ייעוץ איזו חגורת גב מומלצת לליפטינג?

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
אני מעוניין לקנות חגורת ליפטינג אבל חסר לי קצת ידע בנושא.
אם מישהו יוכל להמליץ לי על חברה/ יגיד לי עוד כל מיני דברים שאני צריך לדעת בקשר לאיך לבחור חגורה אז אני אשמח לשמוע.

בד"כ לוקחים 10~13מ"מ חגורה.
אתה יכול לקחת RDX שעולה בערך 150שקל
או INZER שזו השקעה אבל שווה את זה בערך 400~500שקל ניראלי

• פותח/ת השרשור
בד"כ לוקחים 10~13מ"מ חגורה.
אתה יכול לקחת RDX שעולה בערך 150שקל
או INZER שזו השקעה אבל שווה את זה בערך 400~500שקל ניראלי

עדיף להזמין מחו"ל? או שכדאי שאקנה בארץ בשביל למדוד אותה?

עדיף להזמין מחו"ל? או שכדאי שאקנה בארץ בשביל למדוד אותה?
למדוד אתה מודד אורך מותניים עם מטר, וממיר את זה לאינצ ע"י גוגל וככה בוחר מידה..
בארץ לא יודע בדיוק איפה מוכרים אם בכלל מוכרים.
עדיף להזמין מחו"ל

בארץ כרגע לא מוכרים.
לדעתי יש 3 "רמות":
1. חגורת RDX פופולרית וזולה, בעלת מבנה חגורת PL אבל לא מספקת אותה תמיכה ועמידות של חגורת PL אורגינל.
2. חגורות אקונומי למיניהן, מספקות תמיכה מעולה ובמחיר ביניים מעולה (סביב 50$ לפני משלוח).
3. חגורות אינזר/טיטאן- מאוד נוחות, עמידות לנצח, לא צריכים לשבור אותן, נוח לשים ולהוריד, אבל לא הייתי אומר שיוסיפו בהכרח משקל על המוט.

בארץ כרגע לא מוכרים.
לדעתי יש 3 "רמות":
1. חגורת RDX פופולרית וזולה, בעלת מבנה חגורת PL אבל לא מספקת אותה תמיכה ועמידות של חגורת PL אורגינל.
2. חגורות אקונומי למיניהן, מספקות תמיכה מעולה ובמחיר ביניים מעולה (סביב 50$ לפני משלוח).
3. חגורות אינזר/טיטאן- מאוד נוחות, עמידות לנצח, לא צריכים לשבור אותן, נוח לשים ולהוריד, אבל לא הייתי אומר שיוסיפו בהכרח משקל על המוט.
למתחיל היית ממליץ ללכת עם RDX?

למתחיל היית ממליץ ללכת עם RDX?
אני עם RDX ואני מרוצה, אבל אני רוצה לקנות אינזר/טיטאן/בסט בלטס.
אם אתה חושב שתישאר בתחום ותרצה להשקיע תקנה ישר חגורה טובה ותחסוך לעצמך את ה120-150 שקלים האלה.

בארץ כרגע לא מוכרים.
לדעתי יש 3 "רמות":
יש לי שאלה, יש לי כרגע חגורה RDX, ואני רוצה להשקיע יותר ולקנות INZER..
הסיבה שאני לא קונה זה בגלל שהמחיר של המשלוח מטורף..

יש לי חבר שטס לארה"ב בקרוב, מוכרים זה את בהרבה מקומות או שזה חנות ספציפית במדינה ספציפית בארה"ב?

יש לי שאלה, יש לי כרגע חגורה RDX, ואני רוצה להשקיע יותר ולקנות INZER..
הסיבה שאני לא קונה זה בגלל שהמחיר של המשלוח מטורף..

יש לי חבר שטס לארה"ב בקרוב, מוכרים זה את בהרבה מקומות או שזה חנות ספציפית במדינה ספציפית בארה"ב?
אם חבר שלך טס לארה"ב, אתה נכנס לאתר Inzernet.com ומזמין חגורה מפה אל הכתובת שבה הוא נמצא והוא פשוט חוזר איתה לארץ.
ככה אני עשיתי עם השותפה שלי לדירה, היא יצאה אחות והביאה לי חגורה לארץ, יצא לי 400 ש"ח כל הסיפור.

אבל...

יש 2 דברים שצריך לשים אליהם לב:
1.החוגרה שוקלת מעל קילו ואתה חייב להגיד לחבר שלך מראש, שלא יהיו הפתעות בשקילת המזוודות.
שאל אותו אם הוא מוכן להביא לך משהו במשקל כזה, כי אם זה לא חבר קרוב שמבקש, אני בחיים לא הייתי מסכים.

2.אין להם את כל הצבעים במלאי!!!
בד"כ יש להם שחור בכל מידה ודגם שתרצה, כי אלה דגמים שקונים תמיד.
אם אתה רוצה צבע ספציפי, יש סיכוי מאוד גדול שאין במלאי וצריך להזמין מהמפעל(הם מזמינים כמובן הכל לבד) וזה לוקח כ-4 שבועות.
אם יש לך מישהו שם לזמן הזה, אז סבבה.
אם אותו החבר נמצא שם שבועיים, נניח, תזהר מזה כמו מאש כי אתה סתם תדפק.
אני למשל התקשרתי לשירות הלקוחות שלהם ושאכרה שאלתי איזה צבעים יש ב-10 מ"מ לארג' LEVER וגם ב-PRONG.

International - Call 903-236-4012, Monday through Friday, 8 a.m. through 8 p.m. Saturday from 9 a.m. through
5 p.m. CST. English language only.

אם חבר שלך טס לארה"ב, אתה נכנס לאתר Inzernet.com ומזמין חגורה מפה אל הכתובת שבה הוא נמצא והוא פשוט חוזר איתה לארץ.
ככה אני עשיתי עם השותפה שלי לדירה, היא יצאה אחות והביאה לי חגורה לארץ, יצא לי 400 ש"ח כל הסיפור.

אבל...

יש 2 דברים שצריך לשים אליהם לב:
1.החוגרה שוקלת מעל קילו ואתה חייב להגיד לחבר שלך מראש, שלא יהיו הפתעות בשקילת המזוודות.
שאל אותו אם הוא מוכן להביא לך משהו במשקל כזה, כי אם זה לא חבר קרוב שמבקש, אני בחיים לא הייתי מסכים.

2.אין להם את כל הצבעים במלאי!!!
בד"כ יש להם שחור בכל מידה ודגם שתרצה, כי אלה דגמים שקונים תמיד.
אם אתה רוצה צבע ספציפי, יש סיכוי מאוד גדול שאין במלאי וצריך להזמין מהמפעל(הם מזמינים כמובן הכל לבד) וזה לוקח כ-4 שבועות.
אם יש לך מישהו שם לזמן הזה, אז סבבה.
אם אותו החבר נמצא שם שבועיים, נניח, תזהר מזה כמו מאש כי אתה סתם תדפק.
אני למשל התקשרתי לשירות הלקוחות שלהם ושאכרה שאלתי איזה צבעים יש ב-10 מ"מ לארג' LEVER וגם ב-PRONG.

International - Call 903-236-4012, Monday through Friday, 8 a.m. through 8 p.m. Saturday from 9 a.m. through
5 p.m. CST. English language only.
בקשר לצבעים, שחור זה סבבה.

והחגורה עוברת במכס?

• פותח/ת השרשור
בארץ כרגע לא מוכרים.
לדעתי יש 3 "רמות":

אני מתאמן כבר מעל שנתיים ולא נראה לי שאני אפסיק להתאמן בקרוב, הבעיה היא כמובן התקציב כי אני חייל.
אתה חושב שבין אקונומי לאינזר יש הבדל גדול באפקטיביות לביצועים/ שמירה על הגב?

אני מתאמן כבר מעל שנתיים ולא נראה לי שאני אפסיק להתאמן בקרוב, הבעיה היא כמובן התקציב כי אני חייל.
אתה חושב שבין אקונומי לאינזר יש הבדל גדול באפקטיביות לביצועים/ שמירה על הגב?
מניסיון עם אקונומי מעל 3 וחצי שנים, אני יכול לומר לך שהיא מצויינת.
הבעיה היא שהאקונימי שלי, כמו של הרבה חבר'ה ותיקים פה בפורום, כבר לא קיימת ב-Houseofpain.com.
פעם הם היו מוכרים אחלה חגורות במחירים ממש טובים.
לא יודע להגיד לך איך האקונומי של LL, אבל לדעתי ברמה לא פחות טובה.

האקונומי עד עכשיו קיימת אצלי בנוסף לאינזר ואני ממש אוהב אותה.

• פותח/ת השרשור
מניסיון עם אקונומי מעל 3 וחצי שנים, אני יכול לומר לך שהיא מצויינת.
הבעיה היא שהאקונימי שלי, כמו של הרבה חבר'ה ותיקים פה בפורום, כבר לא קיימת ב-Houseofpain.com.
פעם הם היו מוכרים אחלה חגורות במחירים ממש טובים.
לא יודע להגיד לך איך האקונומי של LL, אבל לדעתי ברמה לא פחות טובה.

האקונומי עד עכשיו קיימת אצלי בנוסף לאינזר ואני ממש אוהב אותה.

יש אפשרות למצוא את האקונומי ב ebay במחיר טוב?

אני לא יודע מה טוב פה ומה לא, כי לדעתי אפשר למצוא פה מלא זבל.
לא יכול להמליץ באיביי על שום דבר, רק על מה שניסיתי ואין פה כאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית