הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עושה קעקוע

מואהאהאה
10384670_481114912023232_8901901412538604657_n.jpg

מבוסס על ספר שקראתי...מרד הנפילים.
והמשפט בפנים הוא של בן פרנקלין

באמת עשית קעקוע על ספר? קצת מפגר לא?
אם כבר עושים קעקוע, עושים זאת בשביל שאנשים יראו.
אין דבר כזה לעשות בשביל עצמך כי לא סתם יש את הצורך הזה

אז שימרח טיפקס ולהתחיל מחדש?

מה הקשר? זה דעה שלי לקעקועים הבאים אם הוא ירצה לעשות
אין לי קעקוע אבל לדעתי אתה טועה. אדם גם יכול להביא עמדה בעזרת קעקוע. הקעקוע מסמל את מה שאדם מרגיש לגבי משהו(פה זה ממשלה,החופש שאנשים נותנים כדי לקבל "ביטחון",האילוזיה של הבטחון(כיפת ברזל לדוגמא) והערכים שעומדים מנגד זה.
צום- פעולה פשוטה של אי אכילה- אבל אצל גנדי הצום הארוך(40 יום) סימל את המאבק הצודק שלו והפנימי שלו נגד הממשל הבריטי.
אני מבין את הצורך בשיתוף של הקעקוע.
ברוסיה עבריינים מקעקיים את עצמם בהתאם לפשע שלהם למשל חתול שחור זה גנב. כיפות ברזל על הכתף מהווה ותק של 5 שנים בכלא. כוכבים על הכתפיים משמעותם שהגנב (VOR ככה קוראים לעבריינים) לא יפול בעיני הממשלה.
לקעקועים משמועיות רבות, לדעתי אם VOSEGUS נתקל בהרבה התנגדות,שנאה,אפטיות מצד הרשיות: שזה כולל את המשטרה,צהל ביטוח לאומי וכו, או שהם לקחו לו את החופש הבסיסי שלו(חופש לעשות מה שאתה רוצה מבלי לפגוע באף אחד נגיד כמו עבירות סמים או "העלמת מס") , או שזיינו אותו בכלא צבאי בגלל ש"חוק זה חוק". או שהשוטרים תפסו ועשו בו לינץ מהצד, או שהביטוח לאומי סוחט ממנו כסף כשהוא עבד בשחור).
הוא יכול להסכים עם הדעות האלה ולכן הוא מפרסם את האמרה המפורסמת של גפרסון.
העניין פה הוא ההזדהות האידיאולוגית שיש לו עם האמרה על החופש והבטחון.
כמו שלאנרכיסים יש A,לפאנקים גולגולות,לבייקרים נשים שזיינו,להיפים הגראס,ללאומנים דגל של המדינה,למורעלים סימן של יחידה,ולמטומטמים עם הלהבות על הידיים שרק הם יבינו למה הם עשו את זה.

מה איכפת לך למה הוא עשה קעקוע על ספר? אולי הספר השפיע לו בצורה מאוד חיובית על החיים שלו?

מה איכפת לך למה הוא עשה קעקוע על ספר? אולי הספר השפיע לו בצורה מאוד חיובית על החיים שלו?
הוא פתח אשכול, אני מביע דעה.
ולפי דעתי בגלל ספר לא עושים קעקוע, ולא צריך קעקוע בשביל לזכור את זה או לחרוט
אין לי קעקוע אבל לדעתי אתה טועה. אדם גם יכול להביא עמדה בעזרת קעקוע. הקעקוע מסמל את מה שאדם מרגיש לגבי משהו(פה זה ממשלה,החופש שאנשים נותנים כדי לקבל "ביטחון",האילוזיה של הבטחון(כיפת ברזל לדוגמא) והערכים שעומדים מנגד זה.
צום- פעולה פשוטה של אי אכילה- אבל אצל גנדי הצום הארוך(40 יום) סימל את המאבק הצודק שלו והפנימי שלו נגד הממשל הבריטי.
אני מבין את הצורך בשיתוף של הקעקוע.
ברוסיה עבריינים מקעקיים את עצמם בהתאם לפשע שלהם למשל חתול שחור זה גנב. כיפות ברזל על הכתף מהווה ותק של 5 שנים בכלא. כוכבים על הכתפיים משמעותם שהגנב (VOR ככה קוראים לעבריינים) לא יפול בעיני הממשלה.
לקעקועים משמועיות רבות, לדעתי אם VOSEGUS נתקל בהרבה התנגדות,שנאה,אפטיות מצד הרשיות: שזה כולל את המשטרה,צהל ביטוח לאומי וכו, או שהם לקחו לו את החופש הבסיסי שלו(חופש לעשות מה שאתה רוצה מבלי לפגוע באף אחד נגיד כמו עבירות סמים או "העלמת מס") , או שזיינו אותו בכלא צבאי בגלל ש"חוק זה חוק". או שהשוטרים תפסו ועשו בו לינץ מהצד, או שהביטוח לאומי סוחט ממנו כסף כשהוא עבד בשחור).
הוא יכול להסכים עם הדעות האלה ולכן הוא מפרסם את האמרה המפורסמת של גפרסון.
העניין פה הוא ההזדהות האידיאולוגית שיש לו עם האמרה על החופש והבטחון.
כמו שלאנרכיסים יש A,לפאנקים גולגולות,לבייקרים נשים שזיינו,להיפים הגראס,ללאומנים דגל של המדינה,למורעלים סימן של יחידה,ולמטומטמים עם הלהבות על הידיים שרק הם יבינו למה הם עשו את זה.
שאלה, אם לא היית קורא את ההסבר שלו, היית מבין את עמדתו או למה הוא בחר דווקא את הקעקוע הזה?

הוא פתח אשכול, אני מביע דעה.
ולפי דעתי בגלל ספר לא עושים קעקוע, ולא צריך קעקוע בשביל לזכור את זה או לחרוט

שאלה, אם לא היית קורא את ההסבר שלו, היית מבין את עמדתו או למה הוא בחר דווקא את הקעקוע הזה?
כן. בגלל שחויתי הרבה חרא מצד הרשויות, ואני יודע מהו ערכו של החופש כי בעבר לקחו לי אותו.
רק אנשים שנתקלו בזה יבינו את הקעקוע- אנשים ליברלים,משכילים,היסטוריונים,עבריינים ובעצם כל בן אדם שהמשטר התעלל בו.( השאלה לא במי התעלל אלא עד כמה כי לרוב אנחנו מחליטים עד כמה המדינה יכולה להתערב לנו בחיים,ליצור חוקים,מערכות,איגודים,קבינטים שבסופו של דבר כולאים אותנו בסוג של מטריצה שבה אנחנו חיים כעכברים בלי יכולת לשנות ולחשוב בעצמנו.

אבל כן לרוב אף אחד לא יבין מה זה האטלס הזה עחיי.
כמו שסאחים או אנשים שלא עשו סמים קלים(לסד,טיפות,מדמא,מסקלין,פיוטי) יראו קעקוע של קנאביס על היפי מזוקן ויחשבו שהוא .. היפי מזוקן, ולא באמת יבינו את אמונתו,מאבקו,דרך חייו,עברו ועתידו.
קעקוע מהווה סוג של מחאה שקטה ממש כמו צום (של הערבוש בכלא למרות שעכשיו יצא חוק שאומר שאפשר להכפות עליהם אינפוזיה).
לפי הקעקוע אתה מבין איזה אדם עומד מולך,מה הוא עבר,מה השקפת עולמו ואולי גם איך תהיה "מערכת יחסים" ביניכם. אם זה אדם עם אותה השקפה, רוב הסיכוים אתה תזהה עם הקעקוע ותהפכו לחברים, או שתבין שבאו לחסל אותך עבריינים כשתראה את העקרב על היד שלו.
הקעקוע היחידי שאני לא מבין זה קעקוע של אישה או השם שלה- אולי בגלל שלא הייתי עם בחורה שהייתי מצלק את עצמי בשביל.. מערכת היחסים או לא יודע מה.
את הקעקוע הזה ספציפית אני מעריך בגלל שהוא לא סתם סימן. והמשמעות שלו יותר מורכבת.. מנגיד דוב על מאמן רוסי בגלל שהוא נראה כמו.. דוב..

כן. בגלל שחויתי הרבה חרא מצד הרשויות, ואני יודע מהו ערכו של החופש כי בעבד לקחו לי אותו.
רק אנשים שנתקלו בזה יבינו את הקעקוע- אנשים ליברלים,משכילים,היסטוריונים,עבריינים ובעצם כל בן אדם שהמשטר התעלל בו.( השאלה לו במי התעלל אלא עד כמה כי לרוב אנחנו מחליטים עד כמה המדינה יכולה להתערב לנו בחיים,ליצור חוקים,מערכות,איגודים,קבינטים שבסופו של דבר כולאים אותנו בסוג של מטריצה שבה אנחנו חיים כעכברים בלי יכולת לשנות ולחשוב בעצמנו.
אבל כן לרוב אף אחד לא יבין מה זה האטלס הזה עחיי.
כמו שסאחים או אנשים שלא עשו סמים קלים(לסד,טיפות,מדמא,מסקלין,פיוטי) יראו קעקוע של קנאביס על היפי מזוקן ויחשבו שהוא .. היפי מזוקן, ולא באמת יבינו את אמונתו,מאבקו,דרך חייו,עברו ועתידו.
קעקוע מהווה סוג של מחאה שקטה ממש כמו צום (של הערבוש בכלא למרות שעכשיו יצא חוק שאומר שאפשר להכפות עליהם אינפוזיה).
לפי הקעקוע אתה מבין איזה אדם עומד מולך,מה הוא עבר,מה השקפת עולמו ואולי גם איך תהיה "מערכת יחסים" ביניכם. אם זה אדם עם אותה השקפה, רוב הסיכוים אתה תזהה עם הקעקוע ותהפכו לחברים, או שתבין שבאו לחסל אותך עבריינים כשתראה את העקרב על היד שלו.
הקעקוע היחידי שאני לא מבין זה קעקוע של אישה או השם שלה- אולי בגלל שלא הייתי עם בחורה שהייתי מצלק את עצמי בשביל.. מערכת היחסים או לא יודע מה.
את הקעקוע הזה ספציפית אני מעריך בגלל שהוא לא סתם סימן. והמשמעות שלו יותר מורכבת.. מנגיד דוב על מאמן רוסי בגלל שהוא נראה כמו.. דוב..
סבבה אחי מכבד את התגובה שלך, אבל לכל אחד יש השקפת עולם אחרת על קעקועים
לדוגמא אני חושב שזה קישוט לגוף ולא נתפס יותר מדי על משמעות
לפי דעתי זה כמו האנשים שעושים פסקה על הגוף, אנשים לא באמת יקראו זאת

סבבה אחי מכבד את התגובה שלך, אבל לכל אחד יש השקפת עולם אחרת על קעקועים
לדוגמא אני חושב שזה קישוט לגוף ולא נתפס יותר מדי על משמעות
האם אתה גם חושב שבגדים לא מהווים סוג של "אזהרה" או "משמעות"? כי הרי בדיעבד זה הגיוני שאנחנו כבני אדם נפחד ממישהו עם מסכה, שנראה כמו הומלס,עבריין,דלוק יתר על המידה,אולי חמוש(מדים של שוטר). למה לדעתך אדם שעושה קעקוע(בשביל עצמו כי מי עושה את זה בשביל החברה), ירצה לעשות קעקוע סתם?
אם תראה לדוגמא אדם בגקט מעור,בעל קרחת,עם קעקוע של נחש על האגרוף.. אתה לא תבין שהאדם עשה את הקעקוע לא בכדי קישוט?
או אדם שחי חיים מהירים: בחורות,הימורים,סמים כבדים,כסף וסיכונים.. בעל קעקועים המסמלים את.. עולמם.
לעשות קעקוע בלי משמעות זה כמו להתלבש כמו הומלס ולצפות מהחברה שלא תלעג על זה.
הדעה שלי לקעקועים "אידיאולוגים" היא חיובית, אני מעריך אנשים בעלי עמדה,החלטתיים.. אבל אנשים שעושים קעקוע כי זה יפה או מגניב .. הם מוזרים באותה צורה כמו הגברים שמגדילים לעצמם את הזין כשהכל בסדר איתם.

"הכותב" כעת דלוק לכן אחרי יומיים אולי ישכח מה שרשם :PP

כשהספר מסמל שינוי במחשבה היומיומית שלך, שינוי בעמדות שלך..כשהספר פתח לך תחום עניין עצום..
הספר הזה הוא אולי אחד הספרים הכי משמעותיים שיצא לי לקרוא והוא השפיע עליי מאוד.
לכן, רציתי לקעקע את האידאולוגיה הזאת על עצמי..פחות מעניין אותי מה ומי רואה את זה..הסבירות שמישהו יבין-נמוכה

הרבה אנשים בפורום כותבים לפעמים תגובות מפגרות, אבל זו בהחלט הזוכה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית