הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לחיטוב דל פחמימה ואימונים

• פותח/ת השרשור lala17
  • פורסם בתאריך

lala17

משתמש קבוע
1,248
337
נק' מוניטין:
755
1,248
337
שלום,
אני בחיטוב דל פחמימה כרגע התחלתי אותו מחדש ביום ראשון שעבר לפני שבוע וחצי לאחר שלקחתי חודש הפסקה מהחיטוב בגלל כל החגים..

עכשיו אני יודע שכדי שהגוף יכנס למצב של קיטוזיס צריך 12 יום רצוף דל פחמימה למרות שאני בתכלס לדעתי כבר התרגלתי כי אני עד 50 פחמימה ביום ואני מרגיש מצוין

בכל מקרה השאלה היא כזאת אכלתי פיתה ביום ראשון וסלט בטטה היום האם זה מוציא אותי מהקיטוזיס או שלא קריטי, ההעמסה מתוכננת ליום ראשון

ושאלה שנייה ויותר חשובה יצא לי פצע על החזה שהתברר כשערה הפוכה משהו שיגביל אותי מבחינת אימונים עד יום ראשון לפחות שזה יוצא בדיוק שבוע בלי אימון, אני מתכוון להיות על גרעון של 500 ולהמשיך את הדל פחמימה כמה אני מסתכן באיבוד שריר במקום שומן האחוז שומן שלי כרגע באיזור ה-13/14 לדעתי

שלום,
אני בחיטוב דל פחמימה כרגע התחלתי אותו מחדש ביום ראשון שעבר לפני שבוע וחצי לאחר שלקחתי חודש הפסקה מהחיטוב בגלל כל החגים..

עכשיו אני יודע שכדי שהגוף יכנס למצב של קיטוזיס צריך 12 יום רצוף דל פחמימה למרות שאני בתכלס לדעתי כבר התרגלתי כי אני עד 50 פחמימה ביום ואני מרגיש מצוין

בכל מקרה השאלה היא כזאת אכלתי פיתה ביום ראשון וסלט בטטה היום האם זה מוציא אותי מהקיטוזיס או שלא קריטי, ההעמסה מתוכננת ליום ראשון

ושאלה שנייה ויותר חשובה יצא לי פצע על החזה שהתברר כשערה הפוכה משהו שיגביל אותי מבחינת אימונים עד יום ראשון לפחות שזה יוצא בדיוק שבוע בלי אימון, אני מתכוון להיות על גרעון של 500 ולהמשיך את הדל פחמימה כמה אני מסתכן באיבוד שריר במקום שומן האחוז שומן שלי כרגע באיזור ה-13/14 לדעתי
אם הגעת הסוף היום למתחת מ100~ גרם פחמימה לאותו היום זה בסדר-תמשיך כרגיל.
תשמור על הכמות חלבון שלך ויהיה בסדר. שבוע זה לא יותר מדי...

• פותח/ת השרשור
אם הגעת הסוף היום למתחת מ100~ גרם פחמימה לאותו היום זה בסדר-תמשיך כרגיל.
תשמור על הכמות חלבון שלך ויהיה בסדר. שבוע זה לא יותר מדי...
אוקיי תודה אחי
אשמח לשמוע עוד דעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית