אז איך זה קורה לאליהו ?כן קורטה...קל לי בנפח לא צריך יותר מדי מנוחה.
5 שעות זאת הגזמה פראית
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז איך זה קורה לאליהו ?כן קורטה...קל לי בנפח לא צריך יותר מדי מנוחה.
5 שעות זאת הגזמה פראית
סמולוב/קורטה/שייקו לוקח לי שעה וחצי אימון, בימים קשים שעתיים
פשוט נכנסים לסט כל 1.5 ד' ושמתעייפים כל 2 ד'
זה גם קשור לכושר, אם אתה בכושר אתה מתאושש מהר בין הסטים
המון המון בהצלחה איש יקר!אוקי אז ככה.
החלטתי לחזור לעלות במשקל , השגתי מה שרציתי פחות או יותר מהירידה הזאת במשקל וסיימתי את התוכנית הבולגרית.
החלטתי להתחיל את התוכנית קורטה 3X3 בהשראה של טום ואליהו(@Blast @zaptamaher ) שהדליקו אותי על התוכנית , וחיפשתי הרבה זמן תוכנית נפח איכותית , ככה שזה נשמע לי רעיון טוב.
במהלך התוכנית אעדכן את הלוג , וארשום בעיקר מחשבות לגבי האימונים .
הלוג בעיקר יעזור לי מנטלית לעבור את תקופת הנפח הלא פשוטה הזאת אך מאתגרת.
היום יום חמישי 9.10.14
התחלתי אימון טרום קורטה , בעיקר הסתגלות לנפח (בערך 56% יצא) על מנת "להסתגל" לנפח שיבוא עלי , מכיוון שעד עכשיו נתתי עצימות בלבד.
יום ראשון הקרוב יהיה תחילת הסבב רשמית.
ככל הנראה לאחר חשיבה מעמיקה אתכנן את בלוק הנפח בצורה כזו:
שבוע 1: 64%
שבוע 2: 67%
שבוע 3: 70%
שבוע 4: 72%
כאשר שבוע 3 ושבוע 4 נתונים לשינוי.
כרגע מנסה לתת לפחות שבוע ראשון בלי חגורה , מקווה גם לשרוד את השבוע השני ללא חגורה.
כמובן שכל התוכנית תראה בצורה כזו ,
3 פעמים בשבוע סקואט בנצ דדליפט במתכונת של 8 סטים של 5 חזרות.
ללא ספק זאת התחלה של מסע לא פשוט שלאחריו אמור לקטוף את הפירות.
לגבי הכנה לתחרות בחנוכה עוד לא החלטתי אם להתחרות זו חשיבה שאגבש בסוף שלב הנפח.
בהצלחה לי.
עקרונית בבנצ שמתי קצת יותר בערך 2 אחוז יותר , סקואט ודדליפט עושה כמו שכתבתי.בהצלחה, אתה משתמש באותם אחוזים לכל ההרמות ? אם כן זו טעות
בנצ בחישוב שלי יצא לי שבוע אחרון 110 , בהתחשב בזה שהשיא הוא 140 נשמע לי ראלי.דדליפט האחוזים גבוהים מדי
סקוואט בערך בסדר (אני הייתי הולך טיפה נמוך יותר)
ובנצ' נמוך מדי גם אם אתה מוסיף עוד 2% לדעתי תוסיף משהו כמו 6%
כן לא חישבתי בדיוק את האחוזים בבנצ פשוט הצבתי RM 1 גבוה יותר במחשבון(הכנתי לזה מחשבון שיעשה לי סדר בראש)סקוואט רשמתי בסדר, דדליפט נראה לי גבוה מדי, יותר מדי נפח במשקל כבד מדי.
בנצ 74 אחוז מ140 זה 103
78 אחוז זה 110 ~
במידה ומבצעים "יותר מדי נפח במשקל כבד מדי", (למשל BBB באחוזים יחסית גבוהים) אבל מסיימים בהצלחה את כל האימון, מדוע זה לא טוב?דדליפט נראה לי גבוה מדי, יותר מדי נפח במשקל כבד מדי.
לרוב האנשים מאוד קשה להתאושש מנפח בדדליפט, זה יביא דלקות בגב ושבירה של טכניקה (זה לפחות מה שאני יודע)במידה ומבצעים "יותר מדי נפח במשקל כבד מדי", (למשל BBB באחוזים יחסית גבוהים) אבל מסיימים בהצלחה את כל האימון, מדוע זה לא טוב?
מזל שאני סוס אה?לרוב האנשים מאוד קשה להתאושש מנפח בדדליפט, זה יביא דלקות בגב ושבירה של טכניקה (זה לפחות מה שאני יודע)
במידה ואתה בנאדם ש"מושך ישר" אתה תפיק הרבה יותר מ-160X5 עם גב פלס מאשר 170X5 עם גב עגול מאוד.