הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

איך התחלתם?

sandrik

משתמש פעיל
492
3
נק' מוניטין:
185
492
3
איך נכנסתם לעולם פיתוח הגוף?
באיזה גיל "הושפעתם"?
מה הסיפור שלכם?😃

אני אתחיל.

בתור ילדה עם נטיה להשמנה,תמיד רציתי לרזות בכל דרך אפשרית,
שכללה גם רעב,ריצה של 10 ק"מ ביום,
הקאות וכו'...

נרשמתי לחדר כושר לעשות בעיקר ארובי,
ולא אכלתי כמעט כלום במשך תקופה ארוכה.

יום אחד מצאתי באינטרנט אתר של בחורות העוסקות ב"פיטנס"
הוקסמתי מהמראה,
ולאט לאט החלטתי שזה מה שאני רוצה,
התחלתי ללמווד על צורת החיים שלהן.

התחיל בכך ששיניתי לגמרי את תוכנית האימונים שלי,
לאימונים הכוללים הרמת משקולות,
המשיך להחלפת תפריט (לשם שינוי לאכל..)

ומאז זה נהיה יותר ויותר מסובך,
התחלתי ליסוע לתחרויות, לחפש מידע ולהיות מוקסמת מהעולם הזה.

ומאז אני כאן.

מה הסיפור שלכם?

בואו שתפו:RockOn:

מגיל קטן הייתי פעילה מבחינה גופנית, למרות שעד היום לא התאמנתי בחדר כושר.
בגיל 10 התחלתי ללמוד שחייה, עד היום אני עושה את זה אבל פחות מבעבר. רק לשמירה על הכושר.
בגיל 13 התחלתי ללמוד נינג'יטסו, דבר שפשוט שינה את חיי.
זו אומנות לחימה יפנית שהעוסק בה נקרא...נינג'ה:secret:
זו אומנות שמשלבת כמה סגנונות כמו קארטה, ג'ודו, קונג פו ועוד. בנוסף גם מלמדים אותך לשלוט בכלי נשק קרים.
כמו כן, מתאמנים גם ביכולות אקרובטיות וקואורדינטיביות. הרבה מהפעילויות משלבות אלמנטים של פארקור.
בשלב מאוחר יותר נכנס גם החלק המנטלי שבו למדתי לשלוט בפחד, בדחפים ובכעס. הזיכרון משתפר בצורה מאוד משמעותית ואתה חווה עוד ''שיפורים'' באישיות שלך.

כבעל נטייה להשמנה היתי צריך למצוא דרך לשמור על משקל סביר, אז התחלתי להתאמן כילד. האימונים כללו ריצה, הליכה, ותרגילים שמשתמשים במשקל הגוף כהתנגדות. אחרי כמה טיפולים רפואיים, המצב (של המשקל) החמיר, אז נרשמתי לחד"כ בהשפעת חבר. הדרך משם לפיתוח הגוף היתה קצרה עבורי. אפילו שקלתי להתחרות,חח.

בתור שמנמן מגעיל, לסופר מגה שחיף ועכשיו אני סתם מגה שחיף בלי הסופר

רק אני פה עם נטייה לשחיפיות?

התאמנתי בעיקר לצורכי כדורסל אבל אז רציתי לגדול ומקש של טרופית גדלתי למטה של מטאטא.

• פותח/ת השרשור
מצחיק שרב מפתחי הגוף החלו עקב רצון להוריד משקל ולרזזות מגיל צעיר

זה לא סוד שפיתוח הגוף תורם לא רק לירידה במשקל, אלא גם לעלייה בבטחון העצמי. וכידוע, לא לכל בעלי המשקל העודף יש בטחון עצמי רב.

• פותח/ת השרשור
זה לא סוד שפיתוח הגוף תורם לא רק לירידה במשקל, אלא גם לעלייה בבטחון העצמי. וכידוע, לא לכל בעלי המשקל העודף יש בטחון עצמי רב.
אך לאחר שהם נכנסים חזק לעסק,
מתפתח להם יופי של ביטחון,
אפילו יותר מדי:)

הייתי רזה בצורה אכזרית עם כרס קטנה כתפיים צרות שרוך אמיתי 60 ק"ג על 181 משו נורא מבנה גיטרה רגליים דקות מבנה חרא
היום מ84 ק"ג

הייתי שמן.., 1.60 שוקל 95, הורדתי בשיא ל 50 על 1.80, (עברתי אנורקסיה), ולקח לי משהו כמו שנתיים לעלות למשקלי כיום, 70-71.. שחיפון אבל עדיין נורמלי:Sync-0h5y1d7:

רציתי להיות גדול מאז שאני זוכר את עצמי.... אני הושפעתי מצפיה מופרזת בצבי הנינג'ה

מאז שהייתי ילד הייתי עם כרס לא קטנה, בעל חוסר ביטחון עצמי, לא נעים שצוחקים כל הזמן על איך שאני נראה.
עד שבצבא עשיתי דיאטת כאסח וירדתי מעל 20KG תוך 4 חודשים.
משקל שיא שלי: 86KG (לפני החדר כושר).

נהייתי שחיף(58KG), היו קוראים לי רבע עוף, ובגלל לחץ של הסובבים אותי נירשמתי לחדר כושר, ומאז ההמשך ידוע 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית