הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כמה זמן צריך לישון כדי להיטען מחדש?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
כמה דברים מעניינים על נמנומים של 10-20 דקות כנגד 60-90 דקות:
http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/how-long-to-nap-for-the-biggest-brain-benefits/

אם רוצים להיות שוב עם אנרגיה, 10-20 דקות של נמנום מספיק. אם רוצים לשפר את הזיכרון אז 60-90 דקות יעשו את ההבדל. הבעיה עם 60-90 דקות שנכנסים לשלב עמוק במחזור השינה ולכן כשקמים, קמים הרבה יותר עייפים (הזיכרון משתפר, אך האנרגיה לא).
או פשוט לישון 8 שעות בלילה 😃 (על מי אני עובד? יש שבועות שאם מחברים את כל השעות שישנתי יוצא 8 😭)

נערך לאחרונה:
אני גם אימצתי את השנצים של 10-15 שינה, במיוחד בימים שלא יוצא לי הרבה שינה, אני מנסה כל 3-4 שעות, מרגיש לי כבר כמו Lifehack

הבעיה אצלי שממש קשה לי לקום אחרי שינה קצרה של 15-20 דקות ואז זה נמרח ונמרח והופך לשעה וחצי וזה זמן שנשרף סתם..

גם אם אני ישן בלילה 8 שעות אני עייף רצח בבוקר.
בדרך כלל גם 8.5 אני עייף.
רוב הזמן יש 8-9 שעות (יותר 8-8.5) ותמיד עייף:cray:

7-8 שעות ואני קם כמו חדש בבוקר
פחות מזה ואני מנקר במשך היום

הבעיה אצלי שממש קשה לי לקום אחרי שינה קצרה של 15-20 דקות ואז זה נמרח ונמרח והופך לשעה וחצי וזה זמן שנשרף סתם..
אולי אתה כבר נכנס לשינה עמוקה בזמן הזה, תנסה אולי שינה עוד יותר קצרה נגיד 10 דקות. אצלי נגיד קורה אותו דבר אחרי 30 דקות ויותר שקשה לי לקום, ו 15 דקות זה סבבה בשבילי..

גם בפליאו? נהייתי היפראקטיבי
אני עוד לא עושה פליאו טהור- עדיין נוגע קצת בחלב, לא אוכל מספיק בשר (במקום 300-400 גרם בארוחה זה יותר לכיוון 150-200) והארוחות לא מספיק גדולות, ככה שבינתיים עוד לא ממש מרגיש את הדברים החיוביים. אני כנראה אכנס לזה סופית כמו שצריך ביוני, ואז נראה 😃

יש כאן באמת אנשים שנרדמים אחרי 10 דקות?
זה נראה כאילו אני היחיד שלוקח לו מלא זמן להירדם

• פותח/ת השרשור
יש כאן באמת אנשים שנרדמים אחרי 10 דקות?
זה נראה כאילו אני היחיד שלוקח לו מלא זמן להירדם
אתה לא באמת ישן בזמן הזה. יותר כמו סוגר את העיניים ומרגיש שאתה חצי ישן (כשאתה קם, כביכול, אתה לא מרגיש שישנת בכלל). מכיר את ההרגשה של ה״נפילה״ כשאתה נרדם? הנפילה הזו בעצם אומרת שאתה נכנס לשלב ה 2 בסייקל של השינה.

אני לא יודע מה אתכם, אני שם את הראש בשעה 22:00 ובשעה 22:03 נכנס לקומה ומשמיע נחירות.

אני לא יודע מה אתכם, אני שם את הראש בשעה 22:00 ובשעה 22:03 אני משמיע נחירות.
גם אני ..
אפילו 22:02 .. תלוי כמה אני עייף 😛
כמה דברים מעניינים על נמנומים של 10-20 דקות כנגד 60-90 דקות:
http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/how-long-to-nap-for-the-biggest-brain-benefits/

אם רוצים להיות שוב עם אנרגיה, 10-20 דקות של נמנום מספיק. אם רוצים לשפר את הזיכרון אז 60-90 דקות יעשו את ההבדל. הבעיה עם 60-90 דקות שנכנסים לשלב עמוק במחזור השינה ולכן כשקמים, קמים הרבה יותר עייפים (הזיכרון משתפר, אך האנרגיה לא).
או פשוט לישון 8 שעות בלילה 😃 (על מי אני עובד? יש שבועות שאם מחברים את כל השעות שישנתי יוצא 8 😭)

איך הצלחת לתפקד עם 8 שעות שינה שבועיות? אני אחרי לילה של 5 שעות שינה או פחות פשוט בצהריים של היום הבא לא מרגיש חשק לחיות אם אני לא ישן ..

אתה לא באמת ישן בזמן הזה. יותר כמו סוגר את העיניים ומרגיש שאתה חצי ישן (כשאתה קם, כביכול, אתה לא מרגיש שישנת בכלל). מכיר את ההרגשה של ה״נפילה״ כשאתה נרדם? הנפילה הזו בעצם אומרת שאתה נכנס לשלב ה 2 בסייקל של השינה.
אם אני ישן אז אני לא טבעי? 😲

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית