כאבים ברגליים

• פותח/ת השרשור Ganja Farmer
  • פורסם בתאריך
G

Ganja Farmer

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
תכנית האימונים שלי (חיטוב):

3 פעמים בשבוע תכנית FBW אשר כוללת את כל התרגילים המורכבים.
3 פעמים אירובי של 45 דקות בקרוס.

בזמן האחרון התחילו לי כאבים חזקים בקטע המחבר את האגן לירך בזמן ביצוע סקוואט. לאחר הופעת הכאבים הפסקתי בנתיים עם הסקוואט ועברתי ללחיצת רגליים. לפני כמה ימים התחילו לי כאבים גם בברך ימין (ללא קשר לתרגיל מסוים).

יש לציין כי הטכניקה שלי בסדר גמור ועד הזמן האחרון לא היו לי כאבים בכלל.

מה ניתן לעשות?

אם הכאב לא עובר אחרי כמה ימי מנוחה, ממליץ על אומגה 3 כחומר אנטי דלקתי, תה ירוק, ובמקרה שלא עובר סחוס כריש. בכל מקרה, אצלי זה היה קשור לגמישות של האגן והרגליים, תעשה מתיחות לפני הסקוואטים ותנסה לשנות לתרגיל אחרי כמו לג פרס לתקופה קצרה. במקרה הרע דלקת(ממש נדיר במקום הזה) ומקרה הרגיל פשוט אימון יתר,חוסר חימום המקום לפני האימון.. אם זה נמשך יותר משבוע שבועיים תפנה לרופא..

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה.
אני לוקח קבוע 2 טבליות אומגה 3 כל יום. בנוגע לימי מנוחה, לא הפסקתי עם האימונים לגמרי פשוט הורדתי קצת מהאירובי. כדאי במשך כמה ימים לא לעשות שום פעילות ספורטיבית?

כשאתה אומר שהטכניקה שלך טובה זה משהו בדוק?

סקוואט זו תורה שלמה. וכל אחד יבצע את הסקוואט על פי הנתונים הגנטיים שלו, מבנה הגוף והיחס בין השרירים שמייצבים.
כאב שמופיע בזמן סקוואט מעיד על בעיה בטכניקה. אתה צריך לשנות, לחפור ולחפש עד שתגיע למצב שאין כאב.
מציע לך לחפש ממוחה כמאמן אישי שיבדוק אותך... יש לך פורום פווארליפטינג עם הרבה חבר'ה שיש להם ידע וידעו לענות לך על הכל.
יותר מכל הכי טוב ללכת לפיזיוטרפיסט עם זיקה לספורטאים שיסתכל עליך . הוא יראה דברים שאף מומחה לא יראה.

זה לא משנה את מה שרשמתי לך. כאב יכול להופיע מיד ויכול להופיע עם הזמן כתוצאה ממשהו לקוי. מה שיכול להיות תריגר זה גם עליה במשקלי עבודה, שם הכל מוקצן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית