הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרופ ומסטרון

יוסי46

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
אהלן חברה
התייעצתי איתכם לגבי הסייקל הנל
לגבי מינונינם 100 מ"ג כל יום אחא כלומר 300 בשבוע בסדר ?
מוסיף בpct קלן
סייקל שני שלי האם כדי להוסיף עוד משהו?

אהלן חברה
התייעצתי איתכם לגבי הסייקל הנל
לגבי מינונינם 100 מ"ג כל יום אחא כלומר 300 בשבוע בסדר ?
מוסיף בpct קלן
סייקל שני שלי האם כדי להוסיף עוד משהו?
150mg/eod לטסט פרופ ו-100mg/eod למסטרון הוא מינון אפשרי (מתחת לזה מתחיל להיות קצת נמוך מדי). השאלה היא מה המטרה?

• פותח/ת השרשור
מסה נקייה כח
כרגע עומד על 8 אחוז שומן מדדתי במכשיר מדוייק דאני לא זוכר את שמו כמו ביצה כזו שבודקת הכל אחוזי שומן שריר מים הכל

100mg eod = 350week
אחזק את התגובה של טום, העדיפות היא תמיד חומר בסיס גבוהה יותר מכול חומר אחר שיש בסייקל, למרות שעם מסטרון יכול להיות אחרת.
אפשר לשקול שימוש בחומר אנבולי כל שהו, בולדנון תהיה אופציה טובה מכיון שאין הרבה ספיחת נוזלים, חפש את הבולדנון מיקס, יש בו בולדנון קצר(ACEׂ) שפועל מהר ויתאים לסייקל שלך. אופציה נחמדה נוספת זה אולי להוסיף אנאבר, קשה להשיג חומר מקורי, ואם כבר תשיג אז לא זול.
גם NPP יכול ללכת מעולה בסייקל כזה.
הסייקל שכתבת הוא סייקל לא רע, לא יודע כמה באמת תצליח לעלות איתו, כמובן שזה יהיה תלוי במאזן הקלורי שלך, המאסטרון לא חומר הכי יעיל למטרות מסה וכו

1
חפש את הבולדנון מיקס, יש בו בולדנון קצר(ACEׂ) שפועל מהר ויתאים לסייקל שלך.
יגעת ומצאת תאמין... 😉
ברצינות, איזה מיקס (אצטט/סאפיונט/eq או אצטט/אנטט/eq)?
מי היצרן? האם המקור וטרינרי (ה-bulk, כלומר האבקה ממנה הוכן החומר) ואיך הביקורת?
בולדנון חומר מעולה, נותן מראה מאוד וורידי, הבעיה אחת עבורי היא שהוא עושה לי (ולרובנו) תיאבון של ממותה ככה שקשה לחטב כשכל יום מרוקנים מקרר.
הבעיה השניה קשורה במינון. כשהוא מגיע ב-100mg/ml ואני אוהב לפחות 800mg/week.
מה שכן הוא יתאים לך כי אתה נמצא מתחת ל 10 אש ואתה תראה תוצאות מימנו מראה נוקשה יותר
אתה צודק, אבל דיברנו על זה, מסטרון טוב להוספה באופן כללי גם אם לא נמצאים בשייפ מטורף. הוא מעלה ליבידו, אנטי אסטרוגני במידה ובניגוד לפרווירון שהאנזים 3hsd מונע אנבוליות שלו עבורו קבוצת המטיל ב-C2 הופכת אותו לעמיד למול 3HSD ולכן לאנבוליות יפה.
מסטרון ללא אסטר שמוצמד לו במקום האסטר מטיל ב-C17 (כלומר מכונה Methyl-Drostanolone במקום Drostanolone שהוא מסטרון) הופך את המסטרון לאוראלי ולסטרואיד חזק מאוד - סופרדרול.

יגעת ומצאת תאמין... 😉
ברצינות, איזה מיקס (אצטט/סאפיונט/eq או אצטט/אנטט/eq)?
מי היצרן? האם המקור וטרינרי (ה-bulk, כלומר האבקה ממנה הוכן החומר) ואיך הביקורת?
בולדנון חומר מעולה, נותן מראה מאוד וורידי, הבעיה אחת עבורי היא שהוא עושה לי (ולרובנו) תיאבון של ממותה ככה שקשה לחטב כשכל יום מרוקנים מקרר.
הבעיה השניה קשורה במינון. כשהוא מגיע ב-100mg/ml ואני אוהב לפחות 800mg/week.

אתה צודק, אבל דיברנו על זה, מסטרון טוב להוספה באופן כללי גם אם לא נמצאים בשייפ מטורף. הוא מעלה ליבידו, אנטי אסטרוגני במידה ובניגוד לפרווירון שהאנזים 3hsd מונע אנבוליות שלו עבורו קבוצת המטיל ב-C2 הופכת אותו לעמיד למול 3HSD ולכן לאנבוליות יפה.
מסטרון ללא אסטר שמוצמד לו במקום האסטר מטיל ב-C17 (כלומר מכונה Methyl-Drostanolone במקום Drostanolone שהוא מסטרון) הופך את המסטרון לאוראלי ולסטרואיד חזק מאוד - סופרדרול.
בדרך כלל הברנדים הם נדירים בבולדנון ולא תמצא אותם בארץ זה בטוח אלא רק בחול וגם מוגבל , לא כל ה ug מתעסקים עם הברנד הזה , והברנד היחידי שמצאתי הוא :
cypionate
undeclyenate
isocarpoate
decanoate
זה בולדנון 400

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית