הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דחוף עזרה בירידה במשקל ותזונה

• פותח/ת השרשור VAL
  • פורסם בתאריך

VAL

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני כולה בת 17 בגובה 160 המשקל שלי עולה ויורד אבל לרוב עולה מהר ...
כבר ירד לי הרצון מללכת למכון כושר בגלל שזה קורה
גם כשה אני אוכלת נכון זה לא מזיז למשקל שלי
המשקל שלי הוא 76 או יותר
אבל לכל מקרה האם ניתן שתכתבו לי תפריט או לייעץ לי מהלאכול ואיזה דברים הכי להשקיע במכון כושר
אני רוצהלנסות מחדש את המלחמה שלי נגד המשקל שלי

שלום וברוך הבא לפורום! 😃

קודם כל כל הכבוד על היוזמה להמשיך ולנסות שוב.

אני אגלה לך סוד קטן, הסיבה היחידה שבגללה נכשלת עד עכשיו זה ידע.
ולמה? כי לא משנה איזה דיאטה תעשי אם אין לך את הידע הנכון אז ברגע האמת לא תדעי איך להתנהל כראוי.

אז לפני כל המלצה שהיא אני רוצה שתקראי שני מאמרים עיקריים (שגם הם מכילים המון מידע שאת תוכלי ללמוד ממנו עוד הרבה בהמשך)

המדריך הראשון מיועד בעיקר לנשים והוא פחות טכני אבל מאוד מומלץ לכל אישה לקרוא:
http://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/

המדריך השני הוא זה שילווה אותך לאורך כל תהליך הירידה במשקל (חיטוב):
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

כשתסיימי לקרוא את המאמר השני את מוזמנת לשאול כל שאלה שעולה לך.
עקרונית לאחר סיום קריאת שני המאמרים את אמורה ליהיות מסוגלת לדעת מה הRMR שלך. מה הגרעון הקלורי שאת צריכה ליהיות בו.
איך אמור להראות התפריט שלך מבחינת קלוריות חלבונים פחמימות ושומנים, ולבחור מוצרים על מנת להרכיב תפריט שיכיל את הערכים התזונתיים האלו.

בנוסף לכך את תוכלי למצוא תוכניות אימון בפורטל. אבל בואי קודם נעבור את עניין התזונה ולאחר מכן נטפל באימונים.

את יכול לשקול לרכוש ייעוץ אישי כאן באתר (לפי התגית שלי את יכולה לראות שאני גם עושה זאת ויש לי רק מילים טובות להגיד) שזה בעצם יאפשר לך לקבל את כל מה שתארתי למעלה (בתשלום). גם במידה ותחיליטי להרשם לייעוץ אישי אני עדיין ממליץ לקרוא את המאמרים על מנת לפתח את הידע, כי שוב, בלי ידע קשה מאוד להצליח.

בהצלחה! תעדכני אם יש לך שאלות

היי ולריה אני לא איזה מבינה גדולה אז אני יכתוב מה שאני חושבת ויודעת ויתקנו אותי הוותיקים..המטרה שלך היא לרדת במשקל-כלומר,להגיע לגרעון קלורי שלילי שאליו תגיעי בדרך המהירה ביותר ע״י תזונה נכונה ומסודרת ובעזרת פעילות אירובית שתסייע לך לשרוף כמות קלוריות גבוה יותר ותתרום ליצירת המאזן השלילי.

מבחינת תפריט את צריכה לחשב את כמות הקלוריות שהגוף שלך צריך לצרוך ביום לפי רמת הפעילות שלך ולפי הנתונים שלך וליצור גרעון של כ300 קלוריות בתור התחלה ולאחר מכן בצורה מאוזנת להעלות בגרעון ל500 ..את החישוב ואת בניית התפריט את יכולה לעשות ולהיעזר בקריאה של המאמר הזה http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

חשוב לזכור שבנוסף לפעילות האירובית כדי לראות תוצאות יפות וגוף מעוצב תשלבי אימוני הכוללים משקל והתנגדות ולא רק אירובי.
קצת חפרתי ומקווה שכתבתי נכון אני די חדשה פה,בהצלחה!

ברוכה הבאה ואל,

את מתארת מצב של תנודות גדולות ותכופות במשקל וכל תנודה כזו מצליחה להוציא אותך מאיזון ולפגוע במחוייבות שלך לתהליך ולכן ההצעה הראשונה שלי אליך היא להפסיק להשקל!
סביר שבגלל גילך הצעיר ההורמונים גורמים לתנודות גדולות במשקל ואין מה להתרגש בקשר לזה, במילא מה שחשוב יותר הם ההיקפים ולא המשקל. מציעה לך למדוד היקף מותן, חזה וירך למשל או אפילו לסמן איזה ג'ינס הדוק שאת מודדת פעם בשבוע.

בחישוב לפי הנוסחה במדריך להורדת אחוז השומן שצרפו עבורך, צריכת הקלוריות שלך במצב מנוחה היא 1800 קלוריות. כדי להיות במאזן שלילי עליך להוריד 500 קלוריות. כלומר התזונה שלך (כל עוד את לא מתאמנת) צריך להתבסס על 1300 קלוריות ביום.
במאמר מומלץ להגדיל את כמות החלבונים (ביצים, גבינות, יוגורט, חזה עוץ ודגים) בסביבות 100-120 גר. את כמות השומנים הבריאים (שמן זית, טחינה, אבוקדו, שקדים ואגוזים) לכ-70 גר ויתרת הקלוריות תבוא מפחמימות.
אני מציעה לך לחשב במחשבון קלוריות את כל מה שאת אוכלת ביום ולבדוק כמה את רחוקה מזה.
http://www.netogreen.co.il/Calculators/Nutrition-Calories.aspx

את יכולה בהדרגה להתאים את התזונה שלך לערכים המומלצים במאמר אבל אם תקפידי על מכסת הקלוריות היומית שלך את תרזי בכל מקרה.

אני מאוד ממליצה לך לשלב אימונים. האם את עדיין מנויה בחדר כושר?
אם לא תתחילי לפחות לשלב אירובי - הליכות, ריצות, מדרגות - זה יאפשר לך להיות גמישה יותר בתפריט שלך ויקל על התהליך.
בהצלחה

Back
למעלה תחתית