אני חושבת שהעובדה שמישהו קרא ספר וזה אשכרא השפיע עליו!רבה אנשים בפורום כותבים לפעמים תגובות מפגרות, אבל זו בהחלט הזוכה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושבת שהעובדה שמישהו קרא ספר וזה אשכרא השפיע עליו!רבה אנשים בפורום כותבים לפעמים תגובות מפגרות, אבל זו בהחלט הזוכה.
לא הבנתי מה נסגר עם הפורום הזה, אם הדעה שלי לא כמו שלכם אז התגובה מפגרת?הרבה אנשים בפורום כותבים לפעמים תגובות מפגרות, אבל זו בהחלט הזוכה.
באמת עשית קעקוע על ספר? קצת מפגר לא?
אם כבר עושים קעקוע, עושים זאת בשביל שאנשים יראו.
אין דבר כזה לעשות בשביל עצמך כי לא סתם יש את הצורך הזה
לא הבנתי מה נסגר עם הפורום הזה, אם הדעה שלי לא כמו שלכם אז התגובה מפגרת?
אין לך משהו חכם להגיד או להוסיף לדיון חוץ מהערה שלא עוזרת לכלום
אני קורא אשכול לפני שאני מגיב בו, ולא יכולת להגיב לי ככה מההמתחלה?יקירי, יש דעות ויש אימרות מפגרות.
הרבה אנשים עושים מה שהם עושים בשביל עצמם. לא בשביל אנשים אחרים ובטח ובטח לא בשביל לקבל ''צומי'' מאנשים אחרים.
לפני שאתה קורא לו מפגר כי עשה קעקוע על ספר, אולי תברר מה מאחורי זה?
אתה עדיין לא מבין למה אנשים מתנגדים לדעה שלך?אני קורא אשכול לפני שאני מגיב בו, ולא יכולת להגיב לי ככה מההמתחלה?
ולא אמרתי לו מפגר בשום הודעה, אמרתי שהסיבה שהקעקוע מבוסס על ספר מפגרת לדעתי.
לגבי המשפט האחרון הוא פשוט לא נכון.אתה עדיין לא מבין למה אנשים מתנגדים לדעה שלך?
אתה לא יכול להגיד למישהו במה שהוא מאמין בו וחלק מהחיים שלו שזה ''מפגר''.
אין בעיה שתגיד שלדעתך קעקועים עושים בשביל שאחרים יראו ולא בשביל עצמך, אין בעיה שתגיד שאתה לא אוהב קעקועים שלא מבינים אותם כי יש משמעות רק לאותו בנאדם וכו'.
להגיד על משהו מפגר כשמישהו אחר מאמין בו ואוהב - סתם יגרור לדיון מיותר ובעיקר חופר.
גם אני חושבת על הרבה דברים שהם מפגרים (כמו אמונה או טבעונות וכו') אבל אני לא אבוא ואגיד לבנאדם שהדרך שלו מפגרת. הוא בחר בה כי בזה הוא מאמין ואת זה הוא אוהב - ואני מכבדת.
שכל אחד יעשה מה שהוא מאמין בו ואת כל מה שהוא אוהב ונטו בשביל עצמו.
אדם שעושה דברים בשביל אחרים זה פשוט בנאדם שחייב צומי בחיים שלו ובעיקר בנאדם עצוב (התייחסות למשפט שלך שאנשים עושים קעקועים בשביל אחרים ולא בשביל עצמם).
לגבי המשפט האחרון הוא פשוט לא נכון.
אגב את בחורה שחושבת שטבעונות ואמונה זה דבר מפגר? תתחתני איתי בבקשה
אם היית יודע כמה הצעות נישואים קיבלתי במשך שנות חיי 🤭😅
אני מבין שיש לך אזרחות אמריקאית?
פאק קראתי את האשכול הזה והתחלתי לפחד כי רציתי לעשות בעתיד קעקוע על כל היד 🙁
בקושי בדיקת דם אני עושה ואני עוד שניה בוכה בגלל טראומה ממזרקים.
זה עד כדי כך כואב?!
ביד זה שטויות זה בסדר..אין לך ממה לחשוש.פאק קראתי את האשכול הזה והתחלתי לפחד כי רציתי לעשות בעתיד קעקוע על כל היד 🙁
בקושי בדיקת דם אני עושה ואני עוד שניה בוכה בגלל טראומה ממזרקים.
זה עד כדי כך כואב?!
לא אחי אני מדבר איתך שיש לי טראומה ממש חזקה ממזרקים כאילו בדיקת דם אני מרגיש שאני על סף מוותביד זה שטויות זה בסדר..אין לך ממה לחשוש.
זה כי אני ספציפית עשיתי באזור הזה הרגשתי שחותכים אותי חי.
לא אחי אני מדבר איתך שיש לי טראומה ממש חזקה ממזרקים כאילו בדיקת דם אני מרגיש שאני על סף מוות
וכאילו רציתי על החזה השמאלי וממש כל יד שמעל עד שמגיעים למרפק ועוד אחד באמה ביד ימין
נראה כבר אם יעבור הפחד הזה..
לא אחי אני מדבר איתך שיש לי טראומה ממש חזקה ממזרקים כאילו בדיקת דם אני מרגיש שאני על סף מוות
וכאילו רציתי על החזה השמאלי וממש כל יד שמעל עד שמגיעים למרפק ועוד אחד באמה ביד ימין
נראה כבר אם יעבור הפחד הזה..
חחחחח ברור שאני יחכה נראלך אני יקעקע בגיל הזה?אבא שלי יעשה קעקוע בצורת מגהץ:sarcastic:תשובה לא מפתיעה מילד בן 14. מה כבר בא לך לקעקע?
תסמוך עליי, תחכה כמה שנים שתתבגר ותתבשל על קעקוע.
כך אתה גם לא תתחרט עליו (מניסיון 😃 )
5-3 ק"ג גג!עליתי וירדתי 13~ קילו מאז שעשיתי ולא התעוות כלום
כשהספר מסמל שינוי במחשבה היומיומית שלך, שינוי בעמדות שלך..כשהספר פתח לך תחום עניין עצום..
הספר הזה הוא אולי אחד הספרים הכי משמעותיים שיצא לי לקרוא והוא השפיע עליי מאוד.
לכן, רציתי לקעקע את האידאולוגיה הזאת על עצמי..פחות מעניין אותי מה ומי רואה את זה..הסבירות שמישהו יבין-נמוכה