הייתי שמח לספר, אבל הנימה המתנשאת שבה נכתבה ההודעה שלך מצדיקה התעלמות ולא תגובה רצינית.
נימה מתנשאת גוררת נימה מתנשאת.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי שמח לספר, אבל הנימה המתנשאת שבה נכתבה ההודעה שלך מצדיקה התעלמות ולא תגובה רצינית.
איפה בדיוק הוא התנשא מעלייך? הוא דיבר בצניעות.נימה מתנשאת גוררת נימה מתנשאת.
זה תלוי מאיפה אתה יוצא ממבשרת ואיזה קואתה גר במבשרת? כמה זמן נסיעה זה לירושלים?
כבר התחלנו לעשות "רעש" בנושא..נקווה שייצא מזה משהודעתי תעשה מזה רעש שסלקו אותך בשל ביצועים מעל רמת הממוצע.
אפשר להעיף מהמכון חברה שלא מתקלחים ולא שמים דיאורדורנט ?
גם 160 תופס ? O:אני מאמן ברשת ומי שעושה דדליפט עם 200 קילו גם מקבל לחיצת יד בסוף הסט 😆
איזה רשת? ושמע להעיף בגלל נוד זה חוצפה+פאדיחה חחדדליפט 250 זה עוד יחסית מוצדק, את חבר שלי העיפו לאחר נוד מסיבי בסקוואט. (לא צוחק)
דיי רציני ? אם זה אמיתי הוא יכול לתבוע אותם על השפלהדדליפט 250 זה עוד יחסית מוצדק, את חבר שלי העיפו לאחר נוד מסיבי בסקוואט. (לא צוחק)
זה רציני, והם חיפשו הרבה זמן להעיף אותו זה לא בא בבום. אבל זה המקרה האחרון שלו במכון.דיי רציני ? אם זה אמיתי הוא יכול לתבוע אותם על השפלה
זה לא רשת זה קאנטרי קלאב כזה. פשוט זה קרוב לבית וזה נוח ונחמד, שקט רגוע עם הרבה ברזלים.איזה רשת? ושמע להעיף בגלל נוד זה חוצפה+פאדיחה חח
להם זה יותר משתלם.. פחות סיכון, פחות משאבים, יותר כסף.בונא זה ממש ביזיון שמכון כושר במקום להעיף אנשים שסתם יושבים עם הטלפון שעות ותופסים מכשירים מעיפים בן אדם שאשכרה בא להתאמן
כן ברור לי מה האינטרס שלהם בזה, סתם רציתי לציין פעם נוספת שזה גועל נפשלהם זה יותר משתלם.. פחות סיכון, פחות משאבים, יותר כסף.