הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון 300 דדליפט עם טכניקה של חייזר

מי דיבר על חומרים? (ספציפית בהודעה הזאת)
אמרת שהשני מבוגר יותר ושוקל יותר.....
נכון, ואני עדיין חושב שאם הפרש משקל הגוף והטוטאל כמעט זהים במספר, הטוטאל הקטן יותר מרשים...
הרבה יותר.

1w58.jpg
WHY SO SERIUS ?

בשביל מה המוניטין השלילי @obzion ?
צריך להבין שברגע שמגיעה תקיעה במשקלים גבוהים קשה מאוד לצאת ממנה. מספיק להסתכל למשל בפרוטוקולים של תחרויות מהארץ ולראות שרוב הליפטרים הותיקים נשארים באותה רמה במשך שנים. בגלל זה הצהרות מהסוג הזה הן מביכות (במיוחד במקרה הספציפי, שהתוצאה התחרותית הכי גבוהה היא 250).

צריך להבין שברגע שמגיעה תקיעה במשקלים גבוהים קשה מאוד לצאת ממנה. מספיק להסתכל למשל בפרוטוקולים של תחרויות מהארץ ולראות שרוב הליפטרים הותיקים נשארים באותה רמה במשך שנים. בגלל זה הצהרות מהסוג הזה הן מביכות (במיוחד במקרה הספציפי, שהתוצאה התחרותית הכי גבוהה היא 250).
התוצאה התחרותית הגבוהה ביותר היא 250? העלת לא מזמן סירטון של 265X5.
אפשר הסבר?

אבל עברה יותר משנה, בשנה הוא לא היה מצליח להתחזק מספיק כדי להשלים את 2 הסנטימטרים שנותר לו כדי לנעול ?
אני בטוח שכן.

אבל עברה יותר משנה, בשנה הוא לא היה מצליח להתחזק מספיק כדי להשלים את 2 הסנטימטרים שנותר לו כדי לנעול ?
אני בטוח שכן.
אחרי המשחק המטורף של מכבי אתמול ( 😍), דיויד בלאט נכנס לחדר ההלבשה ואמר משהו יפה:
The game has to be played.
בספורט אין מקום לספקולציות -אנשים יכולים לדבר ולספר כמה ההוא וכמה ההוא. בסופו של דבר הדברים צריכים להתבצע.
אז כן - לא מעניין אותי כמה זמן עבר. כל עוד זה בגדר ספקולציה הדיבורים האלו מגוחכים בעיניי. בטח ממישהו ברמתך ובניסיון שלך, עם כל הכבוד.

אחרי המשחק המטורף של מכבי אתמול ( 😍), דיויד בלאט נכנס לחדר ההלבשה ואמר משהו יפה:
The game has to be played.
בספורט אין מקום לספקולציות -אנשים יכולים לדבר ולספר כמה ההוא וכמה ההוא. בסופו של דבר הדברים צריכים להתבצע.
אז כן - לא מעניין אותי כמה זמן עבר. כל עוד זה בגדר ספקולציה הדיבורים האלו מגוחכים בעיניי. בטח ממישהו ברמתך ובניסיון שלך, עם כל הכבוד.
סבבה הבנתי

דבר ראשון, לגבי ה-דינו- מרשים מה שהוא אולי משך בבית/במכון, לך תדע איזה פלטות יש לו וכמה זמן הוא נח וכו', לא תנאים של תחרות. אבל בדיון כזה חובה להתייחס לתוצאות רשמיות. אתה משער שהוא התחזק, לפי מה? אולי הוא התגייס (כמו חן) אולי הוא הפסיק להתאמן? אולי הוא חיטב ושוקל פחות? אל תשער שאנשים מתחזקים עם הזמן כי זו טעות. אני משכתי [email protected] באוגוסט, היום אני 11 קילו יותר, 9 חודשים אחרי, זה אומר שהתחזקתי? זה אומר שהיום אני נועל 225 שנכשלתי בתחרות? ממש לא. אנשים נחלשים (מסיבות שונות) אנשים נתקעים ואנשים נפצעים. זה פשוט מצחיק לשער שעם הזמן מתקדמים בוודאות כי אז ככל הנראה שה-דינו יתן 500 דדליפט עד גיל 30.

דבר שני, בתור חבר טוב של אופק, בתור מתאמן טבעי, אני לא חושב שיש יותר מדי משמעות ל"טוטאל הטבעי בארץ". מה שמעניין זה דירוג רשמי, שיאים רשמיים וזהו. אני מסרב להתייחס ל100% RAW כארגון DRUG FREE כי המציאות אומרת משהו שונה. כמו שבאולימפיאדה ספורטאים משתמשים, כמו שלאנס אמסטרונג השתמש - באיגודים טבעיים - גם משתמשים. לכן אני רואה את ההצהרה "הטוטאל הטבעי הגבוה בארץ" (שאגב לא היה בתחרות DRUG FREE) בשביל אופק ברור שזה נתון חשוב ומעניין אבל בשורה התחתונה אני לא אבוא ואגיד "יש לי את הטוטאל הכי גבוה בלי חגורה", כי אף אחד לא אומר לי לא לשים חגורה, אף אחד לא אומר לא להזריק, זו בחירה אישית לטוב ולרע. בסופו של יום הטופ העולמי מזריק, זה לא גורע קילוגרים אחד מהמוט.

מי שמגיע להישגים גבוהים בצורה טבעית כל הכבוד אבל כאן מגיעה ההחלטה אם ללכת 'עד הסוף'
ולתת פייט ברמות הגבוהות או להשאר עם ה'טוטאל הטבעי הגבוה בארץ'.

בנוסף הסופרטאי נמדד ביכולת להיות עקבי ולהראות שיפור\שמירה על יכולת לאורך זמן ולהגיע בפיק כל תחרות
ולתת בראש מתי שצריך ולא מתי שנוח.

ברמת העקרון שיא נקבע פעם אחת, בנאדם יכול להגיע לשיאו בגיל 20 ולא להצליח לשחזר כל חייו, אם השיא שלו עדיין WR- הוא עדיין הטוב בכל הזמן.

כלומר הנחתי בטעות שאתה חושב? אתה מחרטט את עצמך לדעת חביבי...
תשמע, אני לא הולך להתווכח איתך על הנושא הזה על דפי הפורום, ולא בשום מקום אחר.
אני רק אומר לך, שאני יודע מה אני אומר.
כמו שכבר רשמתי למעלה, סצנה קטנה ומי שקצת מקושר בתחום, יודע מי אוכל ברנפלקס בבוקר ומי לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית