הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה ב SS

• פותח/ת השרשור as1997
  • פורסם בתאריך

as1997

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
1
11
1
היי חברים
אפילו שחשבתי לעשות חיטוב או מסה הגעתי למסקנה שזה עלוב לעשות אחד מהם כשהמשקלים שאני מרים נמוכים הרבה יותר מכמה שהם היו אמורים להיות בתקופת זמן שאני מתאמן
אז החלטתי לעשות SS קודם כל,לעבוד על כח ואז לראות איך להמשיך
השאלה שלי היא איך אני מתנהג בתכנית שבנוייה לכח? מאזן קלורי שלילי כמובן לא ייתן לי כלום, אבל יש כאלה שאמרו לי שבכח אין מה לנסות מסה נקייה ושצריך לצרוך הרבה יותר מהמאזן הקלורי החיובי של 500 קלוריות כדי להתאושש
בקיצור- 500 קלוריות מעל הניטראלי, או מאסה מלוכלכת?
(מה שמדאיג אותי שאני 16.5% שומן)

תתחיל ב-300 בערך, ברגע שאתה מרגיש שזה לא מספיק לך להתאוששות תוסיף עוד 200 קלוריות, ככה תמשיך עד שאתה מגיע בערך לפלוס 1000~ (וגם זה יקרה רק בכמה שבועות האחרונים של התוכנית), לא הייתי עולה מעל 1000.

אם אתה שואל מה זה "מרגיש שזה לא מספיק לך להתאוששות", בערך כל פעם שאתה עושה דילואד בסקוואט.
אין דעה מוסכמת בנושא הזה, זה רק מה שאני הייתי עושה אם הייתי מתחיל מחדש עכשיו SS.

תאכל נקי בלי כל מני שטויות 500 מעל המאזן הקלורי וכל פעם שאתה מרגיש שאתה ניתקע תפרגן לעצמך בעוד 200 קלוריות ,ואל תקשיב לטמבלים פה שאומרים לאכול מלוכלך כי אז סתם תיראה כמו פח ובחיטוב של אחר כך תיסבול

תאכל נקי בלי כל מני שטויות 500 מעל המאזן הקלורי וכל פעם שאתה מרגיש שאתה ניתקע תפרגן לעצמך בעוד 200 קלוריות ,ואל תקשיב לטמבלים פה שאומרים לאכול מלוכלך כי אז סתם תיראה כמו פח ובחיטוב של אחר כך תיסבול

מסכים לחלוטין. רוב התזונה שלך אמורה להתבסס על פחמימות מורכבות זמינות וחלבון / שומן איכותי.

Back
למעלה תחתית