נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
לא ברור מה קורה שם עם הרגליים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בגיל 16ולא נעל.
אז מה?בגיל 16
לא אבל אני בטוח שעכשיו הוא יכול למשוך 300 ולנעול.אז מה?
בגיל 23 ניסיתי למשוך 220 בתחרות ולא נעלתי, אם הייתי בן 16 זה היה נחשב למוצלח?
כל עוד לא ראיתי מישהו מושך משהו, לא מעניין אותי אם הוא יכול או לא, לא משך - לא היה.לא אבל אני בטוח שעכשיו הוא יכול למשוך 300 ולנעול.
שממתי יש תואר כזה ״הטוטאל הטבעי הכי גבוה״ שאפשר לתת למישהו?ולא נעל.
אוקי, אז מה לא הבנת?
זה לא מעניין מה רשום בטבלת אקסל כלשהי, בארץ הסצנה דיי קטנה ומצומצמת ולמי שקצת בעניין, ידוע מי מתסף ומי לא.שממתי יש תואר כזה ״הטוטאל הטבעי הכי גבוה״ שאפשר לתת למישהו?
לפי האירגון(100% רואו) ״כולם טבעיים״
ולפי מה אתה יודע שהטוטאל הגבוה יותר (אני מנחש שיש יותר גבוה כי אחרת לא היית מוסיף ה״טבעי״) מוחזק בידי אדם ״מתוסף״ ?זה לא מעניין מה רשום בטבלת אקסל כלשהי, בארץ הסצנה דיי קטנה ומצומצמת ולמי שקצת בעניין, ידוע מי מתסף ומי לא.
מבחינתי, ולא רק מבחינתי, תוצאות של ליפטר שלא משתמש בחומרים, הרבה יותר מרשימות מתוצאות של מישהו שכן משתמש, או השתמש, בחומרים.
לפעמים אפילו טוטאל של מישהו טבעי, יותר מרשים מטוטאל של מישהו לא טבעי, גם אם הלא טבעי נתן יותר.
כבר רשמתי לפני ואצטט שוב: "בארץ הסצנה דיי קטנה ומצומצמת ולמי שקצת בעניין, ידוע מי מתסף ומי לא".ולפי מה אתה יודע שהטוטאל הגבוה יותר (אני מנחש שיש יותר גבוה כי אחרת לא היית מוסיף ה״טבעי״) מוחזק בידי אדם ״מתוסף״ ?
יש הרבה רוסים בGPC שמתקרבים לאופק אם לא עוקפים הלא כך ?זה לא מעניין מה רשום בטבלת אקסל כלשהי, בארץ הסצנה דיי קטנה ומצומצמת ולמי שקצת בעניין, ידוע מי מתסף ומי לא.
מבחינתי, ולא רק מבחינתי, תוצאות של ליפטר שלא משתמש בחומרים, הרבה יותר מרשימות מתוצאות של מישהו שכן משתמש, או השתמש, בחומרים.
לפעמים אפילו טוטאל של מישהו טבעי, יותר מרשים מטוטאל של מישהו לא טבעי, גם אם הלא טבעי נתן יותר.
יש הרבה רוסים בGPC שמתקרבים לאופק אם לא עוקפים הלא כך ?
לא ?התשובה נמצאת בגוף השאלה.
הרבה? מי למשל?לא ?
אני מבולבלהרבה? מי למשל?
וכשאתה רושם ש"יש הרבה רוסים בGPC ש..." אתה אפילו לא מבין אפילו כמה שאלות המשפט הזה מכסה.
אני לא אתחיל לדבר על חלק מהדברים בנושא על דפי הפורום...אני מבולבל
למשל זה שעשה 300 סקוואט שנה שעברה כשפסלו לאופק את ה300 על עומק
אני לא יודע שום פרטים, רק אתה אמרת שהוא הכי חזק ושאלתי אם אין יותר חזקים.אני לא אתחיל לדבר על חלק מהדברים בנושא על דפי הפורום...
אבל...
אתה באמת משווה מבוגר ששוקל 140+ לג'וניור עד 110?(ונעזוב רגע את החומרים)
אבל אמרת הטוטאל הטבעי הכי גבוה בכללי....אני לא אתחיל לדבר על חלק מהדברים בנושא על דפי הפורום...
אבל...
אתה באמת משווה מבוגר ששוקל 140+ לג'וניור עד 110?(ונעזוב רגע את החומרים)
אמרת שיש מלא, דניס בונדרנקו במשקל שלו, 140+, עם טוטאל 775 מרשים אותי באופן משמעותי פחות מאופק שהטוטאל החזק שלו בעד 110 היה 730.אני לא יודע שום פרטים, רק אתה אמרת שהוא הכי חזק ושאלתי אם אין יותר חזקים.
מה לגיטימי לגמרי?אבל אמרת הטוטאל הטבעי הכי גבוה בכללי....
מה שהוא אמר זה לגיטימי לגמרי
מודים קטונים שחכתי, אני מכיר עוד אחד אבל הוא כבר מזמן לא בעסק.אמרת שיש מלא, דניס בונדרנקו במשקל שלו עם טוטאל 775 מרשים אותי באופן משמעותי פחות מאופק שהטוטאל החזק שלו בעד 110 היה 730.
אני אתן לך אפילו עוד אחד, ודים קטונין.
כמה עוד אתה מכיר עם טוטאל גדול יותר?
סבבה, 3 אנשים זה לא מלא.מודים קטונים שחכתי, אני מכיר עוד אחד אבל הוא כבר מזמן לא בעסק.
מי דיבר על חומרים? (ספציפית בהודעה הזאת)אמרת שיש מלא, דניס בונדרנקו במשקל שלו, 140+, עם טוטאל 775 מרשים אותי באופן משמעותי פחות מאופק שהטוטאל החזק שלו בעד 110 היה 730.
אני אתן לך אפילו עוד אחד, ודים קטונין.
כמה עוד אתה מכיר עם טוטאל גדול יותר?
מה לגיטימי לגמרי?
אם אתה חושב שאני אתחיל לרשום פה על דפי הפורום מי שותה ויטמינצ'יק ומי לא, אתה כנראה לא חושב נכון.