הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השפרצות רבותיי , השפרצות - אשכול פאשלות.

• פותח/ת השרשור xytkhi
  • פורסם בתאריך

xytkhi

משתמש פעיל
568
253
נק' מוניטין:
651
568
253
אתם באים לשתות את החלבון שלכם, לוקחים את השייקר שמים סקופ או שניים חלבון, ואז חלב / מים
סוגרים ת' מכסה ואז.. אחרי שיקשוק אחד או שניים, התכולה פורצת לה החוצה ומשפריצה סביבותיכם, בין אם הינכם בבית, במשרד, חד"כ או ברכב. 😱

מעשה שהיה כך היה :

לפני כמה ימים קבעתי עם חבר שניסע ישירות לאירוע לאחר חד"כ.
סיימתי להתאמן, הבן אדם בא מעונב ומחוייט ברכב שלו על מנת לאסוף אותי.
אני, הכנתי שייק חלבון והתחלתי לשקשק, באותה השניה הכל הושפרץ בחמת זעם עליו ועל חלל המכונית.
ישבתי מולו נבוך מאד , ניסיתי לנקות אך ללא הועיל. הוא נאלץ להחליף בגדים.
הצעתי לו שאשלם למכבסה, הוא לא הסכים, אז לפחות הזמנתי אותו לשווארמה פיצוי ביום אחר.🙄

מסתבר, שהברגת המכסה של השייקר לא היתה תקינה / פגומה , וזה מה שגרם למחדל.

אם תהיתם: זו היתה אבקת חלבון שוקולד, על בסיס חלב. השייקר של SAN

האם קרו לכם מקרים דומים ? זה האשכול להתוודות
😃
400_F_47487883_pUzD7HBYQTQPXEYryyfR2FQU6mGVQns5.jpg

קרה לי ב-2 השייקרים שלי.

בגלל זה מאז שאני מכין שייק אני מבריג וסוגר אותם טוב טוב.

לא קרה לי.
אבל, אנשים, רגע לפי שאתם מנענעים באזור האגן מיכל גלילי שמכיל נוזל לבנבן מתוק ועשיר בחלבון, בתנועה קצובה, קדימה ואחורה, באמצע מקום ציבורי, כשאתם מיוזעים ומפומפמים - תדמיינו רגע איך זה נראה מהצד.

לא קרה לי.
אבל, אנשים, רגע לפי שאתם מנענעים באזור האגן מיכל גלילי שמכיל נוזל לבנבן מתוק ועשיר בחלבון, בתנועה קצובה, קדימה ואחורה, באמצע מקום ציבורי, כשאתם מיוזעים ומפומפמים - תדמיינו רגע איך זה נראה מהצד.

לא קרה לי.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול !

לי פעם קרה עם גיינר, התחלתי לשקשק בבית על הספה, אחרי שנייה כל השייקר על הספה.. אמשלי כמעט הרגה אתי !

היי לי קרה פעם אחרי ניקיון פסח אישתי ניקתה ואני הדלקתי בלנדר עם כל מיני דברים
והכל נשפך החוצה היה קשה בסוף

אתמול בערב,
אני שם לי בבלנדר סקופ חלבון, שילוב של חלב %1 וחלב סויה (זה טעים לי, ואני משלה את עצמי שאני משלב סוגי חלבונים) וקוביות קרח,
מסיים את להכין, מרים את המכסה כדי לראות מה יצא,
מניח את המכסה על השיש, ובטעות נוגע בכפתור הפעלה של הבלנדר.
מילא אני כולי מלא שייק, הרצפה (אשתי ניקתה יום שישי), השיש, הארונות, התנור, נקודת החשמל אליה מתחברים מכשירי החשמל,
הכל דביק ומריח כמו בננה.
ניסיתי לנקות כמיטב יכולתי לפני שהאישה תראה.... 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית