עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
150mg/eod לטסט פרופ ו-100mg/eod למסטרון הוא מינון אפשרי (מתחת לזה מתחיל להיות קצת נמוך מדי). השאלה היא מה המטרה?אהלן חברה
התייעצתי איתכם לגבי הסייקל הנל
לגבי מינונינם 100 מ"ג כל יום אחא כלומר 300 בשבוע בסדר ?
מוסיף בpct קלן
סייקל שני שלי האם כדי להוסיף עוד משהו?
יגעת ומצאת תאמין... 😉1
חפש את הבולדנון מיקס, יש בו בולדנון קצר(ACEׂ) שפועל מהר ויתאים לסייקל שלך.
אתה צודק, אבל דיברנו על זה, מסטרון טוב להוספה באופן כללי גם אם לא נמצאים בשייפ מטורף. הוא מעלה ליבידו, אנטי אסטרוגני במידה ובניגוד לפרווירון שהאנזים 3hsd מונע אנבוליות שלו עבורו קבוצת המטיל ב-C2 הופכת אותו לעמיד למול 3HSD ולכן לאנבוליות יפה.מה שכן הוא יתאים לך כי אתה נמצא מתחת ל 10 אש ואתה תראה תוצאות מימנו מראה נוקשה יותר
בדרך כלל הברנדים הם נדירים בבולדנון ולא תמצא אותם בארץ זה בטוח אלא רק בחול וגם מוגבל , לא כל ה ug מתעסקים עם הברנד הזה , והברנד היחידי שמצאתי הוא :יגעת ומצאת תאמין... 😉
ברצינות, איזה מיקס (אצטט/סאפיונט/eq או אצטט/אנטט/eq)?
מי היצרן? האם המקור וטרינרי (ה-bulk, כלומר האבקה ממנה הוכן החומר) ואיך הביקורת?
בולדנון חומר מעולה, נותן מראה מאוד וורידי, הבעיה אחת עבורי היא שהוא עושה לי (ולרובנו) תיאבון של ממותה ככה שקשה לחטב כשכל יום מרוקנים מקרר.
הבעיה השניה קשורה במינון. כשהוא מגיע ב-100mg/ml ואני אוהב לפחות 800mg/week.
אתה צודק, אבל דיברנו על זה, מסטרון טוב להוספה באופן כללי גם אם לא נמצאים בשייפ מטורף. הוא מעלה ליבידו, אנטי אסטרוגני במידה ובניגוד לפרווירון שהאנזים 3hsd מונע אנבוליות שלו עבורו קבוצת המטיל ב-C2 הופכת אותו לעמיד למול 3HSD ולכן לאנבוליות יפה.
מסטרון ללא אסטר שמוצמד לו במקום האסטר מטיל ב-C17 (כלומר מכונה Methyl-Drostanolone במקום Drostanolone שהוא מסטרון) הופך את המסטרון לאוראלי ולסטרואיד חזק מאוד - סופרדרול.