הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חדר הכושר ג'אמפ בבנייני האומה ירושלים

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
יש מישהו שמתאמן שם ויכול לנדב אינפורמציה על המכון, וכמה הוא יהיה נוח לפאוורליפטינג ?

יצא לי להיות במכון כשעשיתי סבב מכונים בירושלים בהתלבטות לאן להירשם..
לא כל כך התרשמתי ממנו ומהרמה הירודה של הציוד והמכשירים שם. גם יחסית גובים מחיר גבוה משאר המכונים (240 לחודש).
ממליצה לך להירשם לEGO בהר החוצבים אם זה נגיש לך. יש הרבה ציוד, ברמה גבוהה ובעצם סוג של חממה לבילדרים חח לגבי ''כמה נוח לפארווליפטינג'', לא יודעת לענות לך. לא ראיתי שם 'מתאמנים רציניים', יחסית די הרבה מבוגרים ודתיים..

• פותח/ת השרשור
המוטות זו הבעיה הכי משמעותית שיכולה להיות. אין לי חלופה אחרת מספיק קרובה אז אני מקווה שסביר שם

אם אני לא טועה, לא היה שם כלוב / ראק.. לא בחנץי בכלל את הציוד כמו שצריך כי הרוב היה נראה במצד לא משהו והעדפתי להסתובב וללכת.
בכל מקרה מקווה בשבילך שיסתדר לך ולא יעשו בעיות למינהן 😃

למה לא המכון של אליהו ושי ? או של אריאל ?
או שתיסע 3 פעמים בשבוע שעה וחצי לערד ותתאמן במכון הכושר הטוב ביותר בארץ הקודש

יש מכון במדרחוב עם כלוב סגור לפי מה שהבנתי ובכללי לא עושים בעיות למתאמנים כבדים

יצא לי להיות במכון כשעשיתי סבב מכונים בירושלים בהתלבטות לאן להירשם..
לא כל כך התרשמתי ממנו ומהרמה הירודה של הציוד והמכשירים שם. גם יחסית גובים מחיר גבוה משאר המכונים (240 לחודש).
ממליצה לך להירשם לEGO בהר החוצבים אם זה נגיש לך. יש הרבה ציוד, ברמה גבוהה ובעצם סוג של חממה לבילדרים חח לגבי ''כמה נוח לפארווליפטינג'', לא יודעת לענות לך. לא ראיתי שם 'מתאמנים רציניים', יחסית די הרבה מבוגרים ודתיים..

למה לא המכון של אליהו ושי ? או של אריאל ?
או שתיסע 3 פעמים בשבוע שעה וחצי לערד ותתאמן במכון הכושר הטוב ביותר בארץ הקודש

לא ממליץ על החדר כושר שלי לאף אחד, זוועה פשוט (פסגת זאב)
לפי מה שהבנתי החדר כושר של אליהו מושלם בשביל פאורליפטרים - סנטר 1 ליד המרכזית..
והוא נמצא 10 מטר מבינייני האומה
ושי לא מתאמן עם אליהו בקביעות (אם לא השתנה משו בחודש האחרון), הוא מתאמן בלרנר בהר הצופים, ועד כמה שאני יודע אם אתה לא סטודנט זה מאוד יקר שם.

תיקון: התכוונתי לצטט בהתחלה את פותח האשכול, לא את STRAWBERRY

לא ממליץ על החדר כושר שלי לאף אחד, זוועה פשוט (פסגת זאב)
לפי מה שהבנתי החדר כושר של אליהו מושלם בשביל פאורליפטרים - סנטר 1 ליד המרכזית..
והוא נמצא 10 מטר מבינייני האומה
ושי לא מתאמן עם אליהו בקביעות (אם לא השתנה משו בחודש האחרון), הוא מתאמן בלרנר בהר הצופים, ועד כמה שאני יודע אם אתה לא סטודנט זה מאוד יקר שם.

תיקון: התכוונתי לצטט בהתחלה את פותח האשכול, לא את STRAWBERRY

אתה בטוח שהמכון הזה עדיין קיים? כי כשאני הייתי בסנטר 1 היה שם רק מכון כושר אחד לנשים בלבד..

• פותח/ת השרשור
בעבר כשהייתי זורק את המוט בדדליפט, עברתי לעשות דדליפט במכון של אליהו פעם בשבוע.
כל הרצפה של הרים וגבעות וזה פוגע בתרגילים, לכן העדפתי להתרגל לטכניקה אחרת בדדליפט ולהוריד לאט, מאשר להשאר שם.

בכל אופן אתמול הייתי בג'אמפ, לליפטרים זה מעולה. רק שהתנאים מסביב די דוחים, והציוד עצמו עתיק ולא שובה עין.
אבל כל השטח של אימוני הכוח הוא עם רצפת גומי, המשקולות מדוייקות, יש ראק שאף אחד לא לוקח ברצינות לפי מה שנראה, ושני בנצ'ים עם ספה חלקה שצריכה מגנזיום.

סה"כ עשיתי מנוי שם.

כל הרצפה של הרים וגבעות וזה פוגע בתרגילים, לכן העדפתי להתרגל לטכניקה אחרת בדדליפט ולהוריד לאט, מאשר להשאר שם.

בכל אופן אתמול הייתי בג'אמפ, לליפטרים זה מעולה. רק שהתנאים מסביב די דוחים, והציוד עצמו עתיק ולא שובה עין.
אבל כל השטח של אימוני הכוח הוא עם רצפת גומי, המשקולות מדוייקות, יש ראק שאף אחד לא לוקח ברצינות לפי מה שנראה, ושני בנצ'ים עם ספה חלקה שצריכה מגנזיום.

סה"כ עשיתי מנוי שם.

מה ז"א הרים וגבעות? חח הרצפה פשוט הרוסה לגמרי?

ואם לא אכפת לך, כמה עולה מנוי חודשי בגאמפ?

• פותח/ת השרשור
חח אז הנה ההוכחה שגם לליפטרים, לזרוק את המוט על הרצפה יזיק בסופו של דבר...
אויש 🤦‍♂️

זה קשור לתשתית ולא לדדליפטים. רצפה שמחופה כהוגן ואפילו לא בגומי עבה, לא תשבר מדדליפט.

סה"כ עשיתי מנוי שם.
כן, האמת ששמעתי שדיי דוחה שם אז לא התקרבתי.
מקווה שתהנה 😃
מקסימום תבוא לחממה שאני נמצאת שם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית