הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עושה קעקוע

• פותח/ת השרשור
לא ממליץ לך.. איך אתה מטפל בו? בבוקר ובערב תשטוף אותו עם סבון ומים, תנגב ותמרח משחה (וי-טה מרפן או בפנטן+)בצהריים תמרח משחה בלי לשטוף.
ככה אני טיפלתי בו. היום היה אמור להיות היום האחרון של ההחלמה 😃
בהצלחה גבר.
מטפל זה מילה גדולה למחבק את עצמי בתנוחה עוברית ובוכה.
בגדול אני מורח 3 פעמים ביום ויטה מרפן.. לא משפשף, מסתובב בלי חולצה שינשום

בגדול אני מורח 3 פעמים ביום *אין לציין חנויות מחו"ל באתר* מרפן.. לא משפשף, מסתובב בלי חולצה שינשום
תשטוף אותו בבוקר ובערב, זה חשוב כי הקעקוע מגליד כל הזמן. יהיה בסדר לי אישית ההחלמה היית סיוט בגלל המיקום..
(הסתובבתי בלי תחתונים חח)

• פותח/ת השרשור
תשטוף אותו בבוקר ובערב, זה חשוב כי הקעקוע מגליד כל הזמן. יהיה בסדר לי אישית ההחלמה היית סיוט בגלל המיקום..
(הסתובבתי בלי תחתונים חח)
ג'יזס..וכמה זמן זה כבר מחלים לך?זה משנה אם אני שוטף עם מים קרים או חמים?
השאלה עדיין עומדת בעינה אם אני אוכל להרים עם חגורה ביום ראשון או לא חח הבנתי שהיום יומיים הראשונים זה מה שקריטי..
באופן מוזר לא יורד לי דיו בינתיים ולא כלום :X

ג'יזס..וכמה זמן זה כבר מחלים לך?זה משנה אם אני שוטף עם מים קרים או חמים?
השאלה עדיין עומדת בעינה אם אני אוכל להרים עם חגורה ביום ראשון או לא חח הבנתי שהיום יומיים הראשונים זה מה שקריטי..
באופן מוזר לא יורד לי דיו בינתיים ולא כלום :X
זה מוזר, הקעקוע אמור להפריש נוזלים. תשטוף עם מים פושרים חמימים, אבל אל תוותר על זה, זה חשוב.
תנסה לא לזיע על הקעקוע. ואני לא ממליץ להרים עם חגורה בראשון. החלמה היא בעיקרון שבועיים עד שהקעקוע מקלף לגמרי.
אבל במיקרה שלך מיד אחרי החלמה תבוא עוד אחת חח בהצלחה אתה צריך אותה XD

• פותח/ת השרשור
זה מוזר, הקעקוע אמור להפריש נוזלים. תשטוף עם מים פושרים חמימים, אבל אל תוותר על זה, זה חשוב.
תנסה לא לזיע על הקעקוע. ואני לא ממליץ להרים עם חגורה בראשון. החלמה היא בעיקרון שבועיים עד שהקעקוע מקלף לגמרי.
אבל במיקרה שלך מיד אחרי החלמה תבוא עוד אחת חח בהצלחה אתה צריך אותה XD
יכלת לוותר על החלק הזה אחי. באמת.

זה בסדר שאין לך הפרשה של דיו, אלו רק הקווי מתאר.(זה אמור גם להפסיק לכאוב היום או מחר)
המון בהצלחה עם ההתמודדות אחרי הצביעה...

נ.ב אתה יכול לספר בקצרה מה הרעיון מאחורי "who is john glat"

בגדול אני מורח 3 פעמים ביום *אין לציין חנויות מחו"ל באתר* מרפן.. לא משפשף, מסתובב בלי חולצה שינשום
מה הקשר בין קעקוע בצלעות ללשפשף 🙄 ?

אני צריך להתחיל לעבוד על שלי שהוא בעצם המשך של קעקוע שיש לי כבר ביד, אבל אני עדיין מתלבט ועדיין חושב על רעיונות. הנה הסקיצה למי שאכפת ממני:

kngznm4mjdfu.jpg

אמור להתפרס על היד קדמית\אאמצע וכתף מעט (לא עובר את המרפק)

זאת הייתה סקיצה מאוד בסיסית וראשונית ד"א, נעשתה בכמה דקות רק לדמות את הרעיון

אצלי התמונה דיי קיימת
זה ציור של עלים כאלה וגבעול עם קוצים וכנפיים או משהו...
קיצר צמחייה

• פותח/ת השרשור
זה בסדר שאין לך הפרשה של דיו, אלו רק הקווי מתאר.(זה אמור גם להפסיק לכאוב היום או מחר)
המון בהצלחה עם ההתמודדות אחרי הצביעה...

נ.ב אתה יכול לספר בקצרה מה הרעיון מאחורי "who is john glat"
תודה על המידע הרגעת אותי
אני יכול לחגור לדעתך באימון של יום ראשון?

ג'ון גאלט זוהי דמות מרכזית מהספר מרד הנפילים. אחד הספרים שהכי השפיעו עליי, מהסופרות שהכי השפיעו עליי...בזכותה נפתחתי לאידאולוגיה הקפיטליסטית וכיום אני חבר בתנועה הליברטנית הישראלית 😃
נשמע קצת מעפן אבל זה די סמלי בשבלי

נערך לאחרונה:
לא נראה לי שמישהו יוכל לענות לך לגבי החגורה.
חכה ליום ראשון ותראה איך העור מגיב, אולי תתחיל להתקלף, אולי עדיין אדמומי ואולי הכל יהיה פיקס

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שמישהו יוכל לענות לך לגבי החגורה.
חכה ליום ראשון ותראה איך העור מגיב, אולי תתחיל להתקלף, אולי עדיין אדמומי ואולי הכל יהיה פיקס
אם זה לא מתקלף אז אני יכול לחגור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית