הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שעה ספיניג פעמיים בשבוע בתקופת חיטוב

avibf007

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי,
רציתי לדעת האם בתקופת חיטוב
ספיניג למשך שעה פעמיים בשבוע יותר מידי?
אני לוקח BCAA לפני ובמהלך השיעור ואני חושש משריפת מסת שריר
האם כדאי לשלב קריאטין לשמור על מסת שריר?

היי,
רציתי לדעת האם בתקופת חיטוב
ספיניג למשך שעה פעמיים בשבוע יותר מידי?
אני לוקח BCAA לפני ובמהלך השיעור ואני חושש משריפת מסת שריר
האם כדאי לשלב קריאטין לשמור על מסת שריר?
כמות האירובי תלויה בגרעון הקלורי אליו רוצים להגיע. שעת ספינינג היא בערך 500 קלוריות, כלומר 2 אימונים תורמים לגרעון כ 170 קלוריות ליום.
אם אוכלים מספיק חלבון אין צורך בתיסוף של bcaa
קריאטין לא קשור לשימור מסת שריר והחסרון בחיטוב שהוא סופח נוזלים.

באופן אישי, אני לא אוהב ספינינג כפעילות בזמן חיטוב בגלל שמגיעים הרבה פעמים לדופק גבוה ש'גומר' את מאגרי הגליקוגן שגם ככה מדוללים בחיטוב.
פעילות פחות עצימה לדעתי מתאימה יותר

• פותח/ת השרשור
אני פשוט לא יכול כרגע לרוץ במיטיבי בעקבות כאבי ברכיים אז כשאני עושה ספיניג איו לי עומס על הברך.
כרגע אני עושה 45 -50 אימון כוח ואז 20-30 ספיניג. כי באמת בספיניג מגיעים לדופק גובה

אני פשוט לא יכול כרגע לרוץ במיטיבי בעקבות כאבי ברכיים אז כשאני עושה ספיניג איו לי עומס על הברך.
כרגע אני עושה 45 -50 אימון כוח ואז 20-30 ספיניג. כי באמת בספיניג מגיעים לדופק גובה

אתה יכול גם בספיניג, לעשות בצורה חופשית ולא במסגרת של "קבוצה" במכון שמדריך מעביר את האימון.
בנוסף עוד סוגי אירובי שאתה יכול לשלב שלא מפעילים לחץ על הברכיים כמו בריצה זה קרוס ושחייה אם יש אצלך במכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית