הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתחיל מסה או חיטוב?

• פותח/ת השרשור c_dudi
  • פורסם בתאריך

c_dudi

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי אני בן 27 התחלתי להתאמן לפני כחודש.
האם אני צריך להתחיל מסה או חיטוב?

נתונים:
גובה 1.80
משקל 75.5
אחוז שריר: 38.4
אחוז שומן: 17.4
bmi: 23.3
kcal: 1840
עצם: 3.9 kg

יש לי קצת כרס

תודה מראש לעונים!

• פותח/ת השרשור
אפשר הסבר? למה? ומתי לעצור?

תעזור לנו גם תמונה

תלוי רק בך ובמטרות שלך.
להיות יותר רזה לקראת הקיץ? לבנות תוכנית לטווח הארוך? פחות חשוב לך המסת שריר ויותר א.ש נמוך או הפוך?
החלטה שלך אחי

• פותח/ת השרשור
אם אני עושה חיטוב עם האחוז שריר הקיים 38.4 ישאר משהו? או שאני אהיה שחיף מחוטב?

זה לדוגמא חיטוב לא טוב חח:
10245460_378426655631606_2810942952267677784_n.jpg

המטרה הכללית בחיטוב היא ירידה בא.ש תוך כדי שמירה כמה שאפשר על מסת שריר, ככה שאם תעשה חיטוב נכון אתה לא אמור כמעט לאבד מסת שריר, השאלה מה המצב שלך כרגע מבחינת זה.

מסה וחיטוב הן לא האפשרויות היחידות.
תתחיל להתאמן בתוכנית כוח, מאזן קלורי נייטראלי לכיוון החיובי. תתחזק ואחרי כמה שבועות /חודשים תראה אם אתה רוצה לצבור עוד מסה או להכנס לחיטוב.
במצב הנוכחי סביר להניח שבמסה תראה שמן ובחיטוב רזה מדי

• פותח/ת השרשור
פגעת בול! בגלל זה העליתי את השאלה, יש לי טיפה בטן שמציקה לי ואני מפחד להשמין עוד ולהגדיל אותה במסה, מצד שני אם אני אתחיל חיטוב אני אראה כמו ה3 שחיפים האלה, מה עושים??? זה לא לפה ולא לפה

פגעת בול! בגלל זה העליתי את השאלה, יש לי טיפה בטן שמציקה לי ואני מפחד להשמין עוד ולהגדיל אותה במסה, מצד שני אם אני אתחיל חיטוב אני אראה כמו ה3 שחיפים האלה, מה עושים??? זה לא לפה ולא לפה
כתבתי לך מה לעשות, תבחר תוכנית כוח בפורמט FBW או AB, תקפיד על תזונה במאזן נייטראלי או חיובי קטן, תתקדם לאט לאט במשקלים

Back
למעלה תחתית