הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון| הערב - גמר ליגת האלופות

PitaMan

משתמש פעיל
347
36
נק' מוניטין:
39
347
36
לפחות מעודכנים מבנינו, הערב יערך גמר ליגת האלופות בשעה 21:45 בין ריאל מדריד לאתלטיקו מדריד (דרבי ספרדי) באיצטדיון ליסבון (איצטדיון ניטרלי לשני הקבוצות)
יש הימורים מי תהיה האלופה? 😃
דיון מהנה!

רק עצם זה שזה גמר ליגת האלופות אני מטריח את עצמי לראות זה. בשום סיטואציה אחרת לא הייתי יושב לראות משחק בין 2 הקבוצות האלה.

אתלטיקו.. די שבענו כבר מריאל ובארסה הספרדיות הגיע הזמן שנראה קבוצה ספרדית אחרת שמתעלה עליהן.

רק עצם זה שזה גמר ליגת האלופות אני מטריח את עצמי לראות זה. בשום סיטואציה אחרת לא הייתי יושב לראות משחק בין 2 הקבוצות האלה.

הגזמת, זה מקום ראשון ושלישי בליגה הכי טובה בעולם.. לא מדובר בבני לוד נגד הפועל שעריים

הגזמת, זה מקום ראשון ושלישי בליגה הכי טובה בעולם.. לא מדובר בבני לוד נגד הפועל שעריים

קודם כל - לי ולך יש השקפה שונה על המושג "הליגה הטובה בעולם" בליגה שיש בה 2 קבוצות ששולטות, והמשחק הכי מעניין בשנה בליגה הזאת זה המשחק ביניהן.

ו-2 הקבוצות בכלליות לא מעניינות אותי כי אני לא אוהד אף אחת מהן. בשבילי רק ליגה אנגלית - זה הכדורגל האמיתי.

נערך לאחרונה:
קודם כל - לי ולך יש השקפה שונה על המושג "הליגה הטובה בעולם" בליגה שיש בה 2 קבוצות ששולטות, והמשחק הכי מעניין בשנה בליגה הזאת זה המשחק ביניהן.

ו-2 הקבוצות בכלליות לא מעניינות אותי כי אני לא אוהד אף אחת מהן. בשבילי רק ליגה אנגלית - זה הכדורגל האמיתי.
הייתי מסכים איתך בכל שנה אחרת.

לי תקעו מבחן מסכם במתמטיקה יום אחרי הגמר אז אני לא אראה כלום

אם אתלטיקו הייתה זוכה זה היה בושה, 90 דק' לא עשו כלום כל המשחק, ופשוט התבטלו. הבקיעו גול בפוקס וחוץ ממנו כמעט ולא הגיעו לשער של ריאל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית