עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע אם הקפיצה חדה , היות ויצאתי מגרעון שלילי, אבל לא השמנתי מי יודע מה ויש גם תוספת של הקראטיןהתמורה הגופנית מאוד קורצת ומעניינת.
לא עלית במשקל בצורה מהירה מדי ? מ 94 ל 100 תוך שבועיים?
סחטיין על המלחמה בכל הסטים. נשמע לא פשוט בכלל.
לא יודע אם הקפיצה חדה , היות ויצאתי מגרעון שלילי, אבל לא השמנתי מי יודע מה ויש גם תוספת של הקראטין
ואתה לא רץ לשירותים בגלל הקפאין?אימון 7\12 , כן עוד 5 אימונים לזוועה שנקראת קורטא.
סקואט:
182.5
8 סטים של 5 חזרות
היה קשה , באתי לא בראש לאימון , אבל אין תירוצים עשיתי מה שצריך לעשות , לא יודע איך בשלישי וחמישי אני עושה אותו דבר מעדיף שלא לחשוב על זה כרגע , זו בעיה של דר ביום שלישי לא בעיה שלי.
בנצ:
110
8 סטים של 5 חזרות
שיא חדש לנפח , השיא הישן 105 5X5 , מרוצה מאוד מרגיש חזק ובריא באיזור של הרצועות כתפיים , שישאר ככה .
היה מעט כבד אבל סגרתי את כל הסטים ואני מרוצה על כך .
דדליפט:
177.5
8 סטים של 5 חזרות
דווקא כאן הופתעתי לטובה , לא היה קשה כל כך , שרדתי את זה כמו גדול מרגיש שהגב שלי ניהיה ברזל.
15 דקות אירובי , מנסה לשמר קצת את היכולת האירובית , זה עוזר להתאוששות טובה בין הסטים.
מרגיש חזק וגדול מתמיד , מרוצה מהתוכנית, עוד 5 אימונים.. עוד 5 !
במהלך כל אימון אני שותה 80 גרם סוכר ענבים עם ליטר וחצי של מים+כדור קפאין בתחילת האימון +חצי כדור קפאין לקראת אמצע הבנצ'
שייק הקובה ?במהלך כל אימון אני שותה 80 גרם סוכר ענבים עם ליטר וחצי של מים+כדור קפאין בתחילת האימון +חצי כדור קפאין
לא רץ לשום מקום , אחרי אימון קורטא אתה מתפלל להצליח לזחולואתה לא רץ לשירותים בגלל הקפאין?
לא כבד לך השייק הזה?ני האימון הייתי ממליץ לעשות את
הכפייה דתית שלי עובדת?מתפלל
כתב סתרים?סוף שבוע 3, פשוט מפורק אבל מבסוט
האימון אתמול.
![]()
סוף שבוע 3, פשוט מפורק אבל מבסוט
האימון אתמול.
![]()