הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ preworkout לא משפיע

sagi132

משתמש מתחיל
61
0
נק' מוניטין:
0
61
0
לפני כמה ימים קיבלתי C4 לקחתי סקופ אחד בהתחלה לא השפיע אחרי זה סקופ וחצי וגם לא השפיע היום לקחתי 2 וחצי סקופים אחרי שעתיים בערך שאכלתי וחצי שעה לפני אימון ועדיין זה לא משפיע
למה זה לא משפיע?

• פותח/ת השרשור
אולי בגלל זה אתה לא מרגיש
תתנזר מקפאין לשבועיים שלושה
ואז תחזור לקחת C4.
ולא לצרוך קפאין משום מקור אחר
אז במשך שבועיים לא לשתות שום קולה תה קפה ודברים כאלה?
אם לאחר השבועיים האלה זה עדיין לא ישפיע מה אתה ממליץ לעשות?

אז במשך שבועיים לא לשתות שום קולה תה קפה ודברים כאלה?
אם לאחר השבועיים האלה זה עדיין לא ישפיע מה אתה ממליץ לעשות?
אם עדיין לא תרגיש אז להמשיך את ההתנזרות לעוד שבועיים.
אם שוב לא תרגיש, תנסה pre workout אחר

• פותח/ת השרשור
אם עדיין לא תרגיש אז להמשיך את ההתנזרות לעוד שבועיים.
אם שוב לא תרגיש, תנסה pre workout אחר
עוד משהו בקשר לפריוורקאאוט גם את העיקצוצים של הבטא אלנין אני לא מרגיש יכול להיות גם בגלל שאני לא רגיש לקפאין או שזה לא קשור?

עוד משהו בקשר לפריוורקאאוט גם את העיקצוצים של הבטא אלנין אני לא מרגיש יכול להיות גם בגלל שאני לא רגיש לקפאין או שזה לא קשור?
אני מציע לך לעשות חיפוש בפורום בכל הנושא של pre wourkout למיניהם, קפאין, בטא אלאנין וכדומה

כי היו הרבה דיונים והמידע חוזר על עצמו.

זה יחסוך לך הרסה זמן בשאלת שאלות וקבלת תשובות. וגם אתה יכול לקבל תמונה כולל על הנושאים הללו.

אני אישית עניתי בכמה וכמה פוסטים על הנושאים הללו.

בכל מקרה, המינונים בדרך כלל בpre workout למיניהם יחסית נמוכים. וגם ההרגשה של העיקצוצים משתנה מאדם לאדם. אז יכול מאוד להיות שזו הסיבה לכך שאתה לא מרגיש.

אני למשל לוקח בטא אלאנין בנפרד כמות של 3-4 גרם ומרגיש מעט עקצוצים

• פותח/ת השרשור
אני מציע לך לעשות חיפוש בפורום בכל הנושא של pre wourkout למיניהם, קפאין, בטא אלאנין וכדומה

כי היו הרבה דיונים והמידע חוזר על עצמו.

זה יחסוך לך הרסה זמן בשאלת שאלות וקבלת תשובות. וגם אתה יכול לקבל תמונה כולל על הנושאים הללו.

אני אישית עניתי בכמה וכמה פוסטים על הנושאים הללו.

בכל מקרה, המינונים בדרך כלל בpre workout למיניהם יחסית נמוכים. וגם ההרגשה של העיקצוצים משתנה מאדם לאדם. אז יכול מאוד להיות שזו הסיבה לכך שאתה לא מרגיש.

אני למשל לוקח בטא אלאנין בנפרד כמות של 3-4 גרם ומרגיש מעט עקצוצים
אוקיי תודה על העזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית