נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
לא ברור מה קורה שם עם הרגליים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכון, ואני עדיין חושב שאם הפרש משקל הגוף והטוטאל כמעט זהים במספר, הטוטאל הקטן יותר מרשים...מי דיבר על חומרים? (ספציפית בהודעה הזאת)
אמרת שהשני מבוגר יותר ושוקל יותר.....
WHY SO SERIUS ?
לא הבנתי אז עכשיו רטיו כן מרשים? 😳
כן, רק שזה מה שאתה חושב.צודק + אף חד לא יודע על אף אחד (שאינו הוא עצמו) בנוגע לחומרים כלשהם כולל ויטמינצ'יקים או איך שקראו לזה פה באחד העמודים.
צריך להבין שברגע שמגיעה תקיעה במשקלים גבוהים קשה מאוד לצאת ממנה. מספיק להסתכל למשל בפרוטוקולים של תחרויות מהארץ ולראות שרוב הליפטרים הותיקים נשארים באותה רמה במשך שנים. בגלל זה הצהרות מהסוג הזה הן מביכות (במיוחד במקרה הספציפי, שהתוצאה התחרותית הכי גבוהה היא 250).בשביל מה המוניטין השלילי @obzion ?
כן, רק שזה מה שאתה חושב.
אתה מניח.ברור שמה שאני חושב. אני מניח שגם אתה כתבת קודם מה שאתה חושב.
התוצאה התחרותית הגבוהה ביותר היא 250? העלת לא מזמן סירטון של 265X5.צריך להבין שברגע שמגיעה תקיעה במשקלים גבוהים קשה מאוד לצאת ממנה. מספיק להסתכל למשל בפרוטוקולים של תחרויות מהארץ ולראות שרוב הליפטרים הותיקים נשארים באותה רמה במשך שנים. בגלל זה הצהרות מהסוג הזה הן מביכות (במיוחד במקרה הספציפי, שהתוצאה התחרותית הכי גבוהה היא 250).
אני חושב הכוונה היא של הדינוהתוצאה התחרותית הגבוהה ביותר היא 250? העלת לא מזמן סירטון של 265X5.
אפשר הסבר?
הוא דיבר על מישהו אחר, אם אני זוכר נכון אופק משך 300 בתחרות רשמית.התוצאה התחרותית הגבוהה ביותר היא 250? העלת לא מזמן סירטון של 265X5.
אפשר הסבר?
אבל עברה יותר משנה, בשנה הוא לא היה מצליח להתחזק מספיק כדי להשלים את 2 הסנטימטרים שנותר לו כדי לנעול ?צריך להבין שברגע שמגיעה תקיעה במשקלים גבוהים קשה מאוד לצאת ממנה. מספיק להסתכל למשל בפרוטוקולים של תחרויות מהארץ ולראות שרוב הליפטרים הותיקים נשארים באותה רמה במשך שנים. בגלל זה הצהרות מהסוג הזה הן מביכות (במיוחד במקרה הספציפי, שהתוצאה התחרותית הכי גבוהה היא 250).
אחרי המשחק המטורף של מכבי אתמול ( 😍), דיויד בלאט נכנס לחדר ההלבשה ואמר משהו יפה:אבל עברה יותר משנה, בשנה הוא לא היה מצליח להתחזק מספיק כדי להשלים את 2 הסנטימטרים שנותר לו כדי לנעול ?
אני בטוח שכן.
סבבה הבנתיאחרי המשחק המטורף של מכבי אתמול ( 😍), דיויד בלאט נכנס לחדר ההלבשה ואמר משהו יפה:
The game has to be played.
בספורט אין מקום לספקולציות -אנשים יכולים לדבר ולספר כמה ההוא וכמה ההוא. בסופו של דבר הדברים צריכים להתבצע.
אז כן - לא מעניין אותי כמה זמן עבר. כל עוד זה בגדר ספקולציה הדיבורים האלו מגוחכים בעיניי. בטח ממישהו ברמתך ובניסיון שלך, עם כל הכבוד.
אתה מניח.
תשמע, אני לא הולך להתווכח איתך על הנושא הזה על דפי הפורום, ולא בשום מקום אחר.כלומר הנחתי בטעות שאתה חושב? אתה מחרטט את עצמך לדעת חביבי...