עושה קעקוע

מישהי מהעיר שלי. מקעקעת ממש טוב. אם הקעקוע ייצא כמו הסקיצה..זה יהיה סופר מרשים
שים לב לסטריליות (מחט חדשה כל פעם) כי לרוב זה ההבדל בין מקעקע טוב לגרוע..
אה,ואם אפשר לדעת מה השם שלה אני אשמח.

מישהי מהעיר שלי. מקעקעת ממש טוב. אם הקעקוע ייצא כמו הסקיצה..זה יהיה סופר מרשים
השוויתי עם כל מני חבר'ה מהמרכז ומערים אחרות..באמת שזה באותה רמה.
מי זאת ליז? היא המקעקעת היחידה שאני מכיר ברמה (חוץ מהאלו של קיפוד)
בכ"מ, בהצלחה אחי.. הצלעות זה המקום הכי כואב שיש לקעקוע. לך עם חבר ואם אתה צועק פשוט שידחוף לך משהו לפה.
אם תרצה להיפתח ולנסוע קצת, ואתה באיזור תל אביב, אני ממליץ לך על ויז'ן טאטו אצל סניר הבחור באמת תותח.
יש גם את רגב מזבוב אם אתה מהצפון.
בהצלחה, אל תשכח לפרסם תתוצאה.

• פותח/ת השרשור
אם זה במרכז ובשעה זורמת אני בא..😃
לא אחי זה אצלי בעיר..שקלתי לעשות במרכז אבל וואלה, ראיתי עבודות שלה והופתעתי לטובה.
כמו שכבר אמרתי, אני מתקעקע ב12 ליוני..תקבלו תמונה, מבטיח 😛

אבל שאני במסה אני מרגיש כמו אישה בהריון
דרך אגב הריון זה לא רק להסתובב עם בטן נפוחה וכבדה הבעיה היא שיש לה גם קיום עצמאי,
דמיין משהו בסגון של הנוסע השמיני.
שלא לדבר על שלב החיטוב שאחרי..👶

• פותח/ת השרשור
דרך אגב הריון זה לא רק להסתובב עם בטן נפוחה וכבדה הבעיה היא שיש לה גם קיום עצמאי,
דמיין משהו בסגון של הנוסע השמיני.
שלא לדבר על שלב החיטוב שאחרי..👶
הדחף הלא רציונאלי למזון..זה ההגדרה לקיום עצמאי.
הארוחה נגמרת לא כשאני שבע, אלא כשאני שונא את עצמי.

מנסה לשנות את דרכיי במסה הנוכחית 😛

תהנה מהכאב. 😃 עשו לי קעקוע שהיה הרבה עבודה באיזור ע"ש .. להגיד את האמת לא כזה נורא בכלל.. שמישהו טיפש פרק פלטות ממוט שהיה בראק רק מצד אחת ואז המוט התהפך ונפל ממנו פלטה 25קילו על האצבע ברגל זה כאב הרבה יותר

אני עשיתי קעקוע על החצי העליון של הגב. ברגע שהמחט הגיעה לעמוד שדרה זה פשוט כאב בלתי נתפס. אתה מרגיש כיאילו המחט חדרה לך בעור, עברה את כל הבשר והגיעה לעצם.
יש כל מיני משחות מאלחשות שאתה יכול לשים חצי שעה לפני (ולכסות טוב עם נייר נצמד). זה לא מעלים את הכאב אבל יש כאלו שטענו שזה עוזר קצת.
אם אתה אוהב את הציור ב100% ומתגאה בכך שהוא יילך איתך עד הסוף, הכאב יהיה שווה את זה 😃
שיהיה בהצלחה!!

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי קעקוע על החצי העליון של הגב. ברגע שהמחט הגיעה לעמוד שדרה זה פשוט כאב בלתי נתפס. אתה מרגיש כיאילו המחט חדרה לך בעור, עברה את כל הבשר והגיעה לעצם.
יש כל מיני משחות מאלחשות שאתה יכול לשים חצי שעה לפני (ולכסות טוב עם נייר נצמד). זה לא מעלים את הכאב אבל יש כאלו שטענו שזה עוזר קצת.
אם אתה אוהב את הציור ב100% ומתגאה בכך שהוא יילך איתך עד הסוף, הכאב יהיה שווה את זה 😃
שיהיה בהצלחה!!
לא יכלת פשוט לשקר ולכתוב שזה סבבה וזהו?:(

המקעקע כבר ימליץ לך למרוח משחה בשם בפנטן. יקל עליך.

שמעתי (והייתי) על כאלה שהולכים לרופא שיניים
משלמים 50 שקל לקבל את הגז המרדים הזה ואז הולכים למקעקע מסטולים (לא יודע אם זה חוקי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית