הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מעניין אותי הדורות הבאים.

• פותח/ת השרשור xytkhi
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
הרצון לא להרע קיים באדם ומנחה אותו, אתה לא נאמן לעצמך אם אתה מרע לאנשים בעתיד.
לחיות לפי צו המצפון שיהיה לך כשתחדל להתקיים, זה אבסורד.
אם היית חי את הרעיון שלך לחלוטין היית מתאבד, כי מיידית לא הייתה לך משמעות ומצד שני לא היית סובל יותר מכלום. ממליץ1

השתמשת במילים יפות לתוכן לא מדוייק בלשון המעטה.
ראשית : " יצר לב האדם רע מנעוריו " בבסיס האדם ותכונותיו נוטות לרעות מאשר לטובות.
דהיינו : לאחד יצר חמדנות, השני גונב, השלישי נואף, והרביעי הכל יחד וכו' ...
מה שגורם לאדם להיות " טוב " זה החינוך שהוא מקבל, או למידת לקחים מאירועים שונים שחוה בחייו.

לגבי התאבדות :
כן, בגיל מסויים מאד שאיכות חיי תרד פלאים, וירבו המכאובים לעומת ההנאות, אקח לי איזה גויינט, אשתה ואוכל, ואסיים את חיי בעצמי.
[ בכפוף לכך שלא תתרחש תאונה, או משהו בילתי צפוי קודם לכך ]
כעת איני חי את הרעיון לחלוטין, הוא יותר בגדר " אוטופיה אישית "

תודה.

השתמשת במילים יפות לתוכן לא מדוייק בלשון המעטה.
ראשית : " יצר לב האדם רע מנעוריו " בבסיס האדם ותכונותיו נוטות לרעות מאשר לטובות.
דהיינו : לאחד יצר חמדנות, השני גונב, השלישי נואף, והרביעי הכל יחד וכו' ...
מה שגורם לאדם להיות " טוב " זה החינוך שהוא מקבל, או למידת לקחים מאירועים שונים שחוה בחייו.

לגבי התאבדות :
כן, בגיל מסויים מאד שאיכות חיי תרד פלאים, וירבו המכאובים לעומת ההנאות, אקח לי איזה גויינט, אשתה ואוכל, ואסיים את חיי בעצמי.
[ בכפוף לכך שלא תתרחש תאונה, או משהו בילתי צפוי קודם לכך ]
כעת איני חי את הרעיון לחלוטין, הוא יותר בגדר " אוטופיה אישית "

תודה.
איך בפועל אתה מתכוון לקיים את ה"אוטופיה" הזאת? הרי כל דבר שתעשה שפוגע בדורות העתידיים עלול לפגוע גם בך בגיל מבוגר

• פותח/ת השרשור
אם אתה קורה לגיל מבוגר 120 --130 + אז סבבה

😃
אני לא מתכנן להישאר עד אז, אכבה את האור הרבה לפני זה.

אם אתה קורה לגיל מבוגר 120 --130 + אז סבבה

😃
אני לא מתכנן להישאר עד אז, אכבה את האור הרבה לפני זה.
אם אתה מתכוון לדברים כמו לבזבז סתם מים וחשמל, להשאיר את המנוע של המכונית פועל כל הזמן בשביל שיזהם או דברים בסגנון הזיהום שיווצר יכול להשפיע גם עליך עוד 20-30 שנה וחוץ מזה שסתם תשלם מיליון על חשבונות ודלק:sarcastic:
ובקשר לגיל לך תדע אולי עד שתהיה זקן תהיה קפיצת דרך ברפואה ותוכל להגיע לגילאי 100+ ו"להרגיש" צעיר(לא נראה לי שזה יקרה אבל לך תדע..)

יצר לב האדם רע מנעוריו
פסוקים מהתנ"ך חסרי משמעות כמו המשפט - יצר הכבשה הוא לאונן.
אתה מכיר במוסריות והיא קיימת בך, כל עוד אתה קיים אתה מוסרי ולא תרצה לפגוע באנשים בעתיד. לא ענית לי על זה

ולגבי התאבדות למה אתה מחכה, הרי רטרואקטיבית מתישהו הקיום שלך יהיה חסר משמעות ולכאורה יפה שעה אחת קודם.
אז אתה כן חי לפי הקיום העכשווי שלך, וזה לא עקבי לקחת רק מה שיותר נוח, ואפילו מכוער.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית