הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרפק טניס

• פותח/ת השרשור junky
  • פורסם בתאריך

junky

משתמש מתחיל
92
6
נק' מוניטין:
6
92
6
היי, לפני כשלושה חודשים התחילו לי כאבים חדים מאוד בשני המרפקים. לאחר התייעצןת עם פיזיותרפיסט, כנראה שמדובר במרפק טניס. אני מקבל עיסוי חד וחזק ממנו פעם בשבוע שבועיים (עשיתי רק פעם אחת עד עכשיו בגלל אילוצי זמן של הצבא, אבל מעכשיו זה יהיה קבוע).
השאלה היא האם פרוטוקול הפציעות של ביל סטאר עשוי לעזןר במקרה כזה?
נ.ב
ניסיתי איבופן פ, כורכומין ומשחות ולא כל כך עזר...

היתה לי פציעה כזאת בעבר זה נקרא tennis albo סבלתי ממנה בערך שנה,
מה לא עשיתי לקחתי נוגדי דלקת סטרואידים ושאינם סטרואידים הזרקתי לשם כל מיני חומרים אבל הכל רק הרגיע לי קצת את הכאב ואיך שסיימתי את הטיפול הכל חזר,
אני לא יודע ממה לך זה קרה אבל לי זה קרה כי הגזמתי בתרגיל הרמת כתפיים לצדדים עם משקולות חופשיות הייתי מרים 20 ק״ג בכל יד ומי שמבין מדובר במשקל עצום, השריר היה חזק מספיק אבל כנראה שהגיד לא...
בסופו של דבר מה שריפא אותי סופית בצורה יוצאת מן הכלל בניגוד לציפיות שלי
היה אומגה 3 בכמות בכלל לא מבוטלת, השתמשתי באומגה 3 של superb שדרך אגב גם זול יחסית 180 קפ׳ ב-70₪ בערך, וכדי לכבד את התקנון של האתר אני לא אציין איפה קניתי במחיר הזה, אבל זה שווה אפילו יותר...
לקחתי בשבועיים הראשונים 6 קפ׳ ליום בוקר צהריים ערב 2 קפ׳ כל פעם, ולאחר מכן ירדתי בשבועיים שאחר כך בהדרגה ל2 קפ׳ ליום 1 בוקר 1 ערב למשך חודש וחצי וזה עבר לי לגמרי לא נשאר זכר,
הרגשתי שיפור בכאבים כבר אחרי שבוע וחצי ובחודש האחרון כבר לא כאב יותר.

קורה לי פעם-פעמיים בעונה,בתחילה זה היה קל ומשכתי עם הכאב
לאחר שזה נהיה בלתי נסבל לקחתי ארקוקסיה 90MG (מרשם רופא בלבד)
זה הפחית את הכאב משמעותית..מלבד זאת,הייתי ממליץ לך לפני אימון לחמם את המקום עם משחה (כדוגמת בנגיי/רדיאן B וכו')
תרגיש טוב.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות חבר'ה.
יוסיקו אתה בטוח שזה רק האומגה שלוש ריפא את הפציעה או שעשית עוד משהו במקביל ?

ממליץ להשתמש ב FOAM ROLLER . תקתק ביוטיוב תראה.
לפני ואחרי אימון.
גם בימים שאתה לא מתאמן.
ולהוריד עומסים - מתי שיש כאב לא לעבוד. להוריד משקלים עד שלא כואב. אם יש תרגיל ספציפי שכואב יותר - תחליף.

היי, לפני כשלושה חודשים התחילו לי כאבים חדים מאוד בשני המרפקים. לאחר התייעצןת עם פיזיותרפיסט, כנראה שמדובר במרפק טניס. אני מקבל עיסוי חד וחזק ממנו פעם בשבוע שבועיים (עשיתי רק פעם אחת עד עכשיו בגלל אילוצי זמן של הצבא, אבל מעכשיו זה יהיה קבוע).
השאלה היא האם פרוטוקול הפציעות של ביל סטאר עשוי לעזןר במקרה כזה?
נ.ב
ניסיתי איבופן פ, כורכומין ומשחות ולא כל כך עזר...

מרפק טניס היא עדיין פציעה לא ברורה כל כך (בדומה להרבה פציעות של גידים) , ולכן ההמלצה הכי טובה כרגע היא לקבל טיפול מהפיזיותרפיסט שלך בתדירות קצת יותר גבוהה מפעם-פעמיים בשבוע.
אפשר לשקול תרופות נוגדות דלקת לפי המלצת רופא.
לכל שאר ההמלצות שניתנו כאן אין תמיכה מחקרית.

• פותח/ת השרשור
מרפק טניס היא עדיין פציעה לא ברורה כל כך (בדומה להרבה פציעות של גידים) , ולכן ההמלצה הכי טובה כרגע היא לקבל טיפול מהפיזיותרפיסט שלך בתדירות קצת יותר גבוהה מפעם-פעמיים בשבוע.
אפשר לשקול תרופות נוגדות דלקת לפי המלצת רופא.
לכל שאר ההמלצות שניתנו כאן אין תמיכה מחקרית.

תודה על התגובה.
הבעיה היא שאני בצבא וקשה לעשות יותר מפעם בשבוע וגם זה בקושי. הפיזיותרפיסט אומר שלא צריך יותר מזה אבל בסדר ננסה ונראה מה יהיה.

אחי יתכן שבאמת אין ידע כלכך על פציעת מרפק טניס אבל אני חוויתי אותה על בשרי ומה שריפא אותי בסופו דל דבר לחלוטין זה היה אומגה 3 באופן שכתבתי לעיל מנסיון שלי תנסה ולא תתחרט בין אם הפציעה ידוע לחוקרים ובין אם לא מה שעשיתי בהמלצת מדריכי כושר אגב ריפא אותי לחלוטין!!!

• פותח/ת השרשור
אחי יתכן שבאמת אין ידע כלכך על פציעת מרפק טניס אבל אני חוויתי אותה על בשרי ומה שריפא אותי בסופו דל דבר לחלוטין זה היה אומגה 3 באופן שכתבתי לעיל מנסיון שלי תנסה ולא תתחרט בין אם הפציעה ידוע לחוקרים ובין אם לא מה שעשיתי בהמלצת מדריכי כושר אגב ריפא אותי לחלוטין!!!

כמה מיליגרם של אומגה 3 היה בכל כדור שלקחת?

טוב שיש מדריכי כושר שיכולים לפתור בעיות רציניות שכאלו...
בכל אופן , על אף שאני שמח שהפציעה שלך עברה (אגב , הפציעה שלך יכולה להיות שונה לגמרי מהפציעה של הבחור כאן , למרות שהכאב הוא באותו האזור) , אין שום סיכוי שאפשר לומר שזה מה ש"ריפא" אותך. יש המון משנים אחרים.
האפקט האנטי דלקתי של אומגה 3 ידוע ונחקר. מה שאולי אתה לא יודע זה שמרפק טניס הוא לא דלקת...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית