הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של המזוכיסט( לוג קורטה) [הוסר]

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
התחילו לי כאבים חדים בזמן סטים בצד הימני של הפלג גוף תחתון, על גבול האגן והגב תחתון, בזמן סקוואט שהלכו וגברו אחרי כל אימון עד שיום אחד בבום חשתי דקירות וכאבים ממש ממש חדים באותו אזור ומאז במשך חודשיים-שלוש כל פעם שכרעתי חשתי כאבים חדים באזור שלא עברו והאזור היה מפמפם מאוד אחרי סטים קטנים של סקוואטים והיה אפילו מתפשט לכל הרגל\צד. הייתי כמעט מוגבל מלהזיז את האגן\גב תחתון כמעט לגמרי במשך כמה ימים, זה לא ברור לי למה אבל פשוט הרגשתי חולשה. עברתי הרבה חרא בשביל להחלים מזה

• פותח/ת השרשור
התחילו לי כאבים חדים בזמן סטים בצד הימני של הפלג גוף תחתון, על גבול האגן והגב תחתון, בזמן סקוואט שהלכו וגברו אחרי כל אימון עד שיום אחד בבום חשתי דקירות וכאבים ממש ממש חדים באותו אזור ומאז במשך חודשיים-שלוש כל פעם שכרעתי חשתי כאבים חדים באזור שלא עברו והאזור היה מפמפם מאוד אחרי סטים קטנים של סקוואטים. עברתי הרבה חרא בשביל להחלים מזה
מה עשית?

אפשר לקרוא את כל הסדר הכרונולוגי בלוג שלי על איך בסופו של דבר הגעתי אל הבעיה אחרי המון חקירות. ברור לי שהיה לי דלקת בפריפורמיס שהשפיע על כל הצד, ולקחו הרבה, הרבה מתיחות ופואם רולים מאוד מאוד ספציפים על האזור ו\או שקשורים לפריפורמיס בשביל "להחלים"

• פותח/ת השרשור
אפשר לקרוא את כל הסדר הכרונולוגי בלוג שלי על איך בסופו של דבר הגעתי אל הבעיה אחרי המון חקירות. ברור לי שהיה לי דלקת בפריפורמיס שהשפיע על כל הצד, ולקחו הרבה, הרבה מתיחות ופואם רולים מאוד מאוד ספציפים על האזור ו\או שקשורים לפריפורמיס בשביל "להחלים"
תוכל לפרט או להפנות אותי להודעה המדוברת?

סמולוב למתקדמים מפלצות מוזרקים או סתם מיואשים שבא להם להתאבד על בנץ'. אד קואן נראה לי מתאים לכולם בעקרון
לא חושב שזה תנאי ללכת על סמולוב ג'וניור.
חוץ ממני...אני מאמן עוד 2 אנשים לפי התוכנית הזאת, התחלנו מנמוך במשקלים וזה עושה פלאים...גם מסה מכובדת מתקבלת מהתוכנית.

לא חושב שזה תנאי ללכת על סמולוב ג'וניור.
חוץ ממני...אני מאמן עוד 2 אנשים לפי התוכנית הזאת, התחלנו מנמוך במשקלים וזה עושה פלאים...גם מסה מכובדת מתקבלת מהתוכנית.
ואיך אתה משלב סקוואט/דדליפט ? (את זה טום מהקריות לא?)

תוכל לפרט או להפנות אותי להודעה המדוברת?
אני מאמין שאתה לא צריך לקרוא יותר מדי על מה שקרה לי אלא סה"כ על איך שטיפלתי בפריפורמיס, אם אתה רוצה אני אכין פוסט גדול על זה כי אני רואה הרבה חברס שחוטפים דברים דומים ומתקשים להחלים\לאבחן

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שאתה לא צריך לקרוא יותר מדי על מה שקרה לי אלא סה"כ על איך שטיפלתי בפריפורמיס, אם אתה רוצה אני אכין פוסט גדול על זה כי אני רואה הרבה חברס שחוטפים דברים דומים ומתקשים להחלים\לאבחן
כן , אני אשמח

• פותח/ת השרשור
אימון מהיום , בנצ:

Bench 97.5 2×8
Close 85 1×8 1×7
Incline 77.5 2×8
Pull ups bw+18 5×5
Biceps +triceps 3×10

במחשבון אורגינל היה כתוב עליון 80 , אבל הפעם החלטתי להקשיב לגופי ולא להתעלם מכאב מרפק ולחפש תרוצים ומחקרים ולעשות 77.5 שידעתי שיעלה בוודאות.

• פותח/ת השרשור
אימון דדליפט:

60 100 140 160 ×5 conventional deadlift

60 80 80 ×8 romanian deadlift

עד ה140 הכל הלך חלק , ב160 הרגשתי כאב באיזור הפציעה , לא כאב מטורף אבל כאב . כנראה קפצתי יותר מידי.

• פותח/ת השרשור
אימון אתמול (שישי)

Bench 102.5 1x8 1x7
Close grip 90 2x8
Incline 80 2x8
Ring pull ups bw 1x10
lats pull down 3x10
machin row 3x8

שבועיים של נפח גבוה , מרגיש קצת מותש , אך זה הגיוני .

מיום שלישי מתחילים חמשיות ואולי גם אכניס אימונים קלים יותר.

• פותח/ת השרשור
אימון מהיום:

squat:
bar x25
40x25
50x25
60x25
תאומים ושוקים 2X20

בין כל סט וסט, היה ראמבל רולר , לקרוס ומתיחות לפריפורמיס.

לא היה כאב בכלל נראה שאני בדרך הנכונה .

למה כזה הרבה חזרות, מה העניין?
בשביל הפציעה?

כן בשביל הפציעה. יותר חשוב להזרים דם ובעיקר לזוז מאשר לשים משקל על המוט.

כן בשביל הפציעה. יותר חשוב להזרים דם ובעיקר לזוז מאשר לשים משקל על המוט.

תודה.

הזרמה של דם בצורה כזו, עדיפה על מנוחה מוחלטת?
לאיזה פציעות בעיקר משתמשים בהזרמת דם?

תודה.

הזרמה של דם בצורה כזו, עדיפה על מנוחה מוחלטת?
לאיזה פציעות בעיקר משתמשים בהזרמת דם?
כל פציעה
הזרמת\הגברת זרם הדם הינם הדרכים היחידות לטיפול בפציעות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית