הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט טכניקה

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home

רציתי לדעת האם יש בעיות כל שהם ו בטכניקה עדיין יש לי כאבים בגב תחתון בעת ההוצאה מהכלוב

לא ניתן לראות אבל אולי אתה לא ניכנס מכווץ מההתחלה מתחת למוט?
בכללי אולי אתה קורס קצת עם הגב ויורד טיפה מהר מדי? אני אישית אם אני יורד מהר בLB אני מאבד כיווץ
בכל מקרה חכה לתגובות של אחרים כי אני בעצמי לא בטוח בטכניקה שלי

• פותח/ת השרשור
לא ניתן לראות אבל אולי אתה לא ניכנס מכווץ מההתחלה מתחת למוט?
בכללי אולי אתה קורס קצת עם הגב ויורד טיפה מהר מדי? אני אישית אם אני יורד מהר בLB אני מאבד כיווץ
בכל מקרה חכה לתגובות של אחרים כי אני בעצמי לא בטוח בטכניקה שלי
איך להישאר מכווץ אם יש לך רעיון אשמח לשמוע

• פותח/ת השרשור
אני מרגיש תכאבים רק בעת שאני יוצא עם המוט
ועכשיו גם יש לי כאבים בעיקר בצד שמאל לפי דעתך זה דומס או פציעה

אני אישית לא מצליח לראות משהו בעייתי מהזווית הזו
דומס - כאב שורף ובאיזור כללי
פציעה - כאב חד במאיזור ממוקד

• פותח/ת השרשור
כואב לי ברוב הגב התחתון וברגללים ניראה לי זה דומס תודה על העזרה וניראה חי שאני לא מכווץ לא עשיתי את מה שרשמתה כי לא ידעתי ניסיתי חכווץ תגב תחתון בקיצור אימון הבא אני ינסה תודה על העזרה

• פותח/ת השרשור
אז מה ההמלצה היום יש לי כאבים באזור עצם הזנב ניראה לי היום אני יעשה או סקקואט קל או לא יעשה בכלל

קח נשימה עמוקה ו"תרים" ו"תוציא" את החזה החוצה.

ככה המוט לא יוריד אותך למטה ותוכל לתת לו קונטרה ולא לקרוס קדימה וגם תוכל להיות מכווץ.

תשאיר את כל האוויר בפנים ובעת העליה תנשוף החוצה.

אתה יכול להסתכל מטר קדימה ולמטה.

מי זה הסטלן שאומר לך להרים את הראש?
כשאתה מסתכל למטה אתה קורס קדימה מהסיבה הפשוטה שאתה מצד אחד עושה את הדבר הנכון, אבל שוכח שיש לזה תופעות לוואי - החזה העליות שלך קורס למטה וצריך לשמור עליו ישר וזקוף. מלבד זאת אתה צריך לכווץ את השכמות ולהרים מרפקים, אם אין לך גמישות במרפקים אז תחזיר רחב יותר (אבל שמור על הכיווץ) אחרת המרפקים שלך יפלו למטה באחיזה צרה.

• פותח/ת השרשור
הסטלן זה המאמן מוינגייט שלמד שבועיים הוא יכול לקפוץ לי עשיתי תטכניקה איך שרציתי
ותודה על העזרה
מי זה הסטלן שאומר לך להרים את הראש?
כשאתה מסתכל למטה אתה קורס קדימה מהסיבה הפשוטה שאתה מצד אחד עושה את הדבר הנכון, אבל שוכח שיש לזה תופעות לוואי - החזה העליות שלך קורס למטה וצריך לשמור עליו ישר וזקוף. מלבד זאת אתה צריך לכווץ את השכמות ולהרים מרפקים, אם אין לך גמישות במרפקים אז תחזיר רחב יותר (אבל שמור על הכיווץ) אחרת המרפקים שלך יפלו למטה באחיזה צרה.
יש לי כאבים דיי חזקים בגב תחתון כשאני עושה תנועה סיבובית באגן השאלה שלי האם היום לעשות סקוואט רגיל או קל והאם לפי דעתך זה פציעה או דומס

1. מי שיכול להגיד אם זה פציעה או דומס זה רק אתה

2. תגיד להוא עם הראש שיעזוב אותך

3. אתה לא מתאמץ בכלל להוציא חזה, הגיוני מאוד שיכאב לך הגב התחתון כי הוא לא נעול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית