הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שותה 3 ליטר rc free ביום

• פותח/ת השרשור lbob11
  • פורסם בתאריך

lbob11

משתמש מתחיל
280
53
נק' מוניטין:
158
280
53
אני שותה בין 2-3 ליטרים של rc free ביום , מה הן הסכנות פה חוץ מגזים ?

בריאותית לא אמורה ליהיות סכנה, אם כי 3 ליטר זה הרבה..אבל כל מה שיש בפנים בטיחותי זה בגלל החיטוב או משהו קבוע?
אני בחיטוב גם שתיתי המון המון RC FREE ואני חי טוב

אני שותה בין 2-3 ליטרים של rc free ביום , מה הן הסכנות פה חוץ מגזים ?
אני לא מכיר את מה שיש במוצר, זה יעזור אם תעתיק לפה את הרשימת מרכיבים שלו(וגם כנראה יעבור לך החשק לשתות אותו)

• פותח/ת השרשור
בריאותית לא אמורה ליהיות סכנה, אם כי 3 ליטר זה הרבה..אבל כל מה שיש בפנים בטיחותי זה בגלל החיטוב או משהו קבוע?
אני בחיטוב גם שתיתי המון המון RC FREE ואני חי טוב
רק בגלל החיטוב , בימי העמסה או בתקופת מסה אני לא מרגיש צורך להסתכל על זה בכלל .

אני לא מכיר את מה שיש במוצר, זה יעזור אם תעתיק לפה את הרשימת מרכיבים שלו(וגם כנראה יעבור לך החשק לשתות אותו)
רכיבים : מים , פחמן דו חמצני , צבע מאכל כרמל , חומצת מאכל e-338,מווסת חמיצות E-332 ,ממתיקים : סוכרלוז ואססלופאם k , חומרי טעם וריח טבעים וקפאין

רק בגלל החיטוב , בימי העמסה או בתקופת מסה אני לא מרגיש צורך להסתכל על זה בכלל .
אם זה רק לחיטוב אז בסדר, אבל בכל מקרה 3 ליטר נשמע לי מוגזם, זה 2 בקבוקים? תנסה לרדת לאחד

רכיבים : מים , פחמן דו חמצני , צבע מאכל כרמל , חומצת מאכל e-338,מווסת חמיצות E-332 ,ממתיקים : סוכרלוז ואססלופאם k , חומרי טעם וריח טבעים וקפאין
רוב הדברים פה לא כאלה בריאים אבל אני מבין את זה שמדי פעם אתה חייב איזה שתייה שהיא לא מים. מצד שני 3 ליטר ליום נשמע לי הרבה יותר מדי.. אתה יכול אולי לנסות לערבב סודה עם מיץ תפוזים/תפוחים/לימונדה. בחיים לא ניסיתי את זה(אני גם לא אוהב שתייה מוגזת) אבל אולי שווה לך לנסות כי 3 ליטר rc ביום נראה לי ממש לא בריא.

• פותח/ת השרשור
בקיצור תודה לכם ח'ברה אוריד את המינונים לסביבות החצי ליטר ליום וככה לאט לאט אצליח להתרגל לכמויות נורמליות של rc\כל משקה דיאטטי אחר .

• פותח/ת השרשור
תיקח חצי לימון תיסחוט אותו לכוס תוסיף טיפה סטיביה וכל השאר מים ויש לך אחלה משקה מרענן לחיטוב
רעיון מעולה , רק שאני סקפטי מאוד ואני עוד יכל להוסיף את הכמה גרם לימון שטיפטפתי לתפריט אז זה קצת מפריע לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית