הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי תזונה מסה ותוכנית ss

אייל

משתמש פעיל
305
21
נק' מוניטין:
23
305
21
היי
אז לאחר 5 חודשים בהם ניסיתי להתחטב כמה שאפשר בא.ש וירדתי 5 קג וגם ויזואלית יש שינוי,החלטתי לעבור למסה (כמובן אחרי שבועיים ניטרלי) ולהתאמן ss שלוש פעמים בשבוע...
גיל 23 משקל 74 גובה 175... לפי מחשבון bmr יצא לי 1804 קל'.. כפול 1.2 יוצא לי 2165 קל'.. לזה אני מוסיף 500קל' לגירעון חיובי?מה שבעצם אומר אני אמור לצרוך 2665קל' בכל יום לא משנה אם זה יום ללא אימון וההפך?
לגבי התוכנית עצמה אם במידה ובמהלך החיטוב שלי עשיתי כמובן את רוב תרגילי הss והתקדמתי גם במשקלים ..sq-95 bp-60 pr-40 dl-105 האם קצב ההתקדמות אמור להיות במשקלים קטנים או להקפיץ ב5קג כמתחיל בתוכנית?ראוי לציין שגם ככה בסקוואט מאוד קשה לי ואחרי הדדליפט אני מסוחרר ברמות ...
אשמח לעזרה מכם ! וכנל אם יש אנשים שכבר התנסו בעבר בss ואשמח לייעוץ המשך

נערך לאחרונה:
bmr יצא לי 1804 קל'.. כפול 1.2 יוצא לי 2165
מה שבעצם אומר אני אמור לצרוך 2165קל' בכל יום לא משנה אם זה יום ללא אימון וההפך
לא, אתה צריך להוסיף לזה בשביל להיות בפלוס קלורי. תוסיף בסביבות 400-500
האם קצב ההתקדמות אמור להיות במשקלים קטנים או להקפיץ ב5קג כמתחיל בתוכנית?
בסקוואט לדעתי אפשר 2.5 קילו, גם ככה זה יתן לך התקדמות של 7.5 קילו בשבוע, בלחיצות גם מספיק 2.5, בדדליפט הייתי מנסה 5 קילו אבל אם אתה מתקשה להתקדם תוסיף גם 2.5

• פותח/ת השרשור
לא, אתה צריך להוסיף לזה בשביל להיות בפלוס קלורי. תוסיף בסביבות 400-500

בסקוואט לדעתי אפשר 2.5 קילו, גם ככה זה יתן לך התקדמות של 7.5 קילו בשבוע, בלחיצות גם מספיק 2.5, בדדליפט הייתי מנסה 5 קילו אבל אם אתה מתקשה להתקדם תוסיף גם 2.5
אם אני יפרסם את התפריט תוכל להגיד לי אם הוא בסדר או שנתון לשינוי ולעזור לי?

Back
למעלה תחתית