הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 5/3/1 לאן?

• פותח/ת השרשור doom
  • פורסם בתאריך

doom

משתמש מתחיל
193
22
נק' מוניטין:
38
193
22
שבוע טוב,
אני עושה 5/3/1 למשך 5 חודשים וממש התאהבתי בתוכנית,עד עכשיו ביצעתי את הbbb,כאשר הווליום זה 10*5 של המשקל הראשון באותו אימון(פסיכי לגמרי).
עד עכשיו התקדמתי המון ,עליתי 8 קג(בעיקר פלג גוף תחתון),זה נשמע קצת מעפן לטעמי אבל אין לי ברירה ואני רוצה קצת לעצב את הגוף בחזרה כי גדלתי יפה אבל מן הסתם איבדתי מהחיטובים שלי,הייתי שמח אם הייתם מציעים לי דוגמא ל5/3/1 שתתאים למטרה שלי יותר,כרגע יצרתי תוכנית שלי שיכול להיות שגם תעשה אצ העבודה אז אשמח גם לביקורת.
סקוואט:
סקוואט 5/3/1
גוד מורנינג 12*5
בטן -5 סטים

חזה:
בנץ 5/3/1
דאמבל פרס 12*5
גב-12*5 תרגיל גב עליון כלשהו.
יג אחורית 12*4

דדליפט:
דדליפט 5/3/1
לאנג׳ 12*5
בטן

כתפיים:
פרס 5/3/1
דאמבל בנץ 12*5
12*5 גב עליון
12*4 יד אחורית

משקלים לrm 1:
סקוואט 165
דדליפט 240
בנץ 150
פרס 93.5

משקל 117
גובה 195

קודם כל מציע שתמחק את המשקלים שלא תקבל חוב לראק כי הדדליפט מכובד...
דבר שני יש לך את הספר
Beyond 5/3/1
שמציע לך וריאציות גם לגדילה במסת שריר (לפי מה שהבנתי זאת המטרה שלך לא?)

• פותח/ת השרשור
כן,קראתי את הספר כמה פעמים,אבל שמעתי שיש גם וריאציות אחרות שלא מופיעות בספר,בספר יש אין ספור אופציות וקשה לבחור
בנוגע לדדליפט זה עדכני ללפני חודש אבל אין לי בעיה באימון tm הבא לצלם..
שאר המשקלים זה בהערכה לפי הפעם האחרונה שבדקתי אותם(חודש וחצי)

• פותח/ת השרשור
קראתי שוב את הספר,התוכנית היחידה שמוצעת אלא אם כן פיספסתי,זה bbb על שלל הוריאציות.
השאלה היא האם להמשיך bbb,או להכניס במקום תרגילי עזר כמו חזה עליון,לג פרס וכו

אני מאוד אוהב את הbbb (בעיקר בפלג גוף תחתון), אבל התוכנית יכולה לעבוד גם במתכונות אחרות. תנסה ותראה.
מה שכן - צריכה להיות מחשבה מאחורי תרגילי העזר. צריך לחשוב מה הנקודות החלשות שלך ולשפר אותן.

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שאני מעוניין קצת לעצב כרגע..בכל זאת קיץ ;)
עד עכשיו פשוט שמתי דגש על בתרגילי בסיס וחשבתי שאולי כדאי להמשיך לעבוד בווליום של 10*5,אבל בתרגילים מגוונים.
אולי 5/3/2 על בסיס השיטה של דייב טייט??

מטריד אותי המשקלים שכתבת , אבל אתה לא תקבל חוב לראק היות ושאלת שאלה ולא פתחת פוסט התרברבות.

בכל מקרה מחזק את איש הלילה , לתחתון התוכנית מעולה בוריאצית הBBB שלה או כמעט כל תרגיל עזר הגיוני שתבחר , השאלה מהי הנקודה החלשה שלך.

לגבי הלחיצות אם כבר בחרת 5\3\1 הייתי ממליץ BBB של בנצ 5X10 ופרס 5X10 , בזמנו כשניסיתי 5\3\1 ללחיצות זאת הוריאציה היחידה שבאמת עבדה איכשהו.

• פותח/ת השרשור
הרגליים הן הנקודה החלשה,גם המשקלים הסקאווט יחסית בפיגור אחרי השאר,עברתי לפני שנה וחצי ניתוח אורתוסקופיה בברך ומאז אני מתחזק.
בקיצור אין טעם להתחיל לגוון עם תרגילי עזר למיניהם לכל שריר אלא לדבוק בbbb?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית