עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שים לב לסטריליות (מחט חדשה כל פעם) כי לרוב זה ההבדל בין מקעקע טוב לגרוע..מישהי מהעיר שלי. מקעקעת ממש טוב. אם הקעקוע ייצא כמו הסקיצה..זה יהיה סופר מרשים
זה לא מחט אחת וזהו?שים לב לסטריליות (מחט חדשה כל פעם) כי לרוב זה ההבדל בין מקעקע טוב לגרוע..
אה,ואם אפשר לדעת מה השם שלה אני אשמח.
בניתוח שאחרי אולי..זה לא מחט אחת וזהו?
אוי ואבוי אלוהים זה אומר כל הזמן שזה חד :SSSבניתוח שאחרי אולי..
מי זאת ליז? היא המקעקעת היחידה שאני מכיר ברמה (חוץ מהאלו של קיפוד)מישהי מהעיר שלי. מקעקעת ממש טוב. אם הקעקוע ייצא כמו הסקיצה..זה יהיה סופר מרשים
השוויתי עם כל מני חבר'ה מהמרכז ומערים אחרות..באמת שזה באותה רמה.
אם זה במרכז ובשעה זורמת אני בא..😃אוי ואבוי אלוהים זה אומר כל הזמן שזה חד :SSS
לא אחי זה אצלי בעיר..שקלתי לעשות במרכז אבל וואלה, ראיתי עבודות שלה והופתעתי לטובה.אם זה במרכז ובשעה זורמת אני בא..😃
איזה מזל שאתם לא צריכים ללדת....😆כמה זה כואב מ1 עד 10, ואיך אתם מגדירים את הכאב.
אמנם ללדת לא..אבל שאני במסה אני מרגיש כמו אישה בהריוןאיזה מזל שאתם לא צריכים ללדת....😆
דרך אגב הריון זה לא רק להסתובב עם בטן נפוחה וכבדה הבעיה היא שיש לה גם קיום עצמאי,אבל שאני במסה אני מרגיש כמו אישה בהריון
ספרי לי על זה..שלא לדבר על שלב החיטוב שאחרי..
הדחף הלא רציונאלי למזון..זה ההגדרה לקיום עצמאי.דרך אגב הריון זה לא רק להסתובב עם בטן נפוחה וכבדה הבעיה היא שיש לה גם קיום עצמאי,
דמיין משהו בסגון של הנוסע השמיני.
שלא לדבר על שלב החיטוב שאחרי..👶
לא יכלת פשוט לשקר ולכתוב שזה סבבה וזהו?:(אני עשיתי קעקוע על החצי העליון של הגב. ברגע שהמחט הגיעה לעמוד שדרה זה פשוט כאב בלתי נתפס. אתה מרגיש כיאילו המחט חדרה לך בעור, עברה את כל הבשר והגיעה לעצם.
יש כל מיני משחות מאלחשות שאתה יכול לשים חצי שעה לפני (ולכסות טוב עם נייר נצמד). זה לא מעלים את הכאב אבל יש כאלו שטענו שזה עוזר קצת.
אם אתה אוהב את הציור ב100% ומתגאה בכך שהוא יילך איתך עד הסוף, הכאב יהיה שווה את זה 😃
שיהיה בהצלחה!!
או "ויטה מרפן"המקעקע כבר ימליץ לך למרוח משחה בשם בפנטן. יקל עליך.