- פותח/ת השרשור
יש אבל זה הרבה אבל הרבה יותר נוח.אין לך איזה פלאפון חכם אפליקציה משהו כדי שתוכל לרשום את המשקלים שלך ?
חבל על הדפים .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש אבל זה הרבה אבל הרבה יותר נוח.אין לך איזה פלאפון חכם אפליקציה משהו כדי שתוכל לרשום את המשקלים שלך ?
חבל על הדפים .
אחלה משקלים דר ,שבוע 4 אימון 1 ( אימון 9/12)
כפי שזה נשמע, עוד 2 אימונים לסיוט הזה שנקרא נפח קורטא.
סקואט 187.5 8 סטים של 5
דווקא באופן מפתיע עלה סבבה, כבד אבל לא כואב.
מרגיש את העומס כפי שאמור ליהיות, עוד 2 סקואטים ודי.
בנצ 112.5 8 סטים של 5
מדהים פשוט מדהים, איך התחזקתי ככה בבנצ, השיא שלי הוא פאקינג 115 לחמשייה אחת, נתתי כבר 112.5 ל8 חמשיות אומנם היה קצת קשה אבל הכל עלה ומאמין שיש אפילו עוד טיפה, חמישי כבר צפוי לכל חזרה שתרגיש כמו סינגל .
דדליפט 182.5 8 של 5
כאן כבר הסבל מתחיל, המשקל לא כבד אבל כל חזרה מרגישה כמו נצח מלווה בכאבי שרירים ודומס תמידי.
אופנים 10 דקות , סאוונה רטובה 10 דקות
נטו בשביל להתאושש ולהחזיר חוליות למקום, תחושה נהדרת אחרי אימון כל כך מפרך.
יאלה עוד 2 אימונים !
לגבי משקל גוף עדכני הוא 101, מרגיש כבד וכבר הבטן יצאה אחוצה אבל אין ברירה ידעתי לאן אני נכנס תוכנית כזאת מכריחה אותך לאכול אתה כל הזמן רעב.
לגבי התחרות בדצמבר אני שוקל את זה לחיוב תלוי איך ילך הבלוק נפח, אם כן אז חד משמעית עד 110.
ומשם זה מדרדר לSHW...בטוח שזה מה שאתה רוצה?אם כן אז חד משמעית עד 110
חד משמעית 531 זאת לא תוכנית לבנצ.אחלה משקלים דר ,
תגיד שעשית 5/3/1 הבנץ שלך השתפר ? אני ממש תקוע אני רוצה לנסות joker set מה אתה אומר ?
חד משמעית 531 זאת לא תוכנית לבנצ.
לסקואט ודדליפט מדהימה
קורטא תוכנית שהבלוק נפח שלה יחסית פשוט , תכתוןב אחוזים ותעשה 8 של 5כל הכבוד , קורטא נשמע ממש שואה
תוכל לתת הסבר קצר על בלוק העצימות ?
איך מתבטאת ההתחזקות מבלוק הנפח , בבלוק העצימות ?
ממש מעניין אותי לדעת קצת על התוכנית הזו
ואיך מתבטאת ההתקדמות שלך במשקלי העבודה ?קורטא תוכנית שהבלוק נפח שלה יחסית פשוט , תכתוןב אחוזים ותעשה 8 של 5
מבחינת העצימות היא קצת בעיתית מכיוון שהיא דורשת תכנון מעמיק ונסיון אישי בבניית פיק.
לגבי העצימות אני לא סגור ב100%
אבל זה ילך משהו כזה:
שבוע הבא אותה מתכונת כמו של הנפח רק 8 סטים של 3
שבוע אחר כך אותו מתכונת רק 5 סטים של 3
ולאחר מכן אתחיל לתת דאבלים וסינגלים עם נפח מינמלי.
עוד לא סגור על זה ועוד לא סגור מה אעשה אחרי הקורטאואיך מתבטאת ההתקדמות שלך במשקלי העבודה ?
זה הולך מסבב לסבב ? אם כן בכמה מתקדמים?
187.5 סקואטמה היו המשלים אפ אפשר לשאול?
מרשים מאוד בהצלחה בעצימות !!187.5 סקואט
112.5 בנצ
182.5 דדליפט
תודה...אזדקק לזהמרשים מאוד בהצלחה בעצימות !!