הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע זריקה שלא הצליחה

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
שלום למנוסים.
אתמול הזרקתי פרימו לישבן , וידאתי שאני לא בכלי דם , והתחלתי הזרקה במחט 21 , בחצי הדרך הרגשתי שהמחט יוצאת (אולי עשיתי כיווץ שריר? ) כשהמחט יצאה היה שפריץ קטן של דם לא רציני , בקיצור נראה שאני ממש לא מיומן בהזרקות לישבן , בנוסף גם המיקום נראה לי נמוך מידי… (על פי המידע שרכשתי זה אמור להיות ברבע העליון ולדעתי אני מזריק יותר נמוך) .
לשאלות
1. האם למישהו קרה משהו דומה?
2. איך הטכניקה הטובה ביותר להזריק , יש לי רק כאבים כבר שבועיים.
3. אם אחרי 25 שעות אין חי חום או אדמומיות באזור , רק כואב כואב… זה תקין?
אשמח למידע.
תודה

שלום למנוסים.
אתמול הזרקתי פרימו לישבן , וידאתי שאני לא בכלי דם , והתחלתי הזרקה במחט 21 , בחצי הדרך הרגשתי שהמחט יוצאת (אולי עשיתי כיווץ שריר? ) כשהמחט יצאה היה שפריץ קטן של דם לא רציני , בקיצור נראה שאני ממש לא מיומן בהזרקות לישבן , בנוסף גם המיקום נראה לי נמוך מידי… (על פי המידע שרכשתי זה אמור להיות ברבע העליון ולדעתי אני מזריק יותר נמוך) .
לשאלות
אשמח למידע.
תודה

1. כשאתה מזריק לישבן, לצורך עיניין ניקח את צד ימין, אתה נעמד ונשען על רגל שמאל ובכך מרפה את השריר.

2. החדרת המחט תתבצע במכה אחת עד הסוף, לאחר סיום ההזרקה יש לחכות כמספר שניות עד להתפזרות מלאה של החומר ולהוציא את המחט. חשוב לשמור על סטריליות, חיטוי לפני ואחרי.

3. אתה לא בשבי, אין סיבה להתעלל בעצמך ולהזריק עם 21, זה מטופש. מזריקים עם מחט עדינה שלא מורגשת בהחדרה שלה 23G.

4. תיהיה רגוע, הכל בסדר. שיהיה בהצלחה.

שלום למנוסים.
לשאלות
אשמח למידע.
תודה
למה יש לך חום אחרי ההזרקה ? אתה משתמש בפרימו רפואי כזכור לי , זה לא אמור לקרות

• פותח/ת השרשור
הי אייל , תודה על התשובה ,
טעות בפוסט שלי - הזרקתי עם מחט 23 כפי שכתבת ... אני לא מזריק עם 21 (רק שואב מהויאל)
לגבי מה שliorkim כתב : לא היה לי חום ולא אדמומיות במקום רק כאב!
שאלה אחרונה:
אני רואה שניתן להזריק גם באזור של המותן כמצויין בתמונה ,קראתי שהאזור בטוח לחלוטין מכלי דם ויותר נוח לגישה להזרקה עצמית , אם יש למישהו ניסיון עם אזור זה ?
תודה

upload_2014-5-18_5-56-40.png

אם לא הולך בתחת כתפיים ורגליים זה גם אחלה של אתר.
תהיה במצב רפוי 90 מעלות תכניס מהר,תשאב תוודא שאין דם במזרק,תכניס את החומר לחכות כמה שניות וזהו.
אין סיבה להלחץ תמיד אחרי זריקה פחות מוצלחת כולם נהיים פרנואידים,הכל בסדר..

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לך ...
אשמח לשמוע גם את דעת המנהלים כ לא שמעתי על מישהו מהפורום שמדבר על הזרקה לאתר זה , הוא נראה לי מאוד נוח לשליטה בטכניקת ההזרקה (??)

תודה רבה לך ...
אשמח לשמוע גם את דעת המנהלים כ לא שמעתי על מישהו מהפורום שמדבר על הזרקה לאתר זה , הוא נראה לי מאוד נוח לשליטה בטכניקת ההזרקה (??)

אהלן,

אינני ניסיתי, כך שאינני יכול להמליץ.

תלך על הישבן, זה הכי נח (no homo).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית