הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עושה קעקוע

הרבה אנשים בפורום כותבים לפעמים תגובות מפגרות, אבל זו בהחלט הזוכה.
לא הבנתי מה נסגר עם הפורום הזה, אם הדעה שלי לא כמו שלכם אז התגובה מפגרת?
אין לך משהו חכם להגיד או להוסיף לדיון חוץ מהערה שלא עוזרת לכלום

באמת עשית קעקוע על ספר? קצת מפגר לא?
אם כבר עושים קעקוע, עושים זאת בשביל שאנשים יראו.
אין דבר כזה לעשות בשביל עצמך כי לא סתם יש את הצורך הזה

בנאדם עושה קעקוע בשביל לזכור אירוע מסוים, תקופה מהחיים,צורך להזדהות עם משהו, סתם ליופי או לכל צורך אחר וזה יהיה בסדר.. כל עוד הבנאדם שלם ואוהב את את הקעקוע לא משנה הסיבה.. וזה לא עניין של אף אחד אחר.. זה כל היופי בסוג האומנות הזאת..

לא הבנתי מה נסגר עם הפורום הזה, אם הדעה שלי לא כמו שלכם אז התגובה מפגרת?
אין לך משהו חכם להגיד או להוסיף לדיון חוץ מהערה שלא עוזרת לכלום

יקירי, יש דעות ויש אימרות מפגרות.
הרבה אנשים עושים מה שהם עושים בשביל עצמם. לא בשביל אנשים אחרים ובטח ובטח לא בשביל לקבל ''צומי'' מאנשים אחרים.
לפני שאתה קורא לו מפגר כי עשה קעקוע על ספר, אולי תברר מה מאחורי זה?

לכל דבר שאתה עושה יש מטרה אחת - לגרום לעצמך להרגיש טוב
יש דרכים שונות לעשות זאת - ע"י חיפוש צומת לב\או עמידת ידיים בשירותים (כי שם אף אחד בטוח לא רואה)
כמו לרצוח - לקחת חיים של אחר כדי להרגיש טוב ולספק יצר כלשהו
או להיות פילנטרופ מתנדב שחייו מוקדשים לכך שלאחר יהיה טוב יותר וכך בעצם הוא גורם לעצמו להרגיש טוב.

אז לסיכום המטרה הסופית היא להרגיש טוב רק האמצעים הם שונים

אחלה קעקוע !!

יקירי, יש דעות ויש אימרות מפגרות.
הרבה אנשים עושים מה שהם עושים בשביל עצמם. לא בשביל אנשים אחרים ובטח ובטח לא בשביל לקבל ''צומי'' מאנשים אחרים.
לפני שאתה קורא לו מפגר כי עשה קעקוע על ספר, אולי תברר מה מאחורי זה?
אני קורא אשכול לפני שאני מגיב בו, ולא יכולת להגיב לי ככה מההמתחלה?
ולא אמרתי לו מפגר בשום הודעה, אמרתי שהסיבה שהקעקוע מבוסס על ספר מפגרת לדעתי.

נערך לאחרונה:
אני קורא אשכול לפני שאני מגיב בו, ולא יכולת להגיב לי ככה מההמתחלה?
ולא אמרתי לו מפגר בשום הודעה, אמרתי שהסיבה שהקעקוע מבוסס על ספר מפגרת לדעתי.
אתה עדיין לא מבין למה אנשים מתנגדים לדעה שלך?
אתה לא יכול להגיד למישהו במה שהוא מאמין בו וחלק מהחיים שלו שזה ''מפגר''.
אין בעיה שתגיד שלדעתך קעקועים עושים בשביל שאחרים יראו ולא בשביל עצמך, אין בעיה שתגיד שאתה לא אוהב קעקועים שלא מבינים אותם כי יש משמעות רק לאותו בנאדם וכו'.
להגיד על משהו מפגר כשמישהו אחר מאמין בו ואוהב - סתם יגרור לדיון מיותר ובעיקר חופר.
גם אני חושבת על הרבה דברים שהם מפגרים (כמו אמונה או טבעונות וכו') אבל אני לא אבוא ואגיד לבנאדם שהדרך שלו מפגרת. הוא בחר בה כי בזה הוא מאמין ואת זה הוא אוהב - ואני מכבדת.
שכל אחד יעשה מה שהוא מאמין בו ואת כל מה שהוא אוהב ונטו בשביל עצמו.
אדם שעושה דברים בשביל אחרים זה פשוט בנאדם שחייב צומי בחיים שלו ובעיקר בנאדם עצוב (התייחסות למשפט שלך שאנשים עושים קעקועים בשביל אחרים ולא בשביל עצמם).

אתה עדיין לא מבין למה אנשים מתנגדים לדעה שלך?
אתה לא יכול להגיד למישהו במה שהוא מאמין בו וחלק מהחיים שלו שזה ''מפגר''.
אין בעיה שתגיד שלדעתך קעקועים עושים בשביל שאחרים יראו ולא בשביל עצמך, אין בעיה שתגיד שאתה לא אוהב קעקועים שלא מבינים אותם כי יש משמעות רק לאותו בנאדם וכו'.
להגיד על משהו מפגר כשמישהו אחר מאמין בו ואוהב - סתם יגרור לדיון מיותר ובעיקר חופר.
גם אני חושבת על הרבה דברים שהם מפגרים (כמו אמונה או טבעונות וכו') אבל אני לא אבוא ואגיד לבנאדם שהדרך שלו מפגרת. הוא בחר בה כי בזה הוא מאמין ואת זה הוא אוהב - ואני מכבדת.
שכל אחד יעשה מה שהוא מאמין בו ואת כל מה שהוא אוהב ונטו בשביל עצמו.
אדם שעושה דברים בשביל אחרים זה פשוט בנאדם שחייב צומי בחיים שלו ובעיקר בנאדם עצוב (התייחסות למשפט שלך שאנשים עושים קעקועים בשביל אחרים ולא בשביל עצמם).
לגבי המשפט האחרון הוא פשוט לא נכון.
אגב את בחורה שחושבת שטבעונות ואמונה זה דבר מפגר? תתחתני איתי בבקשה

פאק קראתי את האשכול הזה והתחלתי לפחד כי רציתי לעשות בעתיד קעקוע על כל היד 🙁
בקושי בדיקת דם אני עושה ואני עוד שניה בוכה בגלל טראומה ממזרקים.
זה עד כדי כך כואב?!

זה עד כדי כך כואב?!

קודם כל תנשום!
דבר שני זה תלוי באזור בו אתה עושה את הקעקוע. אני עשיתי באמה ואני מבטיחה לך שזה ממש לא כואב חוץ מאזור פרק כף היד והחיבור של האמה ליד, וזה בהחלט נסבל ולא כזה מפריע.
ודבר שלישי.. כמה שעות של סבל נסבל שוות את הקעקוע שהולך לצאת לך 😃 (בהנחה שאתה הולך למקעקע טוב עם רעיון מגניב/משמעותי).

בהצלחה אה אגב, גם לי יש פחד ממזרקים ומחטים.. יש לי קעקוע על כל החלק הקדמי של האמה ועל החצי העליון של הגב. יש לי עגיל בטבור וטראגוס, ופעם היה לי עגיל באף וסמיילי.
אם זה משהו שאתה עושה מאהבה - זה שווה את זה 😃

זה עד כדי כך כואב?!
ביד זה שטויות זה בסדר..אין לך ממה לחשוש.
זה כי אני ספציפית עשיתי באזור הזה הרגשתי שחותכים אותי חי.

ביד זה שטויות זה בסדר..אין לך ממה לחשוש.
זה כי אני ספציפית עשיתי באזור הזה הרגשתי שחותכים אותי חי.
לא אחי אני מדבר איתך שיש לי טראומה ממש חזקה ממזרקים כאילו בדיקת דם אני מרגיש שאני על סף מוות
וכאילו רציתי על החזה השמאלי וממש כל יד שמעל עד שמגיעים למרפק ועוד אחד באמה ביד ימין
נראה כבר אם יעבור הפחד הזה..

לא אחי אני מדבר איתך שיש לי טראומה ממש חזקה ממזרקים כאילו בדיקת דם אני מרגיש שאני על סף מוות
וכאילו רציתי על החזה השמאלי וממש כל יד שמעל עד שמגיעים למרפק ועוד אחד באמה ביד ימין

תשובה לא מפתיעה מילד בן 14. מה כבר בא לך לקעקע?
תסמוך עליי, תחכה כמה שנים שתתבגר ותתבשל על קעקוע.
כך אתה גם לא תתחרט עליו (מניסיון 😃 )

תשובה לא מפתיעה מילד בן 14. מה כבר בא לך לקעקע?
תסמוך עליי, תחכה כמה שנים שתתבגר ותתבשל על קעקוע.
כך אתה גם לא תתחרט עליו (מניסיון 😃 )
חחחחח ברור שאני יחכה נראלך אני יקעקע בגיל הזה?אבא שלי יעשה קעקוע בצורת מגהץ:sarcastic:

קעקוע בבטן לפני שהיא מחוטבת לגמרי... יהרס אחרי החיטוב או עדיין יראה סבבה? (לא נשאר יותר מידי מה להוריד)

לא ייקרה כלום (אלא אם כן מדובר במשקלים ממש גבוהים), עליתי וירדתי 13~ קילו מאז שעשיתי ולא התעוות כלום

עליתי וירדתי 13~ קילו מאז שעשיתי ולא התעוות כלום
5-3 ק"ג גג!
תודה!
כשהספר מסמל שינוי במחשבה היומיומית שלך, שינוי בעמדות שלך..כשהספר פתח לך תחום עניין עצום..
הספר הזה הוא אולי אחד הספרים הכי משמעותיים שיצא לי לקרוא והוא השפיע עליי מאוד.
לכן, רציתי לקעקע את האידאולוגיה הזאת על עצמי..פחות מעניין אותי מה ומי רואה את זה..הסבירות שמישהו יבין-נמוכה

יצאה לי פעם לדבר עם מחבר הספר על קעקועים של אסירים רוסים, שחקר את הנושא של קעקועים (בכול התרבויות) לא מעט....
לטענתו, קעקוע זה מכתב לעצמך! איזשהו מסר שאתה רוצה לשאת אתך כול חייך. גם עם זה לא מובן לאנשים אחרים!

למרות שאין לי מושג על מה מדובר, ברור שיש שם משהו מאוד טעון רגשית בשבילך. שאפו על האומץ! יצאה מהמם!!! 🙌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית