- פותח/ת השרשור
אז אני באמת לא מבין איך אפשר לנסוע עם דבר כזה. הסיכון לנהגים האחרים לא מטריד אותך?
המצלמה מעוותת את העוצמה, זה מאוד מאוד עוצמתי, אך עם כיוון נכון של גובהה התאורה אתה לא תציק לאף אחד, למעט אופנוענים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אני באמת לא מבין איך אפשר לנסוע עם דבר כזה. הסיכון לנהגים האחרים לא מטריד אותך?
לאאפשרי להתקין כזה דבר על הטוסטוס המקרטע שלי?
תמיד אפשר לנסוע מאחורי אחד כזה שיש לו..
חלאס, תבינו שזה לא פחות סיוט!תמיד אפשר לנסוע מאחורי אחד כזה שיש לו..
האמת שאתה צודק,זה סתם מלחיץ בנסיעה ליליתחלאס, תבינו שזה לא פחות סיוט!
מה גם שאתה טוסטוס..
זין שלי..אני פשוט אקנה פורד F650 וכולכם תלכו להזד*** עם הפנסים המסנוורים שלכם
אני החלטתי. אתם גם מוזמנים לחתוך אותי בנתיב בואו נראה מה יקרההאמת שאתה צודק,זה סתם מלחיץ בנסיעה לילית
הלוואי הייתי יכול לעקוף..אצלי היחס בין הסמ"ק למשקל גוף הוא 1 ל-1:lol:אני החלטתי. אתם גם מוזמנים לחתוך אותי בנתיב בואו נראה מה יקרה
![]()
עם כל הכבוד, אני בהחלט מקווה שיורידו אותך מהכביש (כמו גם אחרים שמסנוורים ככה)
מבחינה מוסרית, לטעמי זה אפילו גרוע יותר מאלה שתופסים את הראק חצי ערב בשביל לפמפם בייספס.
לא תפסו לך את זה במכס?
יש לך ברכב רפלקטור או פרוג'קטור?
בד''כ הם אוהבים לזמבר על חלקי רכב,במיוחד פנסים בלי תקן.
עם עדשה,''פרוג'קטור'' הסינוור הוא אפסי,הרבה יותר טוב מרפלקטור.
בלנד קרוזר יש רפלקטור,מסנוור את כל הכביש למרות שזה בא סטוק.
יש הרבה מאוד רכבים שמגיעים עם נורות קסנון מהחברה כמו הX5/X6 הג'יפים של האודי וכו שלא פחות חזקים משלו
התקנון אומר שחייב להיות מייצב גובה אוטומטי לפנסים ושוטף פנסים על מנת שהלכלוך לא יפזר את האור.
נכון הוא לא יעבור את הטסט, אבל רכבים שבאו עם החרא הזה מהחברה יעברו וימשיכו לסנוור אותכם בכביש.
בדיוק כמו חלונות שחורים, אפשר לראות האודי מושחרת מהחברה על 65% כל החלונות באוטו שתעבור טסט
ולראות מזדה 3 עם שמשמה אחורית על 65% שלא תעבור.
בקשר לחלונות אני כמעט סגור על זה שזה תנור ולא לייזר אבל זה לא משנה, אם תעשה תנור/לייזר שלא פוגע בריסוק החלון בעת תאונהלאחר שנסיפקתה הסבר מדוייק.. מדוע אתה שולל אותו? רכבים שמגיעים עם פנסי קסנון מהחברה אינם מסנוורים! (ואני אומר את זה בתור בעל רכב של אחד כזה) כפי שאמרתה הפנסים מגיעים עם מייצב גובה אדפטיבי אשר עובד ללא הרף כל זמן שהפנסים דלוקים ושמשתנה בהתאם לתנאי הדרך, בנוסף קיימת עדשה כפולה וממורכזת כך שהאור מתפזר בצורה אחידה על פני זווית מוגדרת.
שטיפת פנסים גם כן מחוייבת בחוק אף שמיותרת וקיימת.
חלונות שחורים: רכבים שמגיעים מהחברה עם השחרה - מדובר על השחרה בלייזר - צביעה לעומת רכבים שעשו זאת לאחר שיצאו מהחברה ובהם מדובר על מדבקה. מדבקה לא תעבור טסט באם היא נמצאת באחת השמשות ברכב שהם לא השניים שבמושבים האחורים ולו בגלל הסיבה שבמקרה של תאונה חלילה יהיה קשה מאד לשבור את החלון.