הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה הערכת אחוז שומן

היי...
אפשר הערכה בבקשה

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 55.7 · צפיות: 211
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 78.9 · צפיות: 204
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 75.7 · צפיות: 202
חברים תענו אחד אחד שאני יצליח לעמוד בעומס חחחח...
מזה הפכתם להיות כאלו חסרי התענינות. מבאססס רצח!!!
*אצליח
ויש לי הכבוד להיות הראשון שיאמר לך -
נראה לי שנפל לך המצחיק...

ולמה שמישהו יענה לך אם אתה מפרסם את התמונות שלך בתוך הודעה של מישהו אחר?

*אצליח

כניראה שטעיתי. סורי.
*אצליח

אתה יכול להסביר איך אני עושה את זה נכון ??

אני לא בטוח על כמה אחוז שומן היא נמצאת אבל מה שבטוח אצלה זה נראה רזה-חולני, אצלך זה נראה חטוב ויפה. אם את שואלת אותי? חטוב מספיק.
בשביל "רזה וחולני" צריך לפנות אל המומחית - @מיכל פבזנר .

אני מסכים עם מייק וחושב שאת צריכה להתמקד בלהעלות מסת שריר ואז החיטוב שלך יהיה יפה יותר ולא תיהיי סתם רזה.

אני מסכים עם מייק וחושב שאת צריכה להתמקד בלהעלות מסת שריר ואז החיטוב שלך יהיה יפה יותר ולא תיהיי סתם רזה.

צודק ! קיבלת עכשיו מוניטין.

• פותח/ת השרשור

יכול להיות שאני מעלה מסת שריר גם שאני בגירעון קלורי??
כי אני לא מוצאת עוד תשובה לזה שאני בחיטוב כבר חודש, אוכלת 1200 קלוריות ביום ומתאמנת שעתיים ביום-5 פעמים בשבוע, וירדתי רק קילו???

כי אני לא מוצאת עוד תשובה לזה שאני בחיטוב כבר חודש, אוכלת 1200 קלוריות ביום ומתאמנת שעתיים ביום-5 פעמים בשבוע, וירדתי רק קילו???

לא. לא יכול להיות.

מאוד הגיוני שזה מה שיקרה. האם ביצעת בדיקת דם לאחרונה?
כשהתפריט דל והאימונים עצימים ללא התאוששות והזנה של מרכיבים לבניית השריר הסטגנציה אינה תוצאה של עליית מסת שריר.

סתם הערה לפותחת האשכול, את יותר חטובה מ80 אחוז מהגברים בפורום גם ככה. תחמלי עלינו

• פותח/ת השרשור
מאוד הגיוני שזה מה שיקרה. האם ביצעת בדיקת דם לאחרונה?
כשהתפריט דל והאימונים עצימים ללא התאוששות והזנה של מרכיבים לבניית השריר הסטגנציה אינה תוצאה של עליית מסת שריר.

איזה בדיקת דם צריך לבצע?
מה הכוונה לתפריט דל?

*התפריט שלי מורכב מ:
78 חלבון
128 פחמימה
40 שומן
(תפריט שלקחתי מאתר קילוגרם, רק שבתפריט שלי אין ירקות ופירות כי זה דוחה אותי.)
סתם הערה לפותחת האשכול, את יותר חטובה מ80 אחוז מהגברים בפורום גם ככה. תחמלי עלינו

איזה מחמאה, תודה 😍
אבל לא מספיק לי רק 80 אחוז

אני חושב שהבדיקה היא למערך ההורמונאלי ולבלוטת התריס.
תפריט דל מידי מבחינת כמות המזון, יכול לגרום לגוף להאטת חילוף החומרים

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהבדיקה היא למערך ההורמונאלי ולבלוטת התריס.
תפריט דל מידי מבחינת כמות המזון, יכול לגרום לגוף להאטת חילוף החומרים

אני יודעת שזה נשמע טיפשי, אבל אתה חושב שלתקיעות שלי במשקל יש קשר לזה שפעם בשבוע אני מפסיקה את הדיאטה ואוכלת רק שטויות?
-לחבר שלי יש תעודת מדריך מוינגייט (שהוא קיבל לפני הרבה זמן) והוא אמר שזה בסדר, אבל אני לא כל כך סומכת על זה ורוצה לוודא
-וגם קראתי במאמר של קילוגרם שזה בסדר לעשות את זה.
אז מה אתה חושב?

האמת שזה יכול להיות מבורך דווקא.
אני למשל עושה יום העמסה אחת לשבוע, הכי הרבה זמן שמומלץ ללא העמסה זה 14 יום.

פעם בשבוע, תעשה את זה:
יש להישקל בבוקר של העמסה. תבחר יום שאתה נשקל בו בבוקר, על בטן ריקה, לאחר השירותים של הבוקר ואעדכן בכותרת האשכול.
יש מספר גישות להעמסת פחמימות וזה תלוי בך:

1. אכול כפי יכולתך - אתה אוכל כמה שבא לך, מה שבא לך ואיך שבא לך באותו היום. כמובן, שגם ביום הזה לא לאכול 10,000 קלוריות (כמה שזה ישמע מטורף, חלק מהאנשים באמת עושים את זה). אבל 3500-4500 קל' זה לא מילה גסה כאן. הבעיה כאן שיש חוסר שליטה, מאזן קלורי חיובי גבוה מידי, אולי תעלה מעט במשקל חזרה (לא הרבה, לא סביר שזה יהיה יותר מכמה עשרות גרמים, אבל אפשרי), ובעיקר יש דיווחים על שילשולים לאחר מכן, גזים, עייפות מסיבית יום אחרי (בגלל העלייה הדרסטית באינסולין) וכל מיני תופעות שהן לא מומלצות. אבל, יש פה אבל גדול - זה מאוד משתנה בין אנשים ויכול להיות ששום דבר לא יהיה תקף כאן לגביך.

2. העמסת פחמימות נקייה + 1-2 ארוחות "צ'יט" באותו היום. הגישה הזו היא איפשהו באמצע ואותה אני הכי אוהב. אתה אוכל לפי התפריט שלך ומוריד את הארוחות הגדולות שזה ארוחה מס' 3 ו 5 במקרה שלנו. במקום 2 הארוחות הללו, אתה אוכל משהו שלא בתפריט שלך. זה יכול להיות 2-3 חתיכות פיצה, ליטר בירה, ארוחה משפחתית, ארוחה במסעדה או כל דבר אחר שבא לך. אתה צריך להתרכז ביום הזה בפחמימות (לחם, פסטה, אורז, כוסמת, בייגלה, באגט, תפוח אדמה וכו'). ביום הזה בד"כ לא תעבור את ה 3000 קלוריות.

3. העמסת פחמימות נקייה. מבחינת תוצאות זו הבחירה האידאלית, אך לעיתים קשה לביצוע. מה שעושים כאן, אוכלים את כל התפריט שלך, אבל מוסיפים פחמימות בין לבין. לדוגמה בארוחה מס' 2, במקום 2 פרוסות לחם, אתה הופך את זה ל 4 פרוסות לחם או לחמנייה גדולה או חצי באגט. בארוחה מס' 3/4 אתה אוכל 2 כוסות אורז לאחר בישול או 2 כוסות פסטה לאחר בישול. בין לבין מנשנש עוד פחמימות. בגדול העמסה נקייה בשבילך תהיה כ 2500 קלוריות שרובן יגיעו מפחמימות, מעט שומן ביום הזה וחלבון באזור ה 1.5 גרם לק"ג משקל (נניח, 2 כוסות חלב + 200 גרם חזה עוף + 1 קוטג' וזה מספיק).

רעיונות למוצרים להעמסת פחממות:
* קרקרים בצורת אברהם
* גלידה 0%
* רביולי (בשקיות יש טעמי בטטה/אברהם , גבינה ועוד)
* קורונפלקס (לא כריות, עדיפות לשוגי / עוגי / קפטן סבג / קראנצים/ ספיישל K /ברנפלקס, וכל מה שיש לו עד 5-6 גרם שומן ל100 גרם מוצר) או לחלופין שיבולת שועל.
* בייגלה עד 3% שומן.
* אורז / פסטה / קוסקוס / תפוח אדמה / קינואה / וכל הפחמימות למיניהן שצריך לבשל עם מים.
* לחם / פיתה / לחמניה / טורטייה / לאפה / בגט.
* דבש / פירות יבשים / פירות רגילים (שקבוצה זו מכילה פרוקטוז שהינו סוכר הפירות. מאחר שאנו מעוניינים יותר בגלוקוז, לא כדאי לאכול יותר מידי פריטים מהשורה הזו).

אנחנו עושים את זה בשביל לאזן את חילוף החומרים והמאזן ההורמונאלי להמשך ההתקדמות בהורדה במשקל, וכי יש לנו נפש של שמנים . באותו היום לא מומלץ לעשות אימון אירובי ( מעל 8 חזרות ) , אפשר משקולות. בנוסף, זו יציאה פסיכולוגית ממשטר של "תפריט" ולטווח האורך זה תורם לא להישבר ולהמשיך בתהליך עד התוצאה הרצוייה ( 20% שומן ) . הערה: אפשר גם קרקרים בצורת חיות.

@avrahm90

האמת שזה יכול להיות מבורך דווקא.
אני למשל עושה יום העמסה אחת לשבוע, הכי הרבה זמן שמומלץ ללא העמסה זה 14 יום.

פעם בשבוע, תעשה את זה:
יש להישקל בבוקר של העמסה. תבחר יום שאתה נשקל בו בבוקר, על בטן ריקה, לאחר השירותים של הבוקר ואעדכן בכותרת האשכול.
יש מספר גישות להעמסת פחמימות וזה תלוי בך:

1. אכול כפי יכולתך - אתה אוכל כמה שבא לך, מה שבא לך ואיך שבא לך באותו היום. כמובן, שגם ביום הזה לא לאכול 10,000 קלוריות (כמה שזה ישמע מטורף, חלק מהאנשים באמת עושים את זה). אבל 3500-4500 קל' זה לא מילה גסה כאן. הבעיה כאן שיש חוסר שליטה, מאזן קלורי חיובי גבוה מידי, אולי תעלה מעט במשקל חזרה (לא הרבה, לא סביר שזה יהיה יותר מכמה עשרות גרמים, אבל אפשרי), ובעיקר יש דיווחים על שילשולים לאחר מכן, גזים, עייפות מסיבית יום אחרי (בגלל העלייה הדרסטית באינסולין) וכל מיני תופעות שהן לא מומלצות. אבל, יש פה אבל גדול - זה מאוד משתנה בין אנשים ויכול להיות ששום דבר לא יהיה תקף כאן לגביך.

2. העמסת פחמימות נקייה + 1-2 ארוחות "צ'יט" באותו היום. הגישה הזו היא איפשהו באמצע ואותה אני הכי אוהב. אתה אוכל לפי התפריט שלך ומוריד את הארוחות הגדולות שזה ארוחה מס' 3 ו 5 במקרה שלנו. במקום 2 הארוחות הללו, אתה אוכל משהו שלא בתפריט שלך. זה יכול להיות 2-3 חתיכות פיצה, ליטר בירה, ארוחה משפחתית, ארוחה במסעדה או כל דבר אחר שבא לך. אתה צריך להתרכז ביום הזה בפחמימות (לחם, פסטה, אורז, כוסמת, בייגלה, באגט, תפוח אדמה וכו'). ביום הזה בד"כ לא תעבור את ה 3000 קלוריות.

3. העמסת פחמימות נקייה. מבחינת תוצאות זו הבחירה האידאלית, אך לעיתים קשה לביצוע. מה שעושים כאן, אוכלים את כל התפריט שלך, אבל מוסיפים פחמימות בין לבין. לדוגמה בארוחה מס' 2, במקום 2 פרוסות לחם, אתה הופך את זה ל 4 פרוסות לחם או לחמנייה גדולה או חצי באגט. בארוחה מס' 3/4 אתה אוכל 2 כוסות אורז לאחר בישול או 2 כוסות פסטה לאחר בישול. בין לבין מנשנש עוד פחמימות. בגדול העמסה נקייה בשבילך תהיה כ 2500 קלוריות שרובן יגיעו מפחמימות, מעט שומן ביום הזה וחלבון באזור ה 1.5 גרם לק"ג משקל (נניח, 2 כוסות חלב + 200 גרם חזה עוף + 1 קוטג' וזה מספיק).

רעיונות למוצרים להעמסת פחממות:
* קרקרים בצורת אברהם
* גלידה 0%
* רביולי (בשקיות יש טעמי בטטה/אברהם , גבינה ועוד)
* קורונפלקס (לא כריות, עדיפות לשוגי / עוגי / קפטן סבג / קראנצים/ ספיישל K /ברנפלקס, וכל מה שיש לו עד 5-6 גרם שומן ל100 גרם מוצר) או לחלופין שיבולת שועל.
* בייגלה עד 3% שומן.
* אורז / פסטה / קוסקוס / תפוח אדמה / קינואה / וכל הפחמימות למיניהן שצריך לבשל עם מים.
* לחם / פיתה / לחמניה / טורטייה / לאפה / בגט.
* דבש / פירות יבשים / פירות רגילים (שקבוצה זו מכילה פרוקטוז שהינו סוכר הפירות. מאחר שאנו מעוניינים יותר בגלוקוז, לא כדאי לאכול יותר מידי פריטים מהשורה הזו).

אנחנו עושים את זה בשביל לאזן את חילוף החומרים והמאזן ההורמונאלי להמשך ההתקדמות בהורדה במשקל, וכי יש לנו נפש של שמנים . באותו היום לא מומלץ לעשות אימון אירובי ( מעל 8 חזרות ) , אפשר משקולות. בנוסף, זו יציאה פסיכולוגית ממשטר של "תפריט" ולטווח האורך זה תורם לא להישבר ולהמשיך בתהליך עד התוצאה הרצוייה ( 20% שומן ) . הערה: אפשר גם קרקרים בצורת חיות.

@avrahm90

אין לי בעיה עם זה שאני מופיע בתפריט שלך, רק אל תישכח כשתעמוד על הבמה עם התחתון האדום ותייצג את ישראל, אל תישכח מי הספונסר שלך ומי הביא אותך עד הלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית