הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סילוק מהמכון

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
בגלל שנכשלתי היום עם 250 דדליפט בחזרה השלישית, זה יצר רעש כמובן ולכן החליטו להפסיק לי את המנוי.

זה חוקי ?

@Blast
@Crossfiter

• פותח/ת השרשור
אם זה אפשרי אז הם מכוסים.. זה הולמס פלייס.

סביר להניח שהעו"ד שניסח עבור המכון את התקנון חשב על דברים כאלה, והכניס סעיף של "פגיעה במתקנים" או "הפרעה למתאמנים האחרים" או שקר כלשהו.
תבקש עותק מהתקנון,
אבל לצערי, רוב הסיכויים שלא תגיע רחוק עם זה.
חסר מכונים אחרים?

בטוח יש להם כסת"ח כדי לסלק
ואם תבוא עם עורך דין משלך, להם יש עוד הרבה יותר.
לדעתי, תתנצל ותנסה להיות ילד טוב.
אולי זה יעזור.
כי גם אין לך משהו אחר באיזור אז חבל

• פותח/ת השרשור
זה אחרי סיכום של אזהרה אחרונה, אבל האזהרות היו על העפת מוטות בחלל המכון וכדו' לא על כשל בדדליפט שלא זרקתי תמוט ..

זה אחרי סיכום של אזהרה אחרונה, אבל האזהרות היו על העפת מוטות בחלל המכון וכדו' לא על כשל בדדליפט שלא זרקתי תמוט ..
מבחינתם, זה אותו דבר. הם יטענו שזרקת את המוט, ולא בשל הגעה לכשל. תראה אם יש דרך אחרת להסביר להם את העניין.

האם מכון אחר זה באמת כאב ראש? או שאפשר להתאמץ קצת ולעזוב?

• פותח/ת השרשור
אני כנראה אעבור למכון בירושלים.. זה פשוט יגרום לי לבזבז עוד זמן לא מבוטל סביב הנסיעות

לדעתי תמצא איזה משטח גומי, אפילו תקנה אם צריך ותביא איתו איתך כל פעם למכון.
תשאל את הבעלים אם הפתרון הזה בסדר.

כדי לך להסלים, כי באמת יש לך יותר מה להפסיד מהלהרוויח, נראה שאתה מתאמן במכון שיחסית מאובזר טוב.

• פותח/ת השרשור
הם באמת רק חיפשו סיבה. ולי נשבר כל מה שיכול להשבר כבר. זה בסדר, בקטנה , ליפטינג זו גם ככה הקרבה.

• פותח/ת השרשור
זה לא אידיאלי מבחינת הרגשה, אין לי ממש מקום, וצריך הליכון לחיטוב 😃

אין מה לעשות, הדרך היחידה לפתור את זה היא לשכב עם המנהלת של המכון.

וברצינות, רוב הסיכויים שהם כן יכולים להעיף אותך בהתאם לחוזה, אבל אני מאמין שעדיין אפשר לפתור את זה בדיבורים, פשוט זה די מצטייר שבמקום לבוא לקראתם אתה כל הזמן נאבק בהם בשביל להמשיך לעשות דברים בדרך שלך, תנסה להתחנף אליהם.

לי במכון הקודם גם הייתה בעיה דומה ,המאמנים פשוט שנאו שאני עושה דדליפט כבד שעושה רעש בכל המכון וחיפשו כל הזמן סיבה להעיף אותי משם . היה איזה יום שנישבר למאמן והוא היתפרץ עלי וצרח עלי שזה היום האחרון שלי במכון .
תנחש מה?
באתי כמו גדול ביום למחרת .
כאשר המנהל והמאמן אמרו לי ללכת אמרתי להם שיראו לי סעיף בחוזה שחתמתי עליו שמותר להם להעיף אותי ופתאום הם שתקו .
מאז לא דיברו איתי יותר....
היום אני כבר במכון אחר שטוב בכמה רמות מהמכון המעפן הזה שטיפה רעש של דדליפט מפריע להם

במקום שאתה שבאים בשביל להרים, מעיפים מישהו שמרים הרבה.

מה הצעד הבא? יתחילו להרחיק אנשים שמשחקים טוב כדורגל בספורטק?

שרמוטות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית