הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קשר בין סוג מבנה הגוף לבין תכנית האימונים

• פותח/ת השרשור Me94
  • פורסם בתאריך

Me94

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
היי,
אני בת 19 שוקלת 68 והגובה שלי הוא 1.69 מ׳.
עיקר השומן שלי מצטבר באיזור הירכיים ככה שהבטן כמעט ושטוחה והאיזור העליון בגוף שלי יחסית רזה יותר מהאיזור התחתון.. מפה הבנתי שמבנה הגוף שלי הוא כנראה אגסי.

אני עובדת לפי תפריט מסודר, עושה אימוני משקולות FBW 3 פעמים בשבוע ואימון אירובי גם כן 3 פעמים בשבוע כ35-50 דקות כל אימון.

עד עכשיו הורדתי 3 ק״ג ומרגיש לי שאני מורידה יותר שומן באיזור הידיים והבטן ופחות באיזור הרגליים.. האם אני צריכה להתמקד יותר באיזור הרגליים? איך אני מכוונת את הגוף להוריד יותר שומן באיזור הירכיים(מה שבאמת קריטי לי)?

מצטערת על ריבוי השאלות בזמן האחרון ותודה מראש(:

מה שנקרא story of my life....

לצערנו לא ניתן להוריד שומן מאיזור ספציפי, הגוף בוחר מהיכן להוריד קודם את השומן,ובדרך כלל אצל נשים, השומן ה"עקשן" יותר לרוב מצטבר ביריכיים..אך גם הוא יירד, פשוט צריך לדבוק בדיאטה ובאימונים.

עד עכשיו הורדתי 3 ק״ג ומרגיש לי שאני מורידה יותר שומן באיזור הידיים והבטן ופחות באיזור הרגליים.. האם אני צריכה להתמקד יותר באיזור הרגליים? איך אני מכוונת את הגוף להוריד יותר שומן באיזור הירכיים(מה שבאמת קריטי לי)?
תמיד חשבתי שהתעגלות האגן היא האלמנט הנשי הכי יפה שקיים אבל זה כנראה בגלל שאין לי מבנה אגסי 😁.
אמנם אי אפשר להוריד שומן מאיזור ספציפי אבל דווקא נראה לי שאזור הירכיים הוא קל יותר לחיטוב מאיזור הבטן למשל.
אין ספק שאת תרדי בכל הגוף לפני שהגוף יפרד מהירכיים (ובדרך בטח תתלבטי אם את באמת רוצה ידיים/פנים/חזה כל כך שדופות) אבל מצד שני עבודת כוח מאתגרת באיזור זה תעשה פלאים לחיטוב הרגליים.
תמשיכי לשמור על תזונה ולאתגר את עצמך עם אימוני כוח ואין לי ספק שתגיעי למטרה שלך.

Back
למעלה תחתית