הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עושה קעקוע

• פותח/ת השרשור
הרגשתי צורך לעדכן..
היום ב4 עשיתי תקעקוע אצל שחר מרדיקל טאטו בדיזנגוף, אחלה בחור.
היה שם איזה שיחה בין הפירסר לאחד המקוקעים הקבועים על דירות בתל אביב ככה שהיה מעניין חח
בכ"מ הוא היה ממש בסדר הוא בהתחלה אמר לי אני עושה נקודה שתרגיש את הכאב.
אני לא ישקר זה כואב, וגם עכשיו כמה שעות אחרי זה עדיין כואב לי.
זה פשוט מרגיש כאילו מחט חודרת לך לגוף אבל כאב סביל כזה הוא גם כל דקה מפסיק למרוח את הדיו ככה שיש לך זמן לנוח כל דקה וזה ממש כיף חח
בכ"מ המקעקע אמר לי להסתובב בלי תחתונים כי הגומי של התחתונים יושב על הקעקוע. מרגיש משוחרר וכיף לי ~

בהצלחה גבר
סוף סוף הודעה לעניין
תודה רבה אחי!
יש תמונה או מה?😛
יכאב לך, אבל לא כמו שאנחנו מתארים פה..
צבעים כהים נתפסים מהר לכן השימוש במחט הוא מינימלי.
אצלי לדוגמא זה כחול בהיר ב-5 גוונים שונים, כך שהשימוש במחט היה הרבה יותר חזק + עמוק + היו צריכים לחזור על כל קו 5-6 פעמים.
מזל..יכול להיות שאוסיף עוד איזה צבע נראה איך ישתלב..אני אבוא אליה שבוע הבא מתישהו כדי לסגור את הגודל ולתת נגיעות אחרונות

סוף סוף הודעה לעניין
תודה רבה אחי!
יש תמונה או מה?😛
מזל..יכול להיות שאוסיף עוד איזה צבע נראה איך ישתלב..אני אבוא אליה שבוע הבא מתישהו כדי לסגור את הגודל ולתת נגיעות אחרונות
תראה את הסקיצה

סוף סוף הודעה לעניין
תודה רבה אחי!
יש תמונה או מה?😛
אני יעלה תמונה אחרי שהקעקוע יחלים יש לי הרגשה שאני יקבל תגובות מסתלבטות פה (; אבל יצא בדיוק כמו שרציתי. ד"א על התחבושת בדרך הביתה ברכבת, היה ספוג דם.. חשבתי כבר שהקעקוע נהרס או משהו כי לא אמרו לי כלום על זה,
אבל אז הסבירו לי שזה בסדר ולגיטימי.. ככה שאם ותראה דם אל תדאג.

אני יעלה תמונה אחרי שהקעקוע יחלים יש לי הרגשה שאני יקבל תגובות מסתלבטות פה (; אבל יצא בדיוק כמו שרציתי. ד"א על התחבושת בדרך הביתה ברכבת, היה ספוג דם.. חשבתי כבר שהקעקוע נהרס או משהו כי לא אמרו לי כלום על זה,
אבל אז הסבירו לי שזה בסדר ולגיטימי.. ככה שאם ותראה דם אל תדאג.

אתה רציני? אני עשיתי את הקעקוע שלי בלילה, המקעקע עטף בניילון נצמד ואמר לי רק להחליף ולשים משחה ובלה בלה.
בבוקר קמתי וכל היד שלי שחורה! רצתי לכיור לשטוף את היד וממש נלחצתי שהקעקוע נהרס כי אף אחד לא דאג להגיד לי שזה מה שאמור לקרות 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
אתה רציני? אני עשיתי את הקעקוע שלי בלילה, המקעקע עטף בניילון נצמד ואמר לי רק להחליף ולשים משחה ובלה בלה.
בבוקר קמתי וכל היד שלי שחורה! רצתי לכיור לשטוף את היד וממש נלחצתי שהקעקוע נהרס כי אף אחד לא דאג להגיד לי שזה מה שאמור לקרות 🤦‍♂️
סבתא שלי תרביץ לי עם חגורה אם תראה את הדיו על המצעים

באמת שחכתי להודות לך שאמרת לי שזה לא יכאב (; זה דיי אירוני שמה שעודד אותי לא לפחד מהכאב היה שבחורה עשתה באותו מקום ולא כאב לה :D

באמת שחכתי להודות לך שאמרת לי שזה לא יכאב (; זה דיי אירוני שמה שעודד אותי לא לפחד מהכאב היה שבחורה עשתה באותו מקום ולא כאב לה :D
חחח בכיף 😃
סבתא שלי תרביץ לי עם חגורה אם תראה את הדיו על המצעים
זה לא יצא למצעים, זה ''נלכד'' בניילון נצמד.. פשוט הכל היה שחור ולחטוף התקף לב על הבוקר זה לא כיף חחח

יש הבדל בין המקעקעים כשרוצים לקעקע כמה משפטים או כל עוד זה לא ציור לא משנה אצל מי עושים ?
תודה.

יש הבדל בין המקעקעים כשרוצים לקעקע כמה משפטים או כל עוד זה לא ציור לא משנה אצל מי עושים ?
תודה.
עדיף אצל מישהו שהוא סטרילי ועם ניסיון, אבל לא לאיזה תותח שיקח המון כסף והמון זמן לקבוע תור. (לדוגמא קיפוד ושון טאטו)

אני לא מבין גדול, רדיקל בדיזנגוף כדאי מבחינת מחיר\סטריליות\איכות?
לא משנה לי לשלם קצת יותר למשהו לכל החיים.
תודה

אני לא מבין גדול, רדיקל בדיזנגוף כדאי מבחינת מחיר\סטריליות\איכות?
לא משנה לי לשלם קצת יותר למשהו לכל החיים.
תודה
עשיתי שם אתמול אצל שחר, באמת אחלה של בחור. הסביר לי הכל, עזר ועשה הכל בדיוק כמו שרציתי.
לקח לי 450 שבשון טאטו רצו לקחת לי 650 לא כולל סקיצה.
ממליץ עליו מאד.
יש גם את ויז'ן טאטו בבית המלאכה יש שם אחד סניר, הוא גם תותח עם מחירים הוגנים.

• פותח/ת השרשור
סשן ראשון
שעתיים של צרחות...וזה רק הסוף של ההתחלה ג'יזס..היא עוברת שוב על הגלובוס?!למה?!@!

10468106_474629702671753_2157927566541015598_n.jpg

אחלה קעקוע - גם אידיאולגיה ואחלה תמונה. יש לי בדיוק כזה ציור בחדר:
הצייר הוא BORIS VALLEJO מי שמתעניין ומה שעוד מעניין שאישתו דיגמנה בשבילו הרבה פעמים כגיבורת על וכו וכך היא נראת: http://static.comicvine.com/uploads/original/1/15776/933453-julie.jpg (כשהיא צעירה), אחלה קעקוע תפרסם עידכונים

קבצים מצורפים

• CAM01717.jpg
    CAM01717.jpg
    KB 77.5 · צפיות: 186
  • פותח/ת השרשור
תגידו חברים, ביום ראשון אוכל להתאמן כבר עם חגורה?אם לא אז מתי בערך?

תגידו חברים, ביום ראשון אוכל להתאמן כבר עם חגורה?אם לא אז מתי בערך?
לא ממליץ לך.. איך אתה מטפל בו? בבוקר ובערב תשטוף אותו עם סבון ומים, תנגב ותמרח משחה (וי-טה מרפן או בפנטן+)בצהריים תמרח משחה בלי לשטוף.
ככה אני טיפלתי בו. היום היה אמור להיות היום האחרון של ההחלמה 😃
בהצלחה גבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית