הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך השורף הזה? - Hydroxycut Hardcore Elite

דינוזאור

משתמש פעיל
320
15
נק' מוניטין:
15
320
15
image_prodprod760032_largeImage_X_450_white.jpg

Hydroxycut Hardcore Elite
קראתי עליו המון המון פידבקים טובים. גם ראיתי שיש שם קצת יותר יהומבין משורפים אחרים [LIPO 6 BLACK לדוגמא]

איך זה לדעתכם???

ראיתי גם הרבה REVIEWS של אנשים ב BODYBUILDING COM

אנשים שהגיעו ל7 אחוז כמו שצריך..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה מגיב לכל דבר כמעט "שורף כסף" אני כבר לא יודע אם להסתמך עלייך או לא .................
רוב תוספי המזון חוץ מקריאטין אבקת חלבון וקפאין שורפים לך את הכסף .
שורפים שבאמת עובדים זה אפדרין אוו קלן

• פותח/ת השרשור
רוב תוספי המזון חוץ מקריאטין אבקת חלבון וקפאין שורפים לך את הכסף .
שורפים שבאמת עובדים זה אפדרין אוו קלן

תראה אני לא מחפש משהו שהוא לגמרי עד הקצה והכי חזק. גם LIPO 6 שמעתי שעושה אחלה עבודה. לא מחפש לא תחרויות ולא כלום מחפש סוג של PUSH.. גם אם בקטנה

תראה אני לא מחפש משהו שהוא לגמרי עד הקצה והכי חזק. גם LIPO 6 שמעתי שעושה אחלה עבודה. לא מחפש לא תחרויות ולא כלום מחפש סוג של PUSH.. גם אם בקטנה
אז קפאין טהור יעשה את העבודה ,זה מה שיש בכל שורפי השומן החוקיים האלה

• פותח/ת השרשור
אז באותו סכום אני יכול להביא משהו שיש בו טיפה יהומבין ויש גם את התה הירוק וכו' .. בדיוווק באותו סכום, ולהרוויח קצת יותר.
לא נשמע לך הגיוני ?

אז באותו סכום אני יכול להביא משהו שיש בו טיפה יהומבין ויש גם את התה הירוק וכו' .. בדיוווק באותו סכום, ולהרוויח קצת יותר.
לא נשמע לך הגיוני ?
אתה נשמע ממש סגור אז למה אתה שואל?
תוסף מיותר. מה יעזור לך היהומבין?אתה בכלל יודע להשתמש בו?
הוא גם לא נמצא בכמות כזו שתשפיע על משהו.

• פותח/ת השרשור
אני בודק אפשרויות ודעות.. בססופו של דבר הכסף אצלי, אבל אני בודק דעות..

הוא אומר שכדאי לי להביא קפאין, מה שאני אומר זה שבאותו סכום של הקפאין הנטו בלבד אני יכול להביא את השורף הזה או את הליפו 6.
שכביכול יש לו מוניטין יותר גבוה בקרב אנשים בעולם

אין לי מה להגיד על המוצר (או שורפי שומן בכללי), אבל איך הגעת לזה שקפאין עולה אותו דבר? זה עולה 60 דולר ל 180 כדורים, וקפאין טהור אתה יכול לקנות בעשירית מזה

הוא אומר שכדאי לי להביא קפאין, מה שאני אומר זה שבאותו סכום של הקפאין הנטו בלבד אני יכול להביא את השורף הזה או את הליפו 6.
על מה אתה מדבר קפאין עולה 5$ וזה מספיק לחודש וזה עולה 40$ לחודשיים בלחץ

צא מנקודת הנחה אחי שכמעט בכל המקרים שיש מוצר טהור של משהו לעומת מוצר עם שילוב חומרים, המוצר השני יעלה יותר כי עוד אנשים/חברות צריכות לגזור את הקופון שלהם.
בשורפי שומן כמו שרשמו החומר הפעיל שבאמת עוזר הוא קפאין בסופו של דבר, ככה שחבל על ההוצאה של הכסף שאפשר לרכוש קפאין טהור/ לשתות קפה שחור (לעילית יש אחלה מבצעים יצא לך בטוח הכי זול:161bd:).
בהצלחה!

מה שעוזר בסופו של דבר זה דיאטה טובה ולא איזה כדור חרטא במחיר יקר
גם מי שלוקח שורפי שומן אמתיים חייבת להיות דיאטה טובה כי זה בסוף מה שמשפיע

בת
שורף בעיקר את הכסף
בתור אחד שמתמש בקלן קבוע. אני יכול להגיד לך בוודאות שהתוסף הזה ממש לא שורף את הכסף!!..
להפך, בחיים שלי לא הרגשתי אפילו מהקלן מה שהתוסף הזה עשה לי.

הוא שורף שומן יפה מאוד, נותן אנרגיה, והמון המון תופעות לוואי. ממליצים לקחת 2 כדורים משמע מנה.
לקחתי על בטן ריקה ויצאתי לאחר 60 דקות לאירובי בוקר, רעד בידיים מטורף כאילו שתיתי 160 מיקרו גרם קן וכמעט קיבלתי התקף לב מהמוצר הזה.
אין לי מושג מה באמת דחפו שם עם הימובין ברק הזה, אבל להגיד שורף את הכסף?.. חבר, זה שורף שומן יפה מאוד.

אני כרגע בהפסקה מקלן על 9 אחוז שומן, כרגע אני על 7 אחוז שומן בסה"כ שבוע שמשתמש ושומר על תזונה. אתה מוזמן להיכנס לפייס ולראות תמונות בעצמך.

10325755_10203177272966694_1027119314685996389_n.jpg

10300701_10203203605784998_2588552300957807820_n.jpg

בת

בתור אחד שמתמש בקלן קבוע. אני יכול להגיד לך בוודאות שהתוסף הזה ממש לא שורף את הכסף!!..
להפך, בחיים שלי לא הרגשתי אפילו מהקלן מה שהתוסף הזה עשה לי.

הוא שורף שומן יפה מאוד, נותן אנרגיה, והמון המון תופעות לוואי. ממליצים לקחת 2 כדורים משמע מנה.
לקחתי על בטן ריקה ויצאתי לאחר 60 דקות לאירובי בוקר, רעד בידיים מטורף כאילו שתיתי 160 מיקרו גרם קן וכמעט קיבלתי התקף לב מהמוצר הזה.
אין לי מושג מה באמת דחפו שם עם הימובין ברק הזה, אבל להגיד שורף את הכסף?.. חבר, זה שורף שומן יפה מאוד.

אני כרגע בהפסקה מקלן על 9 אחוז שומן, כרגע אני על 7 אחוז שומן בסה"כ שבוע שמשתמש ושומר על תזונה. אתה מוזמן להיכנס לפייס ולראות תמונות בעצמך.

10325755_10203177272966694_1027119314685996389_n.jpg

10300701_10203203605784998_2588552300957807820_n.jpg
ניראה בשייפ טוב אין ספק אבל אתה לא יכול ליחס את השייפ שלך לשורף שומן הספציפי הזה .כמו שאמרתי למעלה דיאטה טובה ובמיקרה שלך חומרים אחרים שהקלן הוא סתם תרופה מעפנה לידם .
זה לא מוריד מהתוצאה אבל תאמת עכשיו היית מגיע לאותה תוצאה גם בלי הHYDROCUT אני צודק אוו לא ? לדעתי התרומה שלו ממש מינורית

קנה את כל החומרים שיש בפנים בצורה הטהורה שלהם ותתפנן
יוהימבין זה 70 שקל בלחץ, גם קופסה של איזה 200 כדורי קפאין 200 מ"ג עולה אותו הדבר
זרוק גם תה ירוק אם זה מה שעושה לך את זה באותו המחיר והנה, יש לך מספיק לכמה חודשים טובים של אירובי - כי אתה לא תיקח את זה כל יום
ואתה זה ששולט על המינון אז זה בכלל פצצה
אגב, זה בדיוק מה שאני עושה ואין תלונות

• פותח/ת השרשור
תראה גיל אתה אומנם סוס על ואתה שולט בתזונה והכל ואין שום ספק, אבל אני אגיד משהו קטן - כרגע אני לא מחפש את זה. לההגיע לכיוון הרמה שלך כרגע לא בא ביכלל החשבון. אני לא יודע איפה אני אהיה בגיוס עוד חודש וחצי. זה לא בא בחשבון ביכלל.
אחרי הצבא, ה' גדול.. נלך לייעוץ אצל מישהו מקצוען PROFFESIONAL שיעזור למצות את הפוטנציאל. כרגע אני מחפש את הדברים היותר קטנים שיתנו לי פוש כמו שאמרתי על הקפאין.. על ה CLA וכו' ....
כי תחשוב בהיגיון גם אני אלך על קלן גם על אפדרין גם זה לא משנה, אני לא שולט על התזונה בצה"ל חח פשוט לא
לא שולט על זמני ארוחות זמני אימון וכו' ..
לכן חומרי גלם עשויים לעזור לי כרגע גם לטווח היותר ארוך.. לקחת גם קפאין איתי

תקשיבו אתם ממש אנטי תוספים והאסכולה שלכם היא שכלום לא באמת עובד והכל חרטה.
זה לא נכון, התוסף עושה עבודה מעולה ואין קשר בין שאר הדברים שאני לוקח, מין הסתם אני מרגיש את ההבדל ויודע על מה אני מדבר יש לי ניסיון ענק בתחום. לא כל תוסף הוא מיותר, ולא כל תוסף הוא בזבוז כסף. במקרה קניתי את התוסף מחבר במחיר מוזל והוא עובד יופי יופי, להזכיר לכם שאני משתמש בקלן וקוטוטפין תקופות רצופות וארוכות כך שאם זה עוזר לי עדין להתחטב-יש פה משהו טוב.

תקשיבו אתם ממש אנטי תוספים והאסכולה שלכם היא שכלום לא באמת עובד והכל חרטה.
זה לא נכון, התוסף עושה עבודה מעולה ואין קשר בין שאר הדברים שאני לוקח, מין הסתם אני מרגיש את ההבדל ויודע על מה אני מדבר יש לי ניסיון ענק בתחום. לא כל תוסף הוא מיותר, ולא כל תוסף הוא בזבוז כסף. במקרה קניתי את התוסף מחבר במחיר מוזל והוא עובד יופי יופי, להזכיר לכם שאני משתמש בקלן וקוטוטפין תקופות רצופות וארוכות כך שאם זה עוזר לי עדין להתחטב-יש פה משהו טוב.
כל השורפי שומן החוקיים הינם תערובת של קפאין,גאוורנה ועוד כל מיני שטויות
נכון,זה נותן קצת "מרץ" בהתחלה אבל לא יותר מזה
נסה לקחת רק הידרוסיקאט וספר לנו איך היה..
אגב אחלה חיטוב 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית