הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות בין שני סוגי נעליים

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
אז מידת הנעליים שלי זהה כבר כמעט שנה ואני חושב שהגיע הזמן לקנות נעל יותר הולמת מאולסטאר

ההתלבטות שלי כרגע היא בין נעל נעל ליפטינג ספציפית, Crossfit Lite TR או נעל OLY כלשהי
אם זה משנה יש לי פלטפוס (קריסה מלאה)
מה הייתם אומרים?
@SmokingSnake אני זוכר שפעם אמרת משו על נעלי OLY ושהם חשובות למי שיש פלטפוס
תוכל לתת את דעתך?

להרמות ולסקוואט אין משהו שמשתווה לoly, בקשר לפלטפוס הרצועות צד תומכות ומחזקות את הקשת של כף הרגל(מרגישים את השרירים בכף רגל אחרי נעילה ארוכה של הנעל כאילו הם התאמצו גם)

להרמות ולסקוואט אין משהו שמשתווה לoly, בקשר לפלטפוס הרצועות צד תומכות ומחזקות את הקשת של כף הרגל(מרגישים את השרירים בכף רגל אחרי נעילה ארוכה של הנעל כאילו הם התאמצו גם)
כשאתה אומר הרמות אתה מתכוון לקלינים וכו' או גם דדליפט?
נעל OLY נחוצה בדדליפט לאדם עם פלטוס?

אין טעם לעשות דדליפט בנעלי OLY מי שלא רגיל לזה לא יצליח לעשות את התרגיל כמו שצריך עם הנעליים האלו- אז אם כבר קנית נעלי OLY את הדדליפט עדיף לעשות יחף.

נעל OLY טובה רק לסקוואט, הריבוק שאני משתמש (CROSSFIT LITE TR) מתאימות לכל ההרמות וגם וואלה אני יוצא איתן הן נראות טוב.
אני חושב שלי אישית נעל OLY פחות מתאימה כי ככל שהברך זזה יותר קדימה אני מאבד יותר כוח, מעבר לזה היא גם הקשתה עלי לשבור מקביל עד כמה שזה נשמע הפוך מרוב האנשים.

אני גם מדגיש שהריבוק הן נעליים לא יקרות (90$) שמתאימות להכל. נעלי OLY מתחילות ממחיר קצת יותר נמוך ומגיעות ל200$ לאדיפאוור וראמלוס.

מצד שני אם אתה מתכנן לעשות HB וFS- כמעט חובה נעל עם עקב.

כשאתה אומר הרמות אתה מתכוון לקלינים וכו' או גם דדליפט?
נעל OLY נחוצה בדדליפט לאדם עם פלטוס?

אולימפיות, בתכנית כח רגילה הנעל מעולה לסקוואט וגם אחלה לפרס וכל מה שדורש יציבות, אפשר גם למשוך בהן בסדר, אלא אם כן העקב מוגזם, למרות שנעל שטוחה עדיפה מנעל עם עקב.
לחברה שלי יש את הpowerlift2 של אדידס, עשו להן טכנולוגיה חדשה בסוליה(לא דחיסה כבר כמו המהדורה הראשונה) היא מרוצה מאוד ואפשר למצוא דילים כי הנעל פופולרית(קניתי לה ב105 דולר כולל משלוח ומיסים במכרז באנטרנט)

גם לקרוספיט, וגם לליפטינג משתמשים בנעלי ליפטינג ולא נעלי קרוספיט. אין סיבה ללכת על נעלי קרוספיט

נכון, אז למה הם ממותגים תחת "crossfit lite"?
כי בכל זאת הנעליים פונות לקהל היעד הזה על מנת להיות רווחיות ליצרן. נראה לך הם ירוויחו רק מאנשים שקונים את הנעליים לצורך של פאוורליטינג?

CROSSFIT LITE TR פותחו ע"י מארק בל, פאוורליפטר ידוע ומוכר. כמו שאמרו הסיבה לשם- זה קידום מכירות זה הכל. אם הייתי בא למכון עם נעלי TITAN אף אחד לא היה מתלהב, בגלל שזה ריבוק קרוספיט כולם שואלים אותי מאיפה יש לי וכו'...

• פותח/ת השרשור
נעל OLY טובה רק לסקוואט, הריבוק שאני משתמש (CROSSFIT LITE TR) מתאימות לכל ההרמות וגם וואלה אני יוצא איתן הן נראות טוב.
אני חושב שלי אישית נעל OLY פחות מתאימה כי ככל שהברך זזה יותר קדימה אני מאבד יותר כוח, מעבר לזה היא גם הקשתה עלי לשבור מקביל עד כמה שזה נשמע הפוך מרוב האנשים.

אני גם מדגיש שהריבוק הן נעליים לא יקרות (90$) שמתאימות להכל. נעלי OLY מתחילות ממחיר קצת יותר נמוך ומגיעות ל200$ לאדיפאוור וראמלוס.

מצד שני אם אתה מתכנן לעשות HB וFS- כמעט חובה נעל עם עקב.
לאחד שעושה LB כמתחיל ואולי ישלב בעתיד HB\FS כעזר עדיין היית ממליץ ללכת עליהם?
כניראה שהסקוואט המרכזי תמיד יהיה LB

לי היו כאבים חזקים בברכיים בגלל הפלטפוס שלי בסקוואט עם אולסטאר
עברתי לנעלי הרמת משקולות ואני מהדק את הנעל כמה שאפשר בכל סט כדי שלא תהיה קריסה של הרגל, ונעלמו לי הכאבים כבר כמה חודשים

לי היו כאבים חזקים בברכיים בגלל הפלטפוס שלי בסקוואט עם אולסטאר
עברתי לנעלי הרמת משקולות ואני מהדק את הנעל כמה שאפשר בכל סט כדי שלא תהיה קריסה של הרגל, ונעלמו לי הכאבים כבר כמה חודשים
ועם איזה נעל אתה מושך בדדליפט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית