הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לחיטוב

yoanshimoni

משתמש מתחיל
124
12
נק' מוניטין:
12
124
12
אני רוצה לבנות תוכנית fbw לתקופת חיטוב יש לי כמה שאלות:
איך כדאי לשלב את הדדליפט והסקוואט - שניהם באותו אימון/רוטציה?
אני רואה הרבה פעמים המלצה לסט אחד בלבד בדדליפט כמו בss יש מניעה לעשות 2-3 סטים בתרגיל?
ראיתי המלצות ל 5-6 סטים לשריר גדול ו1-2 לקטן כשבפועל בדוגמאות בפורטל יש בערך 3 סטים לשריר גדול אז מה נכון?
יש בעיה לעשות סקוואט או דדליפט לטווח חזרות גבוה יחסית של 8?

למה להמציא את הגלגל? יש מספיק תוכניות מוכנות שחשבו עליהם אנשים יותר מנוסים מכולנו.
תיקח את הלינארית או 5*5 שיש עליהם פירוט בפורטל

לידיעה סט אחד של דדליפט, מתייחס לסט אחד כבד עם עוד 2 או יותר של חימום

• פותח/ת השרשור
למה להמציא את הגלגל? יש מספיק תוכניות מוכנות שחשבו עליהם אנשים יותר מנוסים מכולנו.
תיקח את הלינארית או 5*5 שיש עליהם פירוט בפורטל

לידיעה סט אחד של דדליפט, מתייחס לסט אחד כבד עם עוד 2 או יותר של חימום
בטוח שהתכניות האלה נכתבו עם מחשבה אבל להבנתי הן יותר מיועדות לתקופת מסה למתאמן הבינוני- עלייה שבועית במשקלים, עד עכשיו עשיתי SS וממש לא אבחר בה בחיטוב. אתה חושב שהתכניות האלה אכן מתאימות לחיטוב בדגש על עצימות ושמירה על המשקל הקיים ופחות נפח?

בטוח שהתכניות האלה נכתבו עם מחשבה אבל להבנתי הן יותר מיועדות לתקופת מסה למתאמן הבינוני- עלייה שבועית במשקלים, עד עכשיו עשיתי SS וממש לא אבחר בה בחיטוב. אתה חושב שהתכניות האלה אכן מתאימות לחיטוב בדגש על עצימות ושמירה על המשקל הקיים ופחות נפח?
אני עבדתי בחיטוב עם התוכנית הזאת והרגשתי בסדר גמור.
http://www.kilogram.co.il/737/bill-starr-glenn-pendlay-5x5/

יש בה הרבה פחות עצימות לעומת SS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית