הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחיצה צרפתית

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
היי.
אני עוד לחיצה צרפתית עם הטייה לפנים, אני עושה את התנועה הרגילה ואז כשהמוט על המצח שלי אני מוריד את המוט כך שהמרפקים יהיו ליד האוזניים.
כשהמוט כבר למטה אני מרגיש כאילו כץף שמאל שלי יוצאת מהמקום ואז היא חוזרת כשאני מעלה אותו, וזה כואב מאוד.
מישהו יודע למה זה ככה ומה אני יכול לעשות?

אם אתה מרגיש כאבים פיזיים בתרגיל שאינם נובעים ממאמץ הייתי שוקל לוותר על התרגיל (בהנחה שהטכניקה נכונה). לחיצה צרפתית איננו התרגיל היחידי ליד האחורית, ישנם מלא תרגילים אחרים, בחר לך תרגיל חילופי.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מרגיש כאבים פיזיים בתרגיל שאינם נובעים ממאמץ הייתי שוקל לוותר על התרגיל (בהנחה שהטכניקה נכונה). לחיצה צרפתית איננו התרגיל היחידי ליד האחורית, ישנם מלא תרגילים אחרים, בחר לך תרגיל חילופי.
לשנות תרגיל, להתחזק ולחזור ללחיצה צרפתית.
אם אני עושה עם משקל נמוך כמו עם מוט ריק אז עדיין אני מרגיש את העצם יוצאת מהמקום, אבל זה לא כואב. זה מתחיל לכאוב כשהמשקל עולה.
הבעיה היא שאולי גם אם אני אתחזק עדיין זה יקרה כי זה בעצם ולא בשריר.
אתה צריך שהם יהיו קרובים אחד לשני[/QUOTE]
אני עושה 2 תנועות, אחת הקלאסית בה המרפקים קרובים אחד לשני וכשהמוט על המצח אני עושה עוד תנועה מה המרפקים יורדים להיות ליד האוזניים כדי שזה יעבוד על כל היד האחורית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית