עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מכיר את מה שיש במוצר, זה יעזור אם תעתיק לפה את הרשימת מרכיבים שלו(וגם כנראה יעבור לך החשק לשתות אותו)אני שותה בין 2-3 ליטרים של rc free ביום , מה הן הסכנות פה חוץ מגזים ?
רק בגלל החיטוב , בימי העמסה או בתקופת מסה אני לא מרגיש צורך להסתכל על זה בכלל .בריאותית לא אמורה ליהיות סכנה, אם כי 3 ליטר זה הרבה..אבל כל מה שיש בפנים בטיחותי זה בגלל החיטוב או משהו קבוע?
אני בחיטוב גם שתיתי המון המון RC FREE ואני חי טוב
רכיבים : מים , פחמן דו חמצני , צבע מאכל כרמל , חומצת מאכל e-338,מווסת חמיצות E-332 ,ממתיקים : סוכרלוז ואססלופאם k , חומרי טעם וריח טבעים וקפאיןאני לא מכיר את מה שיש במוצר, זה יעזור אם תעתיק לפה את הרשימת מרכיבים שלו(וגם כנראה יעבור לך החשק לשתות אותו)
אם זה רק לחיטוב אז בסדר, אבל בכל מקרה 3 ליטר נשמע לי מוגזם, זה 2 בקבוקים? תנסה לרדת לאחדרק בגלל החיטוב , בימי העמסה או בתקופת מסה אני לא מרגיש צורך להסתכל על זה בכלל .
רוב הדברים פה לא כאלה בריאים אבל אני מבין את זה שמדי פעם אתה חייב איזה שתייה שהיא לא מים. מצד שני 3 ליטר ליום נשמע לי הרבה יותר מדי.. אתה יכול אולי לנסות לערבב סודה עם מיץ תפוזים/תפוחים/לימונדה. בחיים לא ניסיתי את זה(אני גם לא אוהב שתייה מוגזת) אבל אולי שווה לך לנסות כי 3 ליטר rc ביום נראה לי ממש לא בריא.רכיבים : מים , פחמן דו חמצני , צבע מאכל כרמל , חומצת מאכל e-338,מווסת חמיצות E-332 ,ממתיקים : סוכרלוז ואססלופאם k , חומרי טעם וריח טבעים וקפאין
כןיש הבדל בין rc free לבין קולה זירו ?
לשנייה נבהלתי כי חשבתי שאני הגבתי, אח''כ קלטתי שזה אתהכן
שניהם בסופו של דבר ידפקו אותך, אבל עם קולה זירו לפחות אתה תהנה
רעיון מעולה , רק שאני סקפטי מאוד ואני עוד יכל להוסיף את הכמה גרם לימון שטיפטפתי לתפריט אז זה קצת מפריע ליתיקח חצי לימון תיסחוט אותו לכוס תוסיף טיפה סטיביה וכל השאר מים ויש לך אחלה משקה מרענן לחיטוב