סרטון 300 דדליפט עם טכניקה של חייזר

שממתי יש תואר כזה ״הטוטאל הטבעי הכי גבוה״ שאפשר לתת למישהו?
לפי האירגון(100% רואו) ״כולם טבעיים״
זה לא מעניין מה רשום בטבלת אקסל כלשהי, בארץ הסצנה דיי קטנה ומצומצמת ולמי שקצת בעניין, ידוע מי מתסף ומי לא.
מבחינתי, ולא רק מבחינתי, תוצאות של ליפטר שלא משתמש בחומרים, הרבה יותר מרשימות מתוצאות של מישהו שכן משתמש, או השתמש, בחומרים.
לפעמים אפילו טוטאל של מישהו טבעי, יותר מרשים מטוטאל של מישהו לא טבעי, גם אם הלא טבעי נתן יותר.

זה לא מעניין מה רשום בטבלת אקסל כלשהי, בארץ הסצנה דיי קטנה ומצומצמת ולמי שקצת בעניין, ידוע מי מתסף ומי לא.
מבחינתי, ולא רק מבחינתי, תוצאות של ליפטר שלא משתמש בחומרים, הרבה יותר מרשימות מתוצאות של מישהו שכן משתמש, או השתמש, בחומרים.
לפעמים אפילו טוטאל של מישהו טבעי, יותר מרשים מטוטאל של מישהו לא טבעי, גם אם הלא טבעי נתן יותר.
ולפי מה אתה יודע שהטוטאל הגבוה יותר (אני מנחש שיש יותר גבוה כי אחרת לא היית מוסיף ה״טבעי״) מוחזק בידי אדם ״מתוסף״ ?

ולפי מה אתה יודע שהטוטאל הגבוה יותר (אני מנחש שיש יותר גבוה כי אחרת לא היית מוסיף ה״טבעי״) מוחזק בידי אדם ״מתוסף״ ?
כבר רשמתי לפני ואצטט שוב: "בארץ הסצנה דיי קטנה ומצומצמת ולמי שקצת בעניין, ידוע מי מתסף ומי לא".
יותר מזה, ברוב המקרים זה גם דיי ברור.

יש הרבה רוסים בGPC שמתקרבים לאופק אם לא עוקפים הלא כך ?

הרבה? מי למשל?

וכשאתה רושם ש"יש הרבה רוסים בGPC ש..." אתה אפילו לא מבין אפילו כמה שאלות המשפט הזה מכסה.
אני מבולבל
למשל זה שעשה 300 סקוואט שנה שעברה כשפסלו לאופק את ה300 על עומק

אני מבולבל
למשל זה שעשה 300 סקוואט שנה שעברה כשפסלו לאופק את ה300 על עומק
אני לא אתחיל לדבר על חלק מהדברים בנושא על דפי הפורום...
אבל...
אתה באמת משווה מבוגר ששוקל 140+ לג'וניור עד 110?(ונעזוב רגע את החומרים)

אבל...
אני לא יודע שום פרטים, רק אתה אמרת שהוא הכי חזק ושאלתי אם אין יותר חזקים.

אבל...
אבל אמרת הטוטאל הטבעי הכי גבוה בכללי....
מה שהוא אמר זה לגיטימי לגמרי

אני לא יודע שום פרטים, רק אתה אמרת שהוא הכי חזק ושאלתי אם אין יותר חזקים.
אמרת שיש מלא, דניס בונדרנקו במשקל שלו, 140+, עם טוטאל 775 מרשים אותי באופן משמעותי פחות מאופק שהטוטאל החזק שלו בעד 110 היה 730.
אני אתן לך אפילו עוד אחד, ודים קטונין.
כמה עוד אתה מכיר עם טוטאל גדול יותר?
אבל אמרת הטוטאל הטבעי הכי גבוה בכללי....
מה שהוא אמר זה לגיטימי לגמרי
מה לגיטימי לגמרי?
אם אתה חושב שאני אתחיל לרשום פה על דפי הפורום מי שותה ויטמינצ'יק ומי לא, אתה כנראה לא חושב נכון.

אמרת שיש מלא, דניס בונדרנקו במשקל שלו עם טוטאל 775 מרשים אותי באופן משמעותי פחות מאופק שהטוטאל החזק שלו בעד 110 היה 730.
מודים קטונים שחכתי, אני מכיר עוד אחד אבל הוא כבר מזמן לא בעסק.

מודים קטונים שחכתי, אני מכיר עוד אחד אבל הוא כבר מזמן לא בעסק.
סבבה, 3 אנשים זה לא מלא.
וגם שניים מהם מרשימים פחות מאיש הלילה, בקשר לשלישי אני לא יודע כי אני לא מכיר.

אמרת שיש מלא, דניס בונדרנקו במשקל שלו, 140+, עם טוטאל 775 מרשים אותי באופן משמעותי פחות מאופק שהטוטאל החזק שלו בעד 110 היה 730.
מה לגיטימי לגמרי?
אם אתה חושב שאני אתחיל לרשום פה על דפי הפורום מי שותה ויטמינצ'יק ומי לא, אתה כנראה לא חושב נכון.
מי דיבר על חומרים? (ספציפית בהודעה הזאת)
אמרת שהשני מבוגר יותר ושוקל יותר.....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית