר כפי שאתה מתיימר להיות, זה לא קרקס 🤡 כפי שמת לב, אף אחד לא צחק מהבדיחה שלך.

תלמד משאר הגולשים כאן, שחוץ ממך ניסו לעזור, אבל אתה תמיד כמובן חייב לרדת על כל אחד.

לBB יש מוצר מצויין כזה מברזל יצוק אם לא אכפת לך להשקיע קצת יותר עדיף שתזמין

הצניות שלך לא עוזרת בכלום. מאה שנה אתה כותב באינטרנט מידי יום, ולא העלת פעם אחת תמונה בחיים שלך, ואתה יורד על כולם, ומתנשא. אתה חושב שאתה מקס BB דוקטור.

לצערך אין לך תעודה, סמכות, כלום. אתה בשכל הכל, אדם שמגיב באינטרנט, וקורא באתרים של ליל מקדולנד וכו'. אז עד שלא תעלה תמונות של הדיפלומה שלך, תפסיק לרדת על אנשים. כי החיים הווירטואלים שבחרת לעצמך לא ממש עוזרים לך כפי שאתה שם לב אתה עדין לא דוקטור מוסמך.

האמות זה שריר, כמו כל שריר בגוף ברגע שיקבל גירוי הוא יגדל... אין כל סיבה לא לאמן אותו. אתה רק תקוע אם המיתוס של האמות לא יגדלו כי זה גנטי בלה בלה .. תביא מחקר שמוכיח את הטענות שלך, ובלי לצאת בהצהרות שווה.

וגם במידה, ומישהו טועה, אתה יכול להסביר ולתקן בצורה יפה, אין צורך לרדת על אנשים!
ולנסות להצחיק. מטרת הפורום היא לעזור, ולא להיות ליצן חצר כפי שאתה מתיימר להיות, זה לא קרקס 🤡 כפי שמת לב, אף אחד לא צחק מהבדיחה שלך.

תלמד משאר הגולשים כאן, שחוץ ממך ניסו לעזור, אבל אתה תמיד כמובן חייב לרדת על כל אחד.

internet_serious_business.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית